Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jól tetted Bius a 2 èv egyáltalán nem normális
Mi 6 hónapja próbáljuk ès kiderült h páromnál
baj van szóval mèg az egy èvet sem kell kivárni
a vizsgálattal ezek szerint
Bius27
2020-07-13 19:56:51
Én nem Budapesten élek, és el kell hogy mondjam, ha bármelyik orvosra hallgatok a mai napig egyik betegségre sem derült volna fény, minden vizsgálatot úgy erőszakoltam ki, rengeteget olvastam utána a dolgoknak hogy képbe legyek és ha már maganba voltam (mert más esetben esélytelen lett volna itt) kieroszakoltam ezeket a vizsgálatokat. Az endo doki maga is meg lepődött az eredményeinek mert súly alapján, 3. Hormon sor alapján semmi nem utalt egyik betegségemre sem. Ha nem vagyok képbe és hallgatok rájuk, - mindenki csak legyintett "Ó 2 év is normális", holott mindenhol pár hónap után jön a baba, - csak várnám a csodát, remélem ezzel időt sportoltam magunknak.
Santein
2020-07-13 19:55:09
Bius bizz abban hogy ez a gyógyszer amit most szedned kell beállít nálad mindent és kövi hónapban pozitív lesz a teszted .
Santein
2020-07-13 19:49:38
Igen együtt èrzek környezetemben mindenki vagy most szült vagy a következőt tervezi vagy terhes. Hát megküzdtök vele rendesen kìváncsi vagyok vajon mi lehet tényleg a gond. Nekem szeptemberben esedékes a nőgyógyászati vizsgálat mert évek óta ciszták vannak a mellemben és félévente járok ellenőrzésre. Hát majd mondom hogy január óta próbálkozunk hogy mit mondd rá mit kellene tenni.
Bius27
2020-07-13 19:33:10
Ja és persze környezetemben mindenki pikk pakk terhes lesz 2-3 hónapon belül... Szóval valami gond biztos van.... Meg csak pozitív tesztem sem volt soha.
Bius27
2020-07-13 19:31:28
Nekünk ez volt a 13. hónap, fel évig teljesen spontán, aztán elmentem nodokihoz hogy mi lehet a gond, férjem is elment nála minden ok, kaptam 3x stimulalast clostyval, úgy sem sikerült, aztán orvost váltottam, ezzel egyidejűleg endo dokihoz is mentem, ott egyből mondták PM alulmukodesem van (enyhe) kaptam gyógyszert így sem sikerült, aztán vizsgalodtunk tovább cukorterhelést csináltak pár hete, igt-m van ami rosszabb mint az ir, erre szedem a gyogyszert most pár napja, állítólag ez okozza a gondot. Persze még petevezeték átjárhatósági, meg jó pár vizsgálat nem volt.... Így nem tudom jöhet-e még valami ezekhez... de nagyon remélem hogy nem, mert már ez is bőven elég. Amh viszgaltot kellene még csinaltatni, de nagyon tartok tőle valami nem lesz jó ott sem... Peteeres követsen voltam mindig előtte, utólag sosem nézték, legutóbb 16. napon 24mm volt, szerintem tulnovik magukat, amikor hamarabb voltam 12. 14. Napon mindig aznapra mondták, de ugye utólag sosem mentem. A hőm 90%-ban mindig 37 körüli (szabjol merem) progreszteront nézték ovuval nincs gond, de sztem a petesejt minőségével igen...
Santein
2020-07-13 18:40:41
Bius ti mióta próbálkoztok?
Bius27
2020-07-13 16:15:01
Sajnos mindig így járok a végen, hiaba magasan van mindig. :( azért köszönöm!
rosie
2020-07-13 16:08:18
Bius azért ez a görbe nem úgy néz ki.....én azért drukkolok!
Csilla910930
2020-07-13 16:07:46
Mi elkezdtük a párom turbózását
Èn alapból szedek vitamint mivel sportolok
Majd meglátjuk mi lesz az eredmènye
Mi 6 hónapja próbáljuk ès kiderült h páromnál
baj van szóval mèg az egy èvet sem kell kivárni
a vizsgálattal ezek szerint