Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2017-12-13 10:03:21

Niki köszi, 22-re nem várom elvileg. A ferti szerint a várható menzi időpontja 25-e. Mondjuk a dokim nem adott sok esélyt ennek a hónapnak, szerintem túl korán mentem és akkor még nem látott elég nagy tüszőt és a nykh sem volt jó.
Régen nekem is elég vékony volt a nykh ezért is vastagítom azóta az E vitaminnal.
Olyan jó, hogy már érzed a tüneteket és tudod, hogy ott van valaki! :)) Biztos alig várod a 19-ét. :) :D

Niki111
2017-12-13 09:44:21

Anita34: sztem jó a 10-e ;)
Utána kezdett emelkedni . Mikorra nem Várod ?

Chill : hogy állsz ma ?
Niki111
2017-12-13 09:43:35

Anita : csak a faradekonysag , almossag , tegnap picit emelyges . Majd ezután jön a java :)
Drukkolok nektek
Mi is ovukor voltunk együtt , csak hat nekem túl vékony volt a méh nyalkahartya
Gabesz : azért mérek , mert a váratlan hőleeses előjelezhet vetélést
19-én megyek a dokimhoz , akkor csinál Uh -ot is . Kb 5-6 hetes leszek akkor .
Anita34
2017-12-13 08:51:24

Hgabesz, de jó, hogy jobban vagy! :)
Igen elég vicces és kellemetlen nekem, hogy ilyet írt. Én is visszaolvastam az írásokat és mikor megláttam.....gáz. :D :( Még egyszer ne haragudj érte Anitacool.
Anita34
2017-12-13 08:49:07

Most néztem és a Fertis görbe is 10-re teszi az ovut. Hát meglátjuk sikeres lesz e ez a hónap vagy sem. Mondjuk ha abból indulok ki, hogy volt már olyan, hogy körbelőttük az ovut és sehol senki, akkor......Na de csak pozitívan, ugye??!! :D :))
Hgabesz
2017-12-13 08:48:38

Jo reggelt!

Szakadok a rohogestol :))) torvenyserto profi :)))
Azert vicces igy hatulrol olvasni, es ertelmezni :))

Niki, aranyos vagy hogy mersz meg :) ott van az a babo, ezer szazalek :) hanyadikan mesz uhra?

Erika szepet ugrott a hod.
Anita34 ugyesek voltatok.

En jol vagyok szerencsere. Elmult a hasfajas is
Anita34
2017-12-13 08:42:05

Niki, köszi a segítséget! :) Jó ötlet, hogy csatolod a görbéd, had elemezgessük csak, hátha valakinek nemsokára hasonló lesz! :) Ha így haladsz hamarosan veheted elő a kismama nadrágokat! :)
Vannak egyébként tüneteid azóta?

Kisscsillagh, dehogy haragszom, tudom, hogy te is csak a véleményedet írtad le a porral kapcsolatban. Itt minden vélemény, tapasztalat jól jön, mert így legalább pozitív negatív vélemény egyformán van, ha valaki esetleg érdeklődik felőle. Ez is egy segítség és ez alapján dönthet, hogy kipróbálja-e vagy sem. :) Mert ugye mint tudjuk, van akinek beválik és van akinek nem.
Jól teszed, hogy a méhpempőt otthonról szerzed be, és főleg méhésztől. Én is csak megbízható helyről veszem, mert ma már mindent hamisítanak.

Hgabesz, hogy vagy?

Erikasz, ovus tünetek akkor el is múltak? Jobban voltál már estére?

Fbara, ma biztos érkezik a csomagod, remélhetőleg. Elhiszem, hogy morgós voltál miatta. Még nekem sem hozták, pedig várom már mióta. Lassan mire megjön vége az ovunak is. Pedig még múlt héten rendeltem.
Micsoda görbéd van kérem szépen. Hol van az az ovu? Tegnap már emelkedett. Ma mit mértél?

Teszek egy grafikont, hogy ne kelljen mindig visszagörgetni.

Niki111
2017-12-13 07:48:38

Anita 34: ha megnézed az én gorbem , nekem ez a 15. dpo. Nekem sem Ida húzta be , amikor felmegy a hő. Mire felugrik mar megtörtént a tuszo repedés
Erika : hoppppá! Meg volt az ovud ?
Anita34
2017-12-13 07:29:00

Niki igen, de mára ment fel a hő, akkor hogy is van ez?
erikasz
2017-12-13 07:27:51

Megtörtént !:D Itt a görbém ,megyek dolgozni délután jelenkezem !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!