Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-04 17:46:10

Kira: nekem is volt ilyen , de tegnapra szép pozitív lett :)
Mennek a drukkok

Betty: szia, de érdekes a görbéd! a leeséseknél azt gondoltam, h az már elveszett és akkor olvastam, h 14 hetes vagy, de jóóóó :)
Meddig mérted a hőd?

Anitacool: Kipihentétek magatokat?
A méhpempőt mi egy hete fogyasztjuk. Isteni, mennyei manna :D
Tuti, hogy itt megy a vitrinbe, ha jó lesz ez a hónap! Én is kipattogtam tőle és Zsoltim is. A hajunk is nagyon erősödött és a körmünk is.
Kira84
2017-11-04 17:10:56

Na lányok csináltam Lh tesztet,de ez még negatív még csak készülődik, remélem pár nap és szép + lesz a teszt..
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=262WP_20171104_017.jpg
Csuti0925
2017-11-04 16:45:56

Niki111 koszi a doki ajanlast, de valoszinu hogy Pesten szulok.
Bettybabylove koszi hogy megnyugtattal, ugy erzem hogy minden rendben van. Remelem ez igy marad vegig a 9 honap alatt.
erikasz
2017-11-04 16:07:42

Amadeen :Igy jobban látszik a leesés ,kivettem a többi adatot ! Ez 2016 02 havi ciklusom luteláris 25 napján teszteltem.
erikasz
2017-11-04 15:31:22

Bettilovebaby:Köszönöm ,hogy te is megnyugtattad Amadeent :) Nagyon aranyos vagy ! :-D És te hogy vagy és a picurkád ? Áldjon meg a Jó Isten téged és gyermeked .
Bettilovebaby
2017-11-04 15:01:22

Sziasztok Lányok.
Rég írtam már, de olvasni szoktam , hogy mi történik veletek, szoritok mindenkinek.(erikasz, Kira84, fbara90, Anitacool, Niki111, Hgabesz hód? sedina1987. Renata1989, Barboca47321, Chill,?) Remélem nem hanytam kis senkit aki mostanság itt járt.
Csuti0925 Gratula, ha ez időpont nem tudsz mit csinálni, ha nincs panasz belefér, nyugalom, és minden rendben lesz
Cskkrisz gratula már csak 3 nap kitartás.
Amandeen itt a pocaklakos görbém, és 27 . napra nem vártam és leesett a hőm előtte nap a picur beágyazodott a helyére és jól érzi magát 14 hetes múltunk :) Minden jel mezire utalt pattik fejfájás, de nem jött szerencsére.
Valószínű, hogy neked is azért eset a hőd, ha holnap felmegy akkor lassan lehet majd tesztelni .
erikasz
2017-11-04 14:37:24

Amadeen hogy érzed magad ?
erikasz
2017-11-04 12:21:47

Anitacool köszönöm eggyüttérzésed .Láttam én is, kiirja a gép több eggyüttlét ront az esélyen.Megcáfolom ! Mert terherbe csak mindennapi eggyüttléttel lettem:).Mikor 2,3 naponta voltunk, eltelt 1 év, és semmi :(.Ugy hogy az elején,menszi éppen elmullik, mindent bele mig a lutelárisba nem érek .:D Bocsánat a személyes dolgaim megosztása miatt .Amikor terhes lettem a gép berakta az ovut 3 alkalommal voltunk ,mikor vissza néztem az eggyüttléteket mékböl is fogantatott :)
Anitacool
2017-11-04 11:18:50

Köszi Erikasz! Egyelőre nem kell számolnom, hogy mennyi az alaphő :-D
Sajnálom a veszteséged! Sajnos a korai vetélés nagyon gyakori kis hazánkban :-( Én is azóta szedek pluszban vitaminokat, mert hiába az egészséges, változatos táplálkozás, nagyon nem elég a sikerhez.

Szokta írni a rendszer, hogy a “napi egy együttlét növeli az esélyeket, a napi több pedig rontja”, biztos ti is láttátok már. Olvasgattam a témában és még a napi egy is nagyon megcsappantja a pasi “állományt”. Persze tuti befutó bármikor lehet a zöld napok alatt, de a javaslat az ovu előtti nap, valamint előtte 2 nappal, mert így friss az anyag, és a mennyisége is elegendő.
Visszanéztem a terhesgörbém, ott ovu napján és előtte 2 nappal voltunk együtt, és valóban sikert is hozott. :-) Csak azért osztottam meg, hátha kipróbálnátok az időzítést ;-)
erikasz
2017-11-04 10:52:31

Helllo Anita itt :))Nagyon kieggyensujozott görbe, nagyon szép !!!!!!!!! Ilyet még nem láttam pedig sok görbét nézegettem már évek óta ! Nagyon örülök hogy ilyen hatással van rád a méhpempő ,a szervezeted átváltozott pozitiv irányba :):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!