Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Néhány éve már, hogy nagyon szeretnék babát. Nem olyan régen el is kezdtünk próbálkozni, igaz még csak az elsőnek az eredménye jövő héten derül ki.
Egyszer sem sikerült sajnos pozitív ovulatios tesztet produkálnom, így ajánlotta a nőgyógyász, hogy hőmérőzzek.
El is kezdtem, és a hét elején megkérdeztem tőle, hogy jó e ez így eddig, mire ugyan is azt mondta, hogy ez alapján nincs peteérés, mert egyik nap, ahol emelkednie kellett volna a hőnek én alacsonyabbat mértem (de aztán eszembe jutott, hogy több, mint egy órával korábban mértem).
Ennek ellenére is beutalt egy csomó labor vizsgálatra. Azért eléggé lelombozott, hogy azt mondta nincs is peteérés, igaz ezen könnyebben lehet segíteni.
Itt a grafikon elemző azt írta, hogy észleltek ovut.
Csilla910930
2020-07-09 18:19:15
Mi is csináljuk tovább a dolgokat ès nem adjuk fel
Santein
2020-07-09 17:20:32
Persze összekapom magam ès indulunk neki a következő hónapnak. Köszi Csilla a biztatást. Rosie majdcsak rendeződik a ciklusod jól haladsz.
rosie
2020-07-09 17:02:33
Csilla szuper!
Santein....a csudába ...
Nekem már éppen csak pozitív a teszt....az aggaszt hogy tegnap is ma is volt egy csokoládébarna folt...remélem csak tisztulás....a hőm egész normális
Csilla910930
2020-07-09 13:15:37
Santein tudom milyen érzés, nekem is mindig ez volt de mondjuk nálunk van oka hogy miért. Fel a fejjel jön a következő hónap és biztos sikerülni fog.
Santein
2020-07-09 12:48:29
Hát erről a hónapról is ennyit. Elkezdtem pecsételni meg fog jönni. Sajnos.
Csilla910930
2020-07-09 11:22:43
Santein elèg jó a görbèd remèlem sikerül
Mindenkèpp kipróbáljuk a 3 hónap az nem
sok idő
Santein
2020-07-09 11:16:05
Nálam eddig semmi néha van olyan érzésem h megjön aztán elmúlik. Elkezd fájni a hasam alja mint mielőtt megjön aztán elmúlik.
Csilla próbáljátok meg 3 hónap az nem sok
Csilla910930
2020-07-09 11:10:17
Neki nincs ráírva a papírjára csak ezt
mondta a doki h lombik
De jó ezt olvasni amit írtál remèlem nekünk is
használ majd
Nashua34
2020-07-09 11:05:28
Csilla, jól teszitek hogy megpróbáljátok a profertilt. A férjem papírján igaz nem lombik, hanem inszem volt a javaslat, ő is elkezdte szedni. 3 hónap kell a spermák regenerálódásához, a mennyiség növeléséhez, de már a második hónapban megfogant a kisfiúnk. Így összesen 9 hónapig hőmérőztem, mire sikerült.
Néhány éve már, hogy nagyon szeretnék babát. Nem olyan régen el is kezdtünk próbálkozni, igaz még csak az elsőnek az eredménye jövő héten derül ki.
Egyszer sem sikerült sajnos pozitív ovulatios tesztet produkálnom, így ajánlotta a nőgyógyász, hogy hőmérőzzek.
El is kezdtem, és a hét elején megkérdeztem tőle, hogy jó e ez így eddig, mire ugyan is azt mondta, hogy ez alapján nincs peteérés, mert egyik nap, ahol emelkednie kellett volna a hőnek én alacsonyabbat mértem (de aztán eszembe jutott, hogy több, mint egy órával korábban mértem).
Ennek ellenére is beutalt egy csomó labor vizsgálatra. Azért eléggé lelombozott, hogy azt mondta nincs is peteérés, igaz ezen könnyebben lehet segíteni.
Itt a grafikon elemző azt írta, hogy észleltek ovut.