Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok!
Képzeljétek 55 napnyi pecsételő vérzés után egyszer csak lezuhant a hőm és mintha elzárták volna a csapot :-) egyik napról a másikra elmúlt és a hcg tesztem is teljesen hómező lett....nem akarom elkiabálni de talán vége a rémálomnak .....ma megyek laborba drukkoljatok nekem!
gondolkozom azon hogy most kezdjek új ciklust? vagy folytassam ezt? Nézetek ma ösztrogént progesteront is hogy lássam mi a szituációtudjak mihez viszonyítani,meg lesz tsh T3 t4 kontroll is az euthyrox miatt.....remélem nagyon hogy jó eredményeket kapok.
Santein
2020-07-16 19:27:14
Na szuper Andi! Csakis pozitívan! Drukkolok !
Andi198729
2020-07-16 19:05:22
Voltam ma Fannynál, olyan pozitív a tapasztalatom vele azonkívül hogy profi a szakmájában, egy szuper vagany csaj;) megbeszéltük a diétát, a tervet és ezen kivül úgy beszélgettünk mint két barátnő.nagyon egy hullámhosszra kerültünk, nagyon bejött neki h.a büntetőjog érdekel es a kriminalisztikára szakosodtam, mondta h.legalabb tud beszélgetni valakivel a fegyverekről fegyvertartasról, erről nagyon egyezett a véleményünk es a katonaságról is. :)
Augusztusban megyek kontrollra. Nem lehet tudni hogy szeptemberben belevaghatunk-e a lombikba.a gyulladás lehúzása kb.85 nap.de majd meglátjuk
Tűű doki rábólintott azért is irta fel a l tyroxint.. Amúgy ő szive szerint a spontán módot javasolná h.nincs semmi kizáró ok ami a lombikot indokolná, de nyilván a mi döntésünk a férjemmel.hát meglátjuk.én követem amit ők mondanak.kapkodni nem akarok és újabb sikertelenséget.most lesz korai reggeli, reggeli, tizorai ebéd uzsi vacsi pótvacsi.7x étkezés. Most fel kell engem táplálni. + Jódszegény diéta. Nem ehetek gombát csokit mogyorót mogyorókrémet.azt sajnálom mert ezeket szeretem.de majd megszokom ezek nélkül.a lényeg hogy rendbejöjjek.
Andi198729
2020-07-16 14:58:05
Bius, szerintem a merckformintól nem késik a mensi. Nekem sem késett, még a legeslegelején sem, amikor elkezdtem a szedését. Valószínű később lehetett az ovu. Hálistennek nekem is rendben zajlik a lombik utáni 2. ciklus, kicsit később jött, na de később volt a peteérés is, mivel zárókonzultáció keretében voltam uh-n, és kb. a 17. napon repedtek a tüszőim, ami még a hormonszurik hatására nőttek. Úgyhogy így percre pontosan jött a menzesz. Én most megnyugodtam, mert féltem attól, hogy a sok hormon összekavarja a ciklusom, de szerencsére nem.
Bius27
2020-07-16 10:32:14
Pakolgatta nekem többször is, elvileg tegnap már jönnie kellett volna, most nem érzek semmit, a cici feszulest sem, de negatív volt a teszt, ezért gondoltam a gyógyszerre. Érdekes mert a nyákot amibol gondolni lehet az ő ovura 10-13. Napon volt, a 16. Napon már semmi nem volt.
Lion86
2020-07-16 09:30:57
Bius, amit legutóbb felraktál görbét, azon jól jelöli az ovut? Mert akkor még csak 11 dpo-n vagy.
Bius27
2020-07-16 08:43:33
Sziasztok! Meckmorfintol lehet hogy késik a menstri? Kb 1 hete szedem, egy fél szemet, 2 napja volt negatív a teszt.
Andi198729
2020-07-15 16:16:12
Meli bejelölhetlek face-n?vagy esetleg te is be tudsz Rosie-val ismerősök vagyunk. Andi Smith néven vagyok;) Tudnánk kommunikálni ott is priviben;)
Kriszti0129
2020-07-15 09:13:26
De akkor úgy tűnik egyénenként változó :) én is vettem, bár nem Inofolicot, hanem az Inofemin Activot, ami ugyan annyi Inozitol és Folsavat tartalmaz
Kriszti0129
2020-07-15 09:08:29
Én úgy tudom normalizálja a ciklust az Inofolic, legalább is az öreg nőgyógyász ezt mondta. Barátnőmnek ki is tolta a ciklust, nemhogy előbb jött volna meg neki.
Képzeljétek 55 napnyi pecsételő vérzés után egyszer csak lezuhant a hőm és mintha elzárták volna a csapot :-) egyik napról a másikra elmúlt és a hcg tesztem is teljesen hómező lett....nem akarom elkiabálni de talán vége a rémálomnak .....ma megyek laborba drukkoljatok nekem!
gondolkozom azon hogy most kezdjek új ciklust? vagy folytassam ezt? Nézetek ma ösztrogént progesteront is hogy lássam mi a szituációtudjak mihez viszonyítani,meg lesz tsh T3 t4 kontroll is az euthyrox miatt.....remélem nagyon hogy jó eredményeket kapok.