Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Cskkrisz
2017-11-06 07:55:14

Betti...az mindjart itt van...nagyin izgalmas. A baba nemét illetően fiut vagy lanyt szeretnétek...vagy mindegy csak egészséges legyen?
Kira...igazad van...az együttlét utáni napon nehéz nyakot vizsgalni. Nekem anno a doki azt mondta elég 15-20 percet nyugiban feküdni, aztán lehet tusolni...persze nem hüvelyzuhanyt alkalmazva. Milyen a hőd? Elviekben az ovu akkor megvolt.
Niki111
2017-11-06 07:31:59

Amandeen: átérzem, amit érzel :( ti mióta is próbálkoztok? Ne add fel! Olyan sok dologtól függ sajnos.
Fel a fejjel, tudod, új hónap, új remény :)
Niki111
2017-11-06 07:30:18

Sziasztok!
Erika: nálad még változókori tünetek nem lehetnek? Bocsi a kérdésért, csak írtad, h 48 vagy, ilyenkor ez még nem lehet?
Ha továbbra is fáj a melled, akkor sztem tényleg nézesd meg.

Nekem ma is 36,5 a hőm. Tegnap egész nap utazgattunk és fájt a cicim. Gőzöm sincs mitől. Ugyanaz a mellbimbó szurkálás, mint amiket már előzőleg is éreztem, csak később a ciklus során.
A fertilityfriend meg be sem húzta az ovumat. Szóval, nem tudom, mi van. Várakozó üzemmód.
Szerintetek?

Kriszta: kíváncsi vagyok, h mit mond a doki.
Kira: én még ilyet nem hallottam, h egy óráig feküdni kellene együttlét után és nem lehet kimenni zuhanyozni. 5-10 percet már igen, de ilyen sok időt még nem.
Anitacool
2017-11-06 00:35:25

Amandeen nem tudom mit nézett rajtad a doki, de ha hormonsor nélkül ilyet mondott, akkor vagy röntgen szeme van, vagy vigyázz vele! Megbízol benne?
Amandeen
2017-11-05 21:57:19

Anitacool, köszi a biztatást! Reméljük, a vizsgálatokon minden rendben lesz és lehet majd megoldás a problémánkra. Első rámnézésre doki azt mondta múltkor, hogy nincs ovulációm, hőgörbétől függetlenül. Ezt nem értem igazán, hiszen ha van emelkedett hő, akkor talán pé is van, mi az, hogy nincs ovum.... nem tudom, de remélem orvosolható lesz a dolog, és lehet majd kisbabánk.
Anitacool
2017-11-05 21:46:55

Amandeen! Nagyon sajnálom, hogy megjött, de: egy happy end storyt hadd meséljek! Az unokatesómék 10 év után mentek csak orvoshoz, átjárhatósági probléma volt, megoldották és az első alkalommal megfogant a babájuk ;-) Fel a fejjel, engedd el ezt a mostanit! (Tudom, könnyű mondani, de itt mind tudjuk, mit érzel most)
Amandeen
2017-11-05 21:15:35

:-( Csajok, menzi van! Ma délután megjött, piros színű... Magam alatt vagyok, nagyon! Holnap kell hívnom a dokim, hogy időpontot adjon az átjárhatóságira meg a spermavizsgálatra.
Természetesen, spontán szetettem volna babás lenni, sosem gondoltam, hogy orvoshoz kell majd forduljak! :-( Másoknak olyan könnyen megy, nekem miért nem adatik ez meg?
Kira84
2017-11-05 20:44:23

Cskkrisz
Szia hát tudod ilyenkor a nyákra nem mindig lehet támaszkodni az együttlétek miatt, hiszen nagyon becsapó a sperma miatt. Nekem van hogy másnap is érzem hogy az együttlét után tisztulok és hasonló az állaga is.
Ami számomra elég nehéz hogy az aktus után legalább 1 órán át ne keljek fel zuhanyozni...Párom mindig mondja nyugi van most csak pihenj had ússzanak a kiskatonák a helyükre :)
Bettilovebaby
2017-11-05 20:41:38

Kriszti nem irtam még hogy lány vagy fiu, nem tudjuk. 14én megyek ismét orvoshoz remélem akkor már ugy fordul hogy látni lehessen majd, :)
Anitacool
2017-11-05 18:02:07

Erika nagyon régóta mondod ezt a mell fájdalmat. Lehet meg kellene mutatnod egy orvosnak, annyi minden állhat mögötte, nehogy bajod legyen belőle.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!