Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool persze ,hogy az a cél:D csak le ne maradj rolla mert ,többször leesett nehogy avud legyen !!!!!!!! Inkább legyetek eggyütt Apával .:)
erikasz
2017-11-06 18:40:27
Anitacool nem szedek semmilyen progit ! csak gondoltam felment a hőm magas a progim vagy nem ugy van ?
erikasz
2017-11-06 18:38:05
De buta vagyok a nevet elirtam ,nevetni fogtok rajtam:D Krista majd várom hogy irj ,mit mond az orvos! -aranyos vagy hogy aggodsz értem.D
Anitacool
2017-11-06 18:37:09
Annak örülök, hogy a cicifájás mérséklődött. :-) Miért szedsz progit, és milyet?
Anitacool
2017-11-06 18:35:40
Erikasz, miért írtad, hogy vigyázzak, nehogy ovum legyen? Legyen csak :-D :-D Az a cél!!!
erikasz
2017-11-06 18:30:48
Csuti ,Anitacool vigyázzatok magatokra .! Anitacool várom én is holnap mit mond az orvos.:D Nagyon aranyosak vagytok , Anitacool és Niki ,hogy aggodtok értem :) De voltam már ezzel orvoshoz ,mommográfián,semmi elváltozás nem volt ,meg is ultrahangozta ,megtapogatta és azt mondta idézem .Ennyi tejcsatornát mellben még soha nem tapintottam ki .Ennyi volt az egész 2 év mulva kell mennem .
erikasz
2017-11-06 18:18:25
Sedina : Neked a coverlinéd 36.5 szerintem ez nagyon jó ,magasan van a többi érték elég szépen ....
fbara90
2017-11-06 18:17:13
Annyira édesek vagytok, imádlak Titeket! :D
Niki,sedina nektek is küldöm az óriási drukkot,szerencsemalacot, pozitív energiát meg mindent! :D olyan jó lenne együtt babásodni! :D
erikasz
2017-11-06 18:13:46
Csajok a szoptatásról :D El sem hiszitek ,a nagyobbik fiamnak 3 tejtestvére van :) Szopott a fiam , iker gyermeknek az apukája, horta az anyatejet tőllem,meg egy kislánygyermeket szoptattam :D Ehez mit szoltok ? Csak fejtem éjjel nappal jött a tejem állandoan ,már nem ettem ,nem ittam még is ..... Ödémás lett a mellbinbom ,ha nem fejtem ,nem tudtam pihenni ,zuhanyozáskor könnyebbültem meg, folyt a mellemböl a lefolyoba a tej ,csak akkor puhult meg a mellbinbom ,hogy tudtam fejni .A háziorvos elrendezte hogy a Vöröskeresztől pénzt kapjak ....rengeteget kerestem az anyatejjel......
erikasz
2017-11-06 17:57:46
Sedina : Te voltál akit kifelejtettem , Nagyon szép a görbéd :D Izgulok ,hogy babás legyél ,drága :) Drukkkkkk neked és Fbarának Drukkkkk .............