Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csilla910930
2020-07-07 14:43:49

Santein ez nalunk is így van de èn megmondtam
nekik h majd lesz ès ne ezzel foglalkozzanak
hanem a saját dolgukkal ès azóta nem nyaggatnak.
Csilla910930
2020-07-07 14:41:17

Tudom h rossz ès ráadásul engem meg
annyira bámulnak a babák meg kisgyerekek
rendesen zavarba jövök
Santein
2020-07-07 14:40:13

Igen csajok együtt érzek én is így vagyok
Nekem még az a bosszantó mikor kérdezgetnek,hogy mikor lesz nektek? Anyukám két éve még bodyt is vett pedig tervben sem volt még. Ezek bosszantanak. Meg hogy esetleg ha véleményt mondok volt hogy megkaptam hogy én nem tudhatom mert nekem nincs. Na ez nem volt szép
rosie
2020-07-07 14:36:15

Andi!
Itt face linkem: írj rám!...úúú de szuper lesz :-)

https://www.facebook.com/rozsa.nemes.9

Én meg képzeljétek a kisgyerekekre vagyok rákattanva ...ráadásul a vásárlóink nagy része kisgyerekes úgyhogy sokszor találkozom babákkal vagy totyogósokkal.....nekem valahogy őket látni nem is az hogy rossz hanem nem tudom...fájó..

Meg csütörtökön az endocare be se szeretek menni vér vételre mert ott meg akkor van a kismama nap és kb én üldögélek ott egyedül poci nélkül.

Na olyankor nagyon kívülálló érzésem tud lenni.

Csilla910930
2020-07-07 14:04:10

Nagyon nehèz lelkileg feldolgozni szerintem
De már kezdem elfogadni a helyzetet ès lenyugodni
Mert az sem jó ha stresszelem magam vele
Èn bízom benne h minden rendben lesz
Mindent meg fogunk tenni a cèl èrdekèben.
Andi198729
2020-07-07 13:59:43

Csilla, szintúgy ezt élem át, mint te a pocisokat illetően. Nekem is baromira tud fájni, főleg hogy a mi babánk 3 éve meghalt, és azóta sem sikerül az új baba, körülöttem meg a családban, ismerősi körben, munkahelyen mindenkinek sikerül, mindenki terhes meg szül.Már nagyon elegem van ebből, hogy folyton csak ezt hallom. Nem beszélve arról hogy úton útfélen én is terhes nőket látok. Nem bírom elviselni. Múlt héten is a munkahelyen amikor fent voltam a személyzetin szabit kiíratni, ott ült az egyik terhes kolléganőm valami papírt intézni, rá sem bírtam nézni, egyszerűen elfordultam a székkel, nem volt kedvem a pocakját bámulni.
Csilla910930
2020-07-07 13:08:42

Andi mi mèg 6 hónapja próbálkozunk.
A parom most fog menni vizsgálatra.
Ő 32 èn 28 vagyok de èn is szeretnèk majd
vizsgálatot csak itt ahol èlünk nem olyan
egyszerű mert nincs rendes szakorvos.
Andi198729
2020-07-07 13:02:40

Rosie, szuper, elkéreckedem én is 1 órával korábban a munkahelyről, és beülhetünk egy kávéra ;-) Legalább megismerjük egymást, és beszélgetünk személyesen ;-) Olyan mintha már ismernék itt mindenkit, bár személyesen még sosem láttam a csoportból senkit, de mégis van közös bennünk: az anyává válás. Face-n milyen néven vagy fönt, és melyik a csoport? Lehet csatlakoznék én is ;-)

Csilla, ti mióta is próbálkoztok? Ha már 1 éve kb, akkor célszerű elkezdeni a kivizsgálásokat, mindkettőtök részéről.
Santein
2020-07-07 13:02:09

Igen a következőknek mi kell hogy legyünk
Csilla910930
2020-07-07 12:55:27

Igen nekem abban a hónapban volt tünetem
De csak annyi h megváltozott a szaglasom
Meg fáradt voltam
Èn is mindenhol csak a nagy pocisokat latom
Az enyèm meg lapos
De bízom benne h nekünk is lesz ès ezèrt jó
h rátok találtam mert úgy èrzem nem vagyok
egyedül

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!