Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi nagyon örülök, végre elindult a folyamat. :) Jó úton haladsz biztos és Fanny is szuper én nagyon szeretem. :)
Nekem is hashimotom van és jódszegény diétát tartok és l-thyroxint szedek, de majd Fanny úgyis segít a diétában. A babáim nekem is azért nem maradtak meg, mert pm betegségem nem volt megfelelően kezelve, de most ezen változtattunk és itt is a kis pocaklakó.
Csilla910930
2020-07-14 14:04:36
Andi ez nem semmi azèrt amin vègigmèsz
Kitartást
Andi198729
2020-07-14 13:55:05
Ma voltam Tűű dokinál. Le a kalappal előtte, háromnegyed órát bent voltam nála. Összetett a probléma, de legalább kiderült. Most már nem vagyok inzulinrezisztens, azt írta a papíromra, hogy ir a továbbiakban nem állapítható meg, a picivel magasabb inzulin a nagy fogyás miatt természetes folyamat.
Viszont ami kiderült: enyhe hashimoto betegség, pajzsmirigy gyulladás, enyhe autoimmun betegség. Emiatt nem tapadtak meg az embriók.Kiváltottam egy szatyor gyógyszert. Galvust még szednem kell, merckformin kuka, azt többet nem kell, ezen felül l-tyroxin, normoxil, progeszteron, inofolic, d vitamin, szelén. Kell még pajzsmirigy uh, és kiegészítő labor is. Lehet következő lombik, viszont szoros együttműködéssel. Az l-tyroxint azt mondta, hogy a lombiknál ráérek szedni. Mondta, hogy van mit helyretenni, de most már ne szomorkodjak, csak előre nézzek, minden rendeződik. És most a pajzsmirigyre is kell a diéta. Még jó hogy bejelentkeztem Dusa Fannihoz csütörtökre, ja meg természetesen ahhoz is, hogy a normál testsúlyom helyreálljon, ami 53 kg lenne, most 43 vagyok, amire ő is mondta, hogy ez nem megfelelő. Ő napi 6X étkezést javasol. Most hogy leküzdöttük az ir-t persze még figyelni kell, de most meg vissza kell állítani a normál testsúlyomat, most arra kell gyúrni, vissza kell szedni 10 kg-ot.
Andi198729
2020-07-13 21:35:34
Lányok én is csatlakoznék a panaszkodáshoz.a régebbiek már tudják a történetemet. A mi történetünk is álomszerű volt.2016 májusában gyönyörű esküvő 2016 decemberében házvásárlás 2017 januárjában összejött a baba. Ő 5 hónap alatt sikerült.boldog babavárás a pici fiúnk szépen nőtt makkegészséges volt aztán az álmunk darabokra tört.2017 júliusában halva kellett megszülnöm őt mert rátekeredett a köldökzsinór.2017 decemberében laparoszkóppal miómaeltávolitas ami terhesseg alatt alakult ki.2018 májusától próbálkozás. 2018 novemberében ir-t diagnosztizáltak.baba sehol.2019 szeptemberében elkezdtük a meddőségi kivizsgálást belefáradtam a sikertelen próbálkozásokba. Kivizsgálason minden rendben mindkettőnkkel. 2020 januárjában inszem-sikertelen.2020 áprilisában újabb inszem-sikertelen.májusban lombik-sikertelen. Közben persze az elmúlt 3 évben mindenki sorra teherbeesik épségben megszületnek a babák, egyedül csak nekünk nem.olyan is van ismerősi körben aki szeptemberben szült persze nem tervezett baba volt még szoptat és megint terhes persze nem tervezett baba. Totál kiakadtam. Hogy egyeseknek pikk pakk összejön, mi több mint 2 éve küzdünk.
Múlt héten voltam ismét terhelésen az eredmény már csaknem rendeződött:) a 60 percesem márciusban 89 volt most 57-re csökkent( 50-ig normál érték) a 120 percesem márciusi 49 most 39 ( 30-ig normál érték) ennek mar örültem volna, viszont csináltattam pajzsmirigypanelt.tsh t3 t4 tökéletes viszont az anti tpo emelkedett 60-ig jó nekem 77 tyreoglobulin 70-ig jó nekem 154. Szóval itt is gond van.holnap megyek Tűű dokihoz.lesz mit helyreraknia rajtam.
Ujabb es ujabb gondok.mar nagyon elegem van.az idő meg csak telik.baba sehol.én 33 vagyok férjem 39. Nagyon szeretnénk már babát. Mikor lesz vége ennek a kálváriának végre?
Csilla910930
2020-07-13 21:12:21
Remèlem már jó lenne
Santein
2020-07-13 21:11:17
Köszönöm ezt viszont kìvánom én is nektek! Nálatok is pár hónap és rendben lesz minden!
Csilla910930
2020-07-13 21:07:21
Biztosan sikerülni fog ès kívánom h sikrüljön
Nekünk egyhamar nem fog de nem adjuk fel
Santein
2020-07-13 20:49:18
Mi is két éve vagyunk házasok és én 33 vagyok a férjem 37. Mi januárban kezdtük,férjem mindig halogatta a babavállalást így kitolódott sajnos,de most nagyon boldog vagyok hogy végre szeretné ő is,csak már sikerülne is.
Bius27
2020-07-13 20:18:18
Én elébe akartam menni a dolgoknak, az idő miatt és sokat segített hogy rengeteget olvastam így amit tudtam megnezettem, aztán persze elmennek más irányba a dolgok ha találnak valamit, amire már nem tudtam készülni. Így is bánom kicsit hogy nem hamarabb kezdtem el a vizsgálatokat, a vírus miatt is ki esett idő, plusz házasság után csak 2 év múlva kezdtünk el próbálkozni igy már ebben a hónapban 32 leszek a férjem 35 és baba sehol. Az endo dokihoz át tudtam menni államra mert brutal összegeket kérnék 1-1 alkalommal itt is-ott is, ő nagyon rendes velem, de mondanom sem kell a házi orvosnal hogy kapjak egy beutalot szakrendelesre szó szerint harcot kell vivnom minden egyes alkalommal, volt hogy elhivtam a párom magammal hogy ne merjek maguknak megengedi azt a stílust ahogy beszélnek az emberrel.
Santein
2020-07-13 20:07:06
Nem semmi hallod itt látszik mennyit foglalkoznak az emberrel. Kìváncsi vagyok majd mit mondd az én dokim. Én Németországban vagyok. De magyar sz orvosom.
Nekem is hashimotom van és jódszegény diétát tartok és l-thyroxint szedek, de majd Fanny úgyis segít a diétában. A babáim nekem is azért nem maradtak meg, mert pm betegségem nem volt megfelelően kezelve, de most ezen változtattunk és itt is a kis pocaklakó.