Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-06 10:50:53

Fbara eddig meseszerű a görbéd, bízzunk a happy endben :-))
Anitacool
2017-11-06 10:44:25

Kriszta csak sejtésem van, mivel normál esetben kb 35 naposak a ciklusaim. Persze mivel szoptatok, ez változhat. Múlt hónapban 55 napos lett, mert épp egyszerre jött 4 rágófog és csak a cici nyugtatta meg. Folyton azon lógott, így bekapcsolt a természetes fogamzásgátló effekt :-) De már kijött mind a 4 :-)))
Most elkezdtem a méhpemőt szedni és azóta a hőm vonalzót ragadott, és csak úgy húzom a csíkot :-)

Kira szerintem azért ugrálhat a hőd, mert próbálkozik az ovuval. Holnap meglátjuk merre megy, reméljük sikerült és csak felfelé :-) Korábban írtad a PCO szindrómát, az sajna okozhat ilyet. De meglesz az, a pempő segít :-)
fbara90
2017-11-06 10:42:01

Köszönöm Anitacool, én is nagyon örülök, hogy normális hosszú első szakaszt sikerült végre produkálnom! Ez az eddigi legszebb görbém. :) De szerintem ehhez nagyban hosszájárul,hogy teljesen stresszmentesen kezelem ezt a ciklust.

A fekvésről.. én negyed óra-20 percet szoktam, biztos-ami biztos alapon. ;)

Kriszta, a 10. igen. :) azért mondtam hogy 4-5 nap és kiderül a végkifejlet.. :D
Kira84
2017-11-06 10:25:08

Niki111
Igen csináltam meg ma is csinálok majd, délután.
Amadeen.
Igen sajnos még nem volt ovum, az is lehet nem is lesz, lehet nem tud megrepedni. Pedig eszem a Méhpempőt is.
Cskkrisz
2017-11-06 10:21:43

Anitacool...milyrn szép kiegyensúlyozott a görbéd...minimalis a hőingadozas.
Tapadztalatból gondolod h akkor lesz ovud?
Anitacool
2017-11-06 10:18:46

Amandeen, lehet hogy “lusták”, de szerintem volt most ovud. A leesett hő még nem garancia, de a megemelkedett már igen. Mivel a progeszteron termelés emeli meg a hőt, azt meg a sárgatest kezdi el termelni, ovu után. Hacsak nem szedsz progeszteron tartalmú gyógyszert, mert az is megemeli. Na de a doki jobban tudja ezt természetesen, ő látta a leleteidet :-)

Niki tényleg jó, hogy így tudtam, ő is tervezett volt :-) Nem kellett izgulnom a kiírás dátuma miatt :-) Főleg hogy az utolsó menzeszhez képest 1 héttel mindig kisebbnek mérték, de nem aggódtam, mert tudtam, hogy 1 héttel később volt ovu a tankönyvihez képest.

A fekvésről még egy gondolat. Ha kellene a sikerhez, nem lett volna idén januárban abortusza egy távoli ismerősömnek. Pedig ő “kimosta magát” szex után! Dühítő...
Cskkrisz
2017-11-06 10:17:58

Niki latom...akkor lehet csak az a 36,6-ra ugras zavart meg. Az alaphőhöz képest volt csökkenés és emelkedés is...pusz a teszt is pozi volt...uh most mar csak nagyon szurkolunk neked!!!!
Cskkrisz
2017-11-06 10:16:12

Fbara...hú nagyon izgi...szép egyenletes a görbe. Ez a 10. dpo...ugye? Megy a drukk!
Niki111
2017-11-06 10:09:58

Anitacool: azta basszus de jó a szemed :D :D. Ha ezt most nem mondod, esküszöm fel nem tűnt volna :) Jó elemző-értékelő lennék :D

Amandeen: szerintem 4 hónap odafigyelt próbálkozás az semmi. Ne csüggedj!
A hő nem esik ám le, ha nincs ovu, megkérdeztem a dokim, el is felejtettem megírni.
De ha így megnyugtatóbb nektek, akkor jobb túlesni a vizsgálatokon. MAgán úton sajnos minden drága, ez biztos.

Kriszta, Csuti: pihenjetek sokat. A betegállomány jó szerintem. Én ha sikerül majd teherbe esni, tuti nem maradok ezen a "stresszmentes" munkahelyen, megyek szépen haza pihenni. Az első kettővel is otthon voltam. Most ráadásul megint egyenruhás vagyok, így nem is kérdés, a fegyverviselés miatt azonnal kiírnak. Bár előre nem lehet pihenni az biztos.
Amandeen
2017-11-06 10:05:35

Kira, szerintem nem volt még ovud.
Niki, úgy igazán július óta próbálkozunk nagyon tudatosan, hőmet augusztus óta mérem, de már 2 éve házasok vagyunk, és nem védekeztünk. Az elején egyáltalán nem kísértem melyik napokon voltunk együtt, de szerintem nem az ideális napokon voltunk együtt sosem, most meg 3-4 hónapja nagyon odafigyelek ezekre a dolgokra, szóval mondhatnám, hogy 4 hónapja tudatos a babaprojekt.
Anitacool, vittem a dokinak hormonsort, azt megnézte, meg megvizsgált hüvelyi UH-n, és akkor mondta, hogy lusták a petefészkeim és az a baj, hogy nincs ovum, stimulálni kéne, ha minden más rendben van, ezért megyek most majd előbb àtjárhatóságira, férjem meg spermavizsgálatra. 16-ára kaptunk időpontot. Magándokiról van szó, jó drága a vizsgálat nála, de állítólag jó doki, és tapasztalt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!