Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool: Tök jó, h így tudod, h melyik együttlét volt gyümölcsöző :) szerintem az egy óra fekvés túlzás az biztos
Anitacool
2017-11-06 10:03:03
Niki még a tervezettbaba sem húzta be az ovudat (még halványak a színek), de ha holnap is legalább ilyen magas lesz, valószínűleg be fogja, mert megvolt az, csak lassabban kúszik fel a hőd. De ezzel nincs semmi gond :-)
Fbara neked már nincs sok a finishig, megy a drukk, hogy fent maradjon a hőd :-) Klassz, hogy most hamarabb volt ovud! :-)
Nekem még nem jelentkeznek ovus tünetek, ha tippelnem kéne, olyan 14-17-e között lesz valamikor, majd kiderül. Minden esetre addig is frissen tartjuk az állományt. A “görbém”:
Anitacool
2017-11-06 09:57:01
Ami a fekvést illeti :-) A kisfiamat egy szép hétköznap reggeli együttlétnek köszönhetjük :-) Közvetlen utána felpattantam, gyors zuhany, és rohantam hogy el ne késsünk ;-) Persze ártani nem ártotok vele, de szerintem csak a lélek megnyugtatására jó. A kezdősebességgel (kb. 15-17km/h) nehéz versenyezni, mert amúgy meg lassan haladnak (kb. 3mm/perc). Egyébként is javasolt viszonylag hamar pisilni utána, hogy nehogy húgyúti fertőzés legyen a vége.
Kira84
2017-11-06 09:42:37
Sziasztok,én már nem értem mi történik, mikor emelkedés várnák megint zuhan, a mi a fene ez...
Niki111
2017-11-06 09:34:51
Holnap megyek vissza a nődokihoz ultrahangra. Ott 100 % , h látnia kell volt-e ovu v sem. :)
Niki111
2017-11-06 09:33:29
Kriszta: nekem ennyi szokott lenni a menzi körül a hőm, 36,4
Szerintem is meg volt. A pozitív ovu teszt nagyon tetszett nekem, még augusztus óta nem volt sosem ilyen szép tesztem. :)
Nagyon izgulok már érted, mit mond majd a doki.
Beteszem a múltkori görbém , megnézed
A fertlityn közben rájöttem, hogy 3 emelkedett hő kell ahhoz, h behúzza az ovu vonalát.
Fbara: nagyon izgalmas a görbéd, drukkolok nagyon, hogy ne jöjjön miku ;)
fbara90
2017-11-06 09:23:09
Erikasz, Kira, Anitacool, Ti hogy vagytok ma? :)
fbara90
2017-11-06 09:18:52
Amandeen nagyon nagyon sajnálom, hogy megjött. :( Tudom hogy borzasztó érzés. :( Remélem a vizsgálat kideríti mi a gond, és könnyen orvosolható a problémátok. Szorítok értetek!
Bettilovebaby úúúgy örülök hogy újra itt vagy, és hogy jól vagytok! :D
Niki szerintem is megvolt már az ovud. :)
Kriszta várom már mit mondanak neked holnap! :D Írjál ám mindenképp!
Bocsi, hogy eltűntem, de mi is úton voltunk egész hétvégén. Viszont olvastalak titeket végig, csak reagálni nem volt időm! :D
Nekem ilyen a görbém :)
4-5 nap, és kiderül megjön -e megint a "mikulás" ... vagy sem...
Cskkrisz
2017-11-06 08:03:33
Niki én tudod nem vagyok túl gyakorlott görbékben...de szetintem megvolt az az ovu...3 tized emelkedés. Valami a mensi alatt utan magasan tartotta az alaphődet (36,4), de utana megvolt az esés és az emelkedés is.
Jujjj...alig varom a holnap délztant.
Erika...lehet igaza van a többieknek és meg kéne nézetni a cicit. Siman lehet hogy a hormonok...de lehet egy gyulladás is pl.
Ki hogy áll?
Cskkrisz
2017-11-06 07:57:34
Amanden...sajnálom...reméljük a doki megnyugtat titeket és könnyen orvosolható a helyzet. Mondjuk ez ténylegérdekes...ha nincs ovu a hő sem ugrik nem??? Az atjarhatósági vizsgálat biztosan sikert eredményez!
Anitacool: Tök jó, h így tudod, h melyik együttlét volt gyümölcsöző :) szerintem az egy óra fekvés túlzás az biztos