Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem hallottam még a nyers tojás/édesburgonya és a progeszteron közötti összefüggésről. Barátcserjéről, Macáról, E-vitaminról igen :-)
erikasz
2017-11-06 20:53:56
Anitacool, nyers házi tojást szoktam enni proginövelőnek meg édesburgonyát bealufóliázom és megsütöm a sütőbe, olyan, mint a sütőtök, nagyon finom. Én a progeszteront természetes úton viszem be a szervezetembe.
Amúgy mostmár értem, hogy mire értetted :D
Anitacool
2017-11-06 19:48:53
Igen, itt is írtam, hogy frissen tartjuk az állomànyt. Ez másképp megfogalmazva a rendszeres szex :-D
erikasz
2017-11-06 19:29:11
Bettilovebaby :Vigyázz magadra ,és a picurkádra:D Remélem ,legközelebb megmutatja magát hogy fiu vagy lány ...De a megérzés az jó ,mert én is tudtam mindig ,hogy fiu ,vagy lány :D A fiukkal kivántam a csipős paprikát és a sörért folyt a nyálam ,mindig tartottunk othol alkoholmentes sört:D A lánnyal hánytam végig a szülőágyon is ,mégis a legnagyobb ő volt, háromkilóötven .:)
erikasz
2017-11-06 19:04:31
Magas a hő magas a progeszteron ? Nagyon kiváncsi vagyok?
erikasz
2017-11-06 18:57:05
Anitacool : Méhpempő okoz meglepit!
erikasz
2017-11-06 18:55:31
Nekem még nem jelentkeznek ovus tünetek, ha tippelnem kéne, olyan 14-17-e között lesz valamikor, majd kiderül. Minden esetre addig is frissen tartjuk az állományt. A “görbém Anitacool: Jól emlékeztem én ,hogy ezt irtad !!!!!! Azér irtam :) Lene maradj az ovuról .... Kimásoltam amit ma irtál
Anitacool
2017-11-06 18:52:02
Jaaa akkor félre értettelek :-)
Igen, szép magas a hőd, maradj ott fent jó sokáig! :-)
Le nem csúszunk róla, az egyszer biztos, bármikor is jön ;-) De nem stresszelek rá :-)
Bettilovebaby
2017-11-06 18:49:05
Cskkrisz egészséges legyen, 1 évet után sikerült, kislánynak érzem, de ha fiu az is tökéletes lesz. Ti milyen neműre vágytok?
Holnap mész dokihoz :)
fbara90 köszi aranyos vagy. Pár nap és remélem te is olyan boldog leszel mint Mi :)
Amandeen kitartás, az Én párom is volt sperma vizsgálaton és minden rendben volt vele, nekem is akartak átjárhatoságit csinálni, de én elöte kiakartam probálni, hogy Clostlibegy tüszö stimulálással sikerüle, és sikerült az első hónap után, ill volt cukor terhelésem, az is közre játszhat, hogy nem sikerül, arra iszom reggel este az Inofolicot (az is havi 9000ft) plusz vitamin, de minden pénzt megér szerintem mindenkinek.
Mindenkinek drukkk megy :)
Itt a ma reggeli! :D