Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ez van ma. Zuhanórepülésben a hő, cicifájdalom, enyhe hasfájás, ami még nem görcs, de érzem, hogy van alhasam, menzi eddig még nincs. Minden alkalommal félve megyek wc-re... :-(
Kira84
2017-11-05 09:55:33
Sziasztok, hát nem tudom hogy ez az emelkedés most jó vagy sem, Én azt hittem még jobban le megy a hőm, mert ez a hő nem hiszem hogy elég a peteérésre
Niki111
2017-11-05 08:47:39
Sziasztok !
Nekem elindult felfelé 36,5 ma reggel
Amandeen : írj majd , h mi újság
Anitacool : ne félj , szólni fogunk , h ne felejts laza maradni :) ;)
Csuti : én a fiúkkal nem igazán voltam hányós szerencsére , nem is hiányzott
Kriszta : hogy vagy ?
Erika : cicik ?
Kira , többiek hogy vagytok ?
Csuti0925
2017-11-05 07:11:04
Bettylovebaby: akkor most mar ertem hogy miert a 8 hetre kaptam mind a ket helyen idopontot. Ja, mindenket helyen megkerdeztek az utolso menstruacio kezdo napjat, es mivel megtartom es nincs panaszom ezert kiszamoltak a 8 hetet
Igy mar ertheto, de ezt sehol nem kotottek az orromra. Egyebkent hanyingerem nekem sincs, remelem ez kimarad, es en is kisebb menyiseget tudok csak megenni. Bar farkasehsegem az nincs. Orulok hogy csatlakoztal, igy meg tudod a tapasztalatodat osztani velunk. Minel tobben vagyunk annall jobb. Raadasul tenyleg jo kis tarsasag jott itt most ossze. En is gratulalok neked a babahoz. A tobbieknek meg szurkolok erosen hogy nekik is osszejojjon.
Anitacool
2017-11-04 23:58:14
Niki köszi a kérdést :-) Sikerült kipihenni magunkat, nagyon kellet már ez a két hét mindhármónknak :-) Most meg majd kapkodhatom a fejem, hogy utolérjem magam itthon :-D Na de ennyit megért :-)
Egy kicsit most elengedtem ezt a szálat, élvezem a jelent, nagyon jót tett a kizökkenés a mindennapokból. Nem is LH tesztelek, majd csak akkor ha minden más jel ovura utal. Szóval lazázok egy kicsit. Na persze amint meglesz az ovu ott lesz a reménykedés ezerrel, majd emlékeztessetek, hogy lazaság van! :-D :-D
Amandeen
2017-11-04 23:18:55
Bettilovebaby, gratulálok a babához! :-)
Amandeen
2017-11-04 23:16:51
Aranyosak vagytok csajok, köszi a biztatást! Bocsi, hogy csak most válaszolok, de elutaztunk, és csak most értünk haza.
Bettilovebaby és erikasz, hát rossz sejtésem van, egész nap érzem a hasam alját, és most a wc papíron enyhén sárgás-nagyon enyhén rózsaszínes nyákot láttam, mintha kezdődne valami barnázás féleség... szerintem holnap megjön, de majd meglátjuk, kíváncsi vagyok a holnapi hőmre.
Niki111
2017-11-04 20:12:47
Kira : mi mindennap hadgyakorlatozunk :D
Betty : 3. mert hónapom
Kira84
2017-11-04 20:07:09
Kedz vizesedés lenni nálam szerintetek már kezdjünk rádolgozni vagy rá ér hólnaptól?, Azt sem akarom hogy hamarabb csapoljam meg apát és ne legyen elég katona mire kell
Bettilovebaby
2017-11-04 19:19:27
Erikasz köszönöm jól vagyok elkerült a hányás , rosszul lét nem volt, csak fáradékony voltam, 12. hétig dolgoztam, hétfőtől táppénz. Picur szépen növöget, éhes vagyok mindig. :) Sokszor eszek keveset.
Csuti0825 csak azért írtam, mert az egyik ismerősömnek az lett mondva hogy ha nem jön a nem várt várjon még 4 hetet vagyis 8 hetesen menjjen első vizsgálatra. Persze tudom nehéz várni én 6 hetes 4 napos múltam, de mint házon belül egyszerű volt megoldanom.
Nikii111 : 8 hónapig mértem, de nem az segitet, ez a görbe nagyon is szép sosem volt ilyen tartósan magas hóm , mindig pecsételő vérzéssel inditottam 1-2 nap. Azért van különbség ez a második havi görbém . Mióta méred hőd?