Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Alig tudtalak végig olvasni titeket ,rengeteget irtatok !!!!! Fbara :gyönyörü a görbéd kiegyensujozott :D Niki : szerintem is megtörtént az ovud ,holnap berakja a gép :D Amadeen : Nagyon sajnálom ,hogy megjött :(:( Anitacool : Vigyázz nehogy ovud legyen !!!! Kira : A mult honappi ciklusodban is nehezen repedt meg a tűszöd ,de megrepedt és most is megfog ,csak türelem !!! A cici még fáj de már elviselhető :) De szerintem a progi miatt ,felment a hőm 37.0 -re ,azért csillapodott a fájás . Szerintetek is ? Valakit szerintem kihagytam ,neharagudjon majd vissza olvasok mindjárt :D
Kira84
2017-11-06 16:45:12
Niki111
Azért szedtem szét mert a kamerán nagyon tükröződött, a műanyag felülete..
sedina1987
2017-11-06 15:52:25
Sziasztok!
Még mindig nagy a rohanás és sok a munka, de követlek titeket :)
Csatolom a görbén, pár nap és kiderül minden nálam is - Fbara90 most abszolút együtt izgulunk :)
Erikasz, Csuti, Amandeen, Niki111, Cskkrisz, Anitacool, Kira84 titeket is követlek :) igyekszem a héten többet írni...
Niki111
2017-11-06 15:51:28
Ja, már látom Facelle. De miért szeded szét?
Olyan mintha...de mégis halványabbnak tűnik, mint a controll csík.
Niki111
2017-11-06 15:47:17
Kira: ezek milyen tesztek? szét van szedve? Szerintem ezek negatívak :(
Kira84
2017-11-06 15:42:29
Köszi lányok a biztatást, azért még reménykedem hogy megreped, minden esetre holnap megyek dokihoz uh ra hátha lát valamit.Csináltam lh tesztet a felső a mai de nekem úgy tünik hogy a mai halványabb mint a tegnapi.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=602WP_20171106_002.jpg
Nézzétek meg lehet csak a szemem káprázik..
Anitacool
2017-11-06 12:31:43
Cskkrisz tudom, hogy nem lehetetlen, csak eltolta az ovumat vagy 2 héttel. És bármennyivel el tudja tolni, 14 hónapig egyáltalán nem is volt. Erre írtam, hogy megoldotta a cicizés a fogamzásgátlást :-) És mivel látom a hőből, hogy szokott lenni ovu, emiatt nem is fogom leválasztani. Mindig a meglevő gyermekre kell koncentrálni az én filozófiám szerint. És neki szüksége van még a tejcsire meg a cicire. Nekem pedig kicsit sem esik nehezemre, imádom :-) most 17 hós :-)
Niki úgy látszik mindenkinek van ilyen “okos” ismerőse, nem hiába, nagy az isten állatkertje. :-( Nem mondom, hogy nekem, aki meg szeretett volna babát, nem fordult meg hasonló a fejemben. De próbálom nem magamra venni az ilyeneket.
Niki111
2017-11-06 11:46:59
Fbara: loholok utánad dpo ügyileg :) Tényleg izgi a görbéd
Kira: a PCO bekavarhat az biztos. A méhpempőt én is használom mostmár több, mint egy hete. Jó tudom az még nem sok idő, de akkor is, jó a tudatnak is :)
Kriszta: én is bízom nagyon :) holnap majd megírom mindenképp mit látott uh-on a doki.
Anitacool: kimosta magát.....jézusom. Sajnos nekem is van az ismeretségi körömben egy ilyen hölgy, aki "bármit megtett, mégis ÚGY maradt" ezek az ő szavai. A nyaka kitekerése járt közben az agyamban, miközben ezeket mondta. Lelki szemeim előtt láttam, ahogy kitekerem a nyakát. :)
Cskkrisz
2017-11-06 11:13:28
Kira...nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az ovu.
Akkor ugral így a hő ha van dominans tüsző csak nem tud megrepedni?
Anitacool...a kislanyom 33 (!) hónapig szopizott...2 éves koráig nem is fogadott el nagyon más táplalékot...csak a bölcsi rákényszerítette. Nem így terveztem de örültem, hogy ilyen sokaig sikerült...bar ha rajta múlt volna még biztos tovabb is szopizott volna.
Hanna 13 hós volt mikor teherbe estem (korabban irtam, hogy volt egy műtétem amikor is nem tudtuk még hogy van baba és egy orvos sem merte biztosan mondani,hogy rá nem volt karos hatással a műtét és utana a gyógyszeres kezelés). Hanna kb cicifüggő volt...uh szopiztatás mellett is minden esélymegvan a teherbeesésre.