Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi 28 hétre született 1000g volt ami nem is lett volna baj mert szépen gyarapodott és 2 hónapot élt. Ismeretlen fertőzés volt a kórházba és a baba 3 szorosára dagadt és végül le állt minden szerve egy hétig szenvedett kegyetlenül
rosie
2020-07-07 18:53:24
Csilla azért kérjetek másodvéleményt is...szabad kérdezni hogy mi a baj?
Andi198729
2020-07-07 18:44:48
Csilla sajnálom :( de legalább kiderült és tudjátok a sikertelenség okát. Jobb mint a bizonytalanság és a sötétben tapogatózni. Amúgy a sikertelenségnek mindig van valami oka.jó lenne ha mi is tudnánk végre.de én úgy gondolom nálunk az ir.most már jó lenne ha megkapnám végre a megfelelő kezelést és végre helyreállna.
Bár tudom a lombik nem könnyű döntés.
Rosie beütöttem a linket, csak egyeztetni akarok ugye te vagy az hosszú fekete hajjal? Bejelöllek majd akkor ;)
Csilla910930
2020-07-07 18:33:39
Nem nagyon de minèl előbb lèpni kell mert
az is idő
Santein
2020-07-07 18:31:34
Andi neked pedig kitartás és fel a fejjel!
Csilla sajnálom! Ez döbbenet! Gondolom most még nem tudjátok hogyan tovább.
Santein
2020-07-07 18:28:50
Meliko gratulálok a kislányodhoz biztos egy tünemény
Csilla910930
2020-07-07 18:28:28
Sziasztok! Sajnos rossz hírt mondott a doki a
páromnak. Csak a lombikot tudja ajánlani mert
nincs èrtelme gyógyszerrel kezelni.
Mèg jó hogy időben kiderült
Andi198729
2020-07-07 17:56:57
Meliko, tudom, ez a helyes hozzáállás, így kellene nekem is, hogy együtt örülni, nem pedig dühöt, haragot érezni, és irigységet, mert ez rossz. Csak sajnos tudatalatti a dolog :( Rosszul érzem magam tőle, hogy ezt érzem, de nem tudom irányítani. Megkérdezhetem, hogy a húgodnak mi történt a babájával? Mert teljesen átérzem, és együttérzek vele, borzasztó amin most keresztülmegy. De a testvéri szeretet mindennél erősebb kell legyen, a nővérem kisfiát én is elfogadtam, szeretem, nekem sem volt könnyű, fél évvel a tragédiánk után született meg a kisfia, nagyon nehéz volt, iszonyat nehéz lelkileg, amikor láttam,a könnyeimmel küszködtem, de erős a testvéri szeretetem, nem gyűlölhetem őt ezért. Nagyon rosszulesik, az tény, főleg, hogy ők nem is akartak gyereket, nem tervezték, és úgy lett nekik, őt is bántja, mert mindig mondja, hogy igazságtalan az élet mert nekünk kellett volna gyerek, nekik még nem, mert még nem élték ki magukat a párjával. Milyen jó unokatesók lennének most a mi kisfiunkkal, fél év lenne köztük a korkülönbség.
Augusztusban születik a férjem unokahúgának a kisfia, képtelen leszek elmenni babalátogatóba, nem bírom már lelkileg, főleg most hogy még a lombikunk sem sikerült. Nem tudnék mit mondani nekik, csak azt, hogy gratulálok de jó nektek, milyen szerencsések vagytok- ez tele lenne keserűséggel, és irigységgel. Meg nem hiányzik az, hogy elsírjam magam, és engem sajnáljanak. Ők is kellemetlenül éreznék magukat.
Meliko78
2020-07-07 16:01:02
Sziasztok lányok! rég jártam már itt de olvaslak benneteket . Sokat vártam én is a kislányomra aki most négy hónapos a régi tagok tudják ! Amíg próbálkoztam hogy teherbe esek soha nem bántót más terhessége sőt én is együtt tudtam örülni ha valakinek sikerült. Nagyon rossz lehet így élni de persze meg értelek titeket is meg most én sem tudom még a húgomat sem fel hívni mert neki most halt meg az újszülött kislánya és nem akarok neki fájdalmat okozni azzal hogy kell nézze az én kislányomat
Bius27
2020-07-07 15:33:06
Sziasztok! Voltam dokinál, meckmorfin xr 500-at írták az igt-re, 160ch dieta+ merném kell kaja után - előtt, euthyrox PM alulmukodesre amit szedek heti 3x kell szednem, nem autoimmun szerencsére. 1,5 hó múlva kontroll, akkor nézik tsh és hogy 1-es vagy 2-es típusú-e a diebates.