Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Örülök hogy jol vagy a picurral eggyütt hála a jó Istennek ! :)
erikasz
2017-12-13 16:10:38
Csuti : De boldog vagyok ,hogy itt vagy és rendben minden !:D
erikasz
2017-12-13 16:01:58
Nem gyözlek végigolvasni titeket uristen, milyen sokan lettünk :D
erikasz
2017-12-13 15:58:15
Kira :Szerintem alacsony volt az ösztrogén szinted, azért volt magas a folliculárisod és tudod az nem jó !
erikasz
2017-12-13 15:52:50
Kira : Ha hiszed, ha nem szerintem megvolt az ovud ! A hőd hogy alacsony az nem baj ! Majd most megindul ,már fogsz tudni aludni ! Attol hogy nem aludtál eleget alacsony a hőd ,hidd el :) Nagyon szép a görbéd ! :) Emlékszel Zoéra ? Milyen alacsony hővel babás lett :) Van LH teszted ,hogy csinálj reggel egyet !
Csuti0925
2017-12-13 15:00:25
Sziasztok! Udvozlet az ujaknak, jo tarsasagba kerultek!
Niki: ugy latom te ugy erzel apukad irant mint en anyukam irant. Anyukam 2013-ban halt meg varatlanul, 2 ev alatt skerult feldolgoznom.
Na mar most: az en szulinapom szeptember 25, ami megegyezik az utolso menstruacio kezdo napjaval. Erdekes mi?
A baba varhato szuletesi datuma: julius 2. Anyukam junius 28-an szuletett. 4 nap a kulonbseg.
De ezt meg tudom fokozni: tudjatok hogy 6 hetesen vereztem, a doki meg latott valamit, de nem tudta megmondani, hogy elo-e, mert olyan pici volt. En meg a par is a legrosszabbra keszultunk fel. Aztan amikor egy het mulvs vissza kellett menni, elotte ejszaka anyukammal almodtam. Akkor tudtsm hogy mit, a paromnak el is meseltem, de most mar nem emlekszem. Es aznap derulo ki hogy elo magzatom van.
Erre mondjak, hogy tul sok a veletlen.
Chill
2017-12-13 12:25:02
Ohh Niki ez nagyon megható, szerintem nem hátborzongató! Részvétem Apukád miatt!
Kira84
2017-12-13 12:24:14
Anitacool
Igen iszom a palástfüte még, Ami tök fura most vissza bevittem az eredeti méréseket, nem kerekítettem sem fel sem le az értékeket,Nagyon fura görbét csinált az oldal...
Niki111
2017-12-13 12:17:04
Chill : szép a görbéd :)
Niki111
2017-12-13 12:15:53
Chill : Anyukamnak már elmondtuk . Ennek története van . Apukámat sajnos tavaly elveszítettük . Hatalmas veszteség volt mindenkinek , nagyon aggódtam Anyuert , végülis fél év alatt nagyjából összeszedte magát . Tudta , h szeretnénk babát, drukkolt is nagyon .
Aztán mikor pozitív lett a teszt , akkor elkezdtem számolni és nagyon úgy tűnik , h jövő augusztusban van a szülés várható időpontja . Apukám augusztus 17-én született :(
Kicsit hátborzongató ...
Voltunk a temetőben és mondtam Anyunak , h képzelje kaptunk Aputol egy karácsonyi ajándékot ... tudta egyből , miről van szó :)
A fiúk még nem tudják . Tesomek sem . Zsoltim részéről még senki. Majd Karácsonykor . Az egyik sogornommel nem vagyunk beszélő viszonyban , nagyon parasztul viselkedett , mikor váltam.
Azért adtunk az évnek , meg kell hagyni . Válás , esküvő , baba :)
Anitacool : kezdődik a pingpong ? :) drukkolok , h legyen ovud még idén