Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita : igaz , de nekem két világos rózsaszín maszatka volt eddig , nem barna
És megint semmi ...
De jó lehet , h ovu lesz ?
Amandeen : drukkolok , majd írj milyen volt
Barbi : köszi , nem igazán remenykedek ebben a ciklusban
Anitacool
2017-11-16 11:03:34
Köszi Barbi, aranyos vagy :-) Elkezdtem LH tesztelni, de esdig negatív. Remélem ma megkapom a naaagy kövér 2. csíkot :-)))
fbara90
2017-11-16 10:29:36
Húú Anitacool, ez izgalmas! Valami elkezdődött! :D Drukkolok!!!!
Anitacool
2017-11-16 10:25:18
Amandeen ez jó hír, nem ugrott fel a hőd!! Juhuuu! Szurkolok, hogy minden rendben menjen délután!
Niki, a luteális szakaszban ez a barnázgatás utalhat progeszteron elégtelenségre.
Hgabesz, nekem a kisfiam születése óta ez a 3. ciklusom. Voltam már terhes többször is, nem hiszem, hogy meddő lennék. A szivárványbabám 6. ciklusban fogant meg. Remélem, most majd feleződik az idő :-)
Lehet, hogy próbálkozik a szervezetem, valami történik, de egyelőre nem volt még ovum szerintem. Drukkoljatok, hogy sikerüljön neki! Szórjátok a baba varázsport! :-)))
fbara90
2017-11-16 09:15:09
Niki 2 érték között ugrál a te görbéd is, mint az én előzőm.. :) Szerintem holnap felugrik megint :)
Holnap is csinálj jóslót erősödik-e.
Niki111
2017-11-16 08:56:10
Gabesz : én most kezdem a Clostit, majd a ciklus 3. napján . Majd ha megjön ...
Amandeen
2017-11-16 08:51:51
Sziasztok! Mai mérésem.
Délután 2-kor vizsgálat.
Hgabesz
2017-11-16 07:19:48
Sziasztok!
Annyi hozzaszolas van, nem talaltam meg a sajat posztomat :)
En is agyaltam azon, hogy melyik a jobb verzio, elobb vizsgalatok utana closty vagy forditva, de azt hiszem elso korben closty lesz.
Amandeen drukkolok hogy minden rendben lefyen es meg se erezd.
Akik regota probalkoznak miert nemnkernek segitseget? Pusztan kivancsisag, az orvos multkor azt mondta 1 ev sikertelenseg utan meddosegi vizsgalatok es kezeles kovetkezik.
Betti gratulalok! :)
Niki szerintem minden bekavarhat. Nekem anno az inofolic is roviditett pedig nem kellett volna.
Niki111
2017-11-16 06:21:56
Jó reggelt !
Reggelre ugyanaz a maszatka , mint tegnap délután .
Hő lement , Ugyh nem tudom miért , de most szép lassan fog megjonni .
Csináltam jóslot (de minek...) halvány második csík , ami negatív , Ugyh igyekszem elengedni ezt a ciklust .
Úgy érzem magam , mint a Kandi kameraban. Mintha direkt szivatna a szervezetem :(