Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Rosie megrendeltük a profertilt mivel a párom is úgy gondolja, hogy inkább ezt próbáljuk meg mielőtt lombikra mennénk. Ha ezzel nem sikerül akkor csak utána megyünk tovább.
rosie
2020-07-08 09:14:21
Igen igen Andi én vagyok az! :-)
Csilla910930
2020-07-08 07:07:56
Köszi az infot Rosie
Tènyleg jól nèz mar ki a görbèd
Andi198729
2020-07-08 07:04:51
Ez szuper Rosie;) látod, minden rendbejön, hálistennek;) Akkor jelölhetlek? Te vagy az hosszú fekete hajjal a képen? Azért kérdezem hogy nehogy valaki mást jelöljek be véletlenül.én Andi Smith néven vagyok fönt. Képem nincs, mert csak azért regisztráltam újból hogy az egyetemi csoportba benne legyek.azért is van álnevem.azért töröltem magam 3 évvel ezelőtt mert irogattak hogy gratulálhatnak a babához? meg hogy vagyunk, olyan nehezemre esett leírni nekik hogy meghalt a kisbabánk.meg ahányszor felléptem folyton csak azt láttam hogy épp ki terhes ki szült.
rosie
2020-07-08 06:20:02
Csilla! Profertilt mindenképpen vegyetek és ne feledjétek hogy azért a lombik mekkora biznisz....menjetek másodvéleményért és próbáljátok a természetes módszereket is és e feledjétek hogy a megtermékenyülésez nem sok millió spermium kell hanem egy! A lombik is idő persze készüljetek rá de addig is turbózzátok apát ártani nem fog!
Gyerekek úgy érzem visszatért a ciklusom...tegnap már valami nyákszerűségem is volt és a hőm mára normális lett :-)...persze elfogytak a tesztjeim szerintem csak holnap jön,addig is lh tesztet tudok nézegetni,de a melleim is full normálisak már :-) ...én most örülök :-)
Csilla910930
2020-07-08 05:48:06
Èn is így gondolnám hogy lehet
de ez a doki azt mondta h mar felesleges
gyógyszerrel kezelni mert csak időhúzás
Andi198729
2020-07-07 22:21:34
Meliko nagyon sajnálom a testvéredet:( ez borzalmas lehetett neki átélni és látni szenvedni a gyerekét. Főleg úgy hogy élve született és utána veszítették el. :(
Csilla a spermiumszámot tudják növelni. Sztem nem kell feltétlenül lombik. Én ugy tudom hogy 3 hónap. A ferjem barátjának is ez volt a gond lassan mozgó kevés spermium a gyógyszer 3 hónap alatt helyretette neki.Lombik max akkor ha nem tudják kezelni és úgy kell spermát nyerni injekcióval a herékből hogy azt ICSI-re felhasználják. De ezen tudnak segiteni.ha adnak valami gyógyszert plusz profertil az sztem segít.
Csilla910930
2020-07-07 19:41:35
Rosie
Alacsony spermium szám ès a doki azt mondta
hiába fog gyógyszert szedni rá nem biztos hogy
sikeres lesz ezèrt ajalnja inkább a lombikot mert
ez mind időbe telik.