Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ahaa :) szép egyenes már nem is görbe :P
Szorítok nagyon, hogy még idén meg legyen az ovud!
Anitacool
2017-12-13 12:01:56
Ovum, ha nem változik semmi, majd szilveszter körül lesz. Már ha lesz idén :-(
Anitacool
2017-12-13 12:00:36
Chill szép ajándék lehetett :-)
Én ugyanezt kiscipővel terveztem anno, de nem bírtam ki :-D
A mellfeszülés nekem régen mindig ovu előtt egy héttel kezdődött. De már sosem szokott, gondolom a szoptatás is beleszól ebbe nekem már. Reméljük, nálad ez egy jó jel! :-)
Én mostanában tovább alszom , így magasabban, de hasonló vonalzót húzok.
Chill
2017-12-13 11:46:37
Jobbulast Anitacool! Mikorra varod/sejted sz ovudat? Milyen a gorbed eddig? Mehpempős egyenes? :D
Chill
2017-12-13 11:42:39
Sziasztok :)
Én is vezettem Niki a gorbemet anno a pozi teszt után vagy 4 hétig vagyis addig amíg a kicsim szívdodogasat meg nem hallottam :D szépen húzod a vonalat! Mikor mész az első uh ra? Elmondod a családnak vagy vártok még?
Mi amikor terhes lettem 2 éve akkor december 6. teszteltem pozitívat és alig bírtam ki karácsonyig hogy ne mondjam el Anyukamnak, főleg hogy végig az előkészületek alatt rosszul voltam a hal szagatol amit egyébként nagyon szeretek :D de szenteste egy szépen becsomagolt cumit adtunk a szüleimnek ajándékba :) volt öröm!
Nálam egyebkent semmi extra illetve van egy kis mellfeszules de ki tudja miért, már nem merek hinni, inkább csalodja pozitívat.
Anitacool
2017-12-13 11:35:29
Anita34 szerintem vagy 11, vagy 12-én. Nyákod volt, szoktad figyelni? LH teszt híján amúgy én is a 10-ét mondanám a hőből, de később nem lehet lh csúcs (másnap), emiatt mondom mégis a 11, 12-ét.
Kira szerintem sem még. Úgyhogy legyetek résen, sosem lehet tudni. Iszod a palástfüvet? Remélem az nem kavar be, ha netán tényleg nem volt még.
Mi megint lebetegedtünk :-((( Tiszta robotzsaru hangom van. Most örülök, hogy nem vagyok korán ovuláló, mert nálunk szabály, hogy betegen nem csinálunk gyereket :-)
Kira84
2017-12-13 10:54:53
Jó reggelt lányok, még mindig fáradt vagyok meglátszik hogy 2 nap alig aludtam,de már jobban vagyok,.Fáj még a helye de gondolom pár nap és ez is elmúlik. Hát a mai mérés is alacsony,én valahogy kizártnak tartom hogy lett volna pém..
Anita34
2017-12-13 10:46:21
Anitacool, én úgy gondolom, hogy átfogja majd rakni az ovut 12-re. De ez csak az én véleményem.
Anita34
2017-12-13 10:37:19
Anitacool, köszönöm! :D :)) És köszi a drukkot is! Véleményed szerint akkor mikor lehetett ovum? Igen, 2 napig volt erős pozi az ovutesztem 10-én és 11-én. Jujj, már itt izgulok, pedig hol van még az a 2 hét. :D
Anitacool
2017-12-13 10:18:49
Anita34 nem hogy nem haragszom, de jót nevettem! :-D
Mivel másnap is volt + ovuteszted, emiatt gondolom, hogy nem akkor volt az ovud. De hamarosan kiderül, 2 hét ;-) Nagyon drukkolok!
Ha pont jókor vagytok együtt is rengeteg dolognak kell klappolnia. 10-ből 2-3 esetben lesz belőle baba még úgy is, ha minden klappol! Szóval el ne keseredj a korábbi eredményeken!
Szorítok nagyon, hogy még idén meg legyen az ovud!