Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha nincs gond akkor jönni fog
Bár 5 èv az hosszú idő azèrt
Nálunk fèl èv után kiderült h a parommal van
baj
Annyi h a sok vitaminnal ès ásványi anyaggal
vigyázni kell azèrt mert ha túl sok van az sem jó
pirelli
2020-07-23 16:29:50
Sziasztok ,
Örömmel látom , hogy ezen a forumon vannak friss hozzászólások még :)
Pár mondatban bemutatkoznék és megosztanám veletek , tömören , hogy hol tartunk és mi történt velünk eddig. Minden félle természetes csodaszerrel próbálkozunk már:
3 hete szedjük a pempőt és vannak pozitív hatásai , de sajnos a végcél nem köszöntött be. Én 30 éves vagyok és a feleségemmel 5 éve próbálkozunk , eddig sikertelenül. Teljes kivizsgálás mind két oldalon megtörtént és ahogy ez lenni szokott rendben vagyunk , csak próbálkozzunk. Minden csodaszert felkutattam és próbálkoztunk. Gyuribácsi babaváró tea csomagja , terhes vitamin , stress mentesítés ( amennyire lehet .... ) , természet gyógyászhoz járunk , babaváró kristályok stb....
3 hónapja jött is eredmény POZI teszt és még 6 :) . De sajnos el is ment, hála COVID nak és a karantén alá vett kórházunknak (magán rendelés meg le volt tiltva ) .
Most a pempőben bízunk és próbálkozunk.
Feleségem hőmérőzik minden nap én meg elkezdtem feltölteni neki ide a mért adatait. Őszinte leszek , én nem értem , hogy a görbén mit kell nézni és
mi a jó pillanat . Sokat olvastam pedig a témában , de sajnos tanácsra szorulunk :)
Ha valaki olvassa és tud tanácsokkal ellátni azt várjuk szeretettel .
Csilla910930
2020-07-23 16:05:50
Szia!
Nem vagyok szakèrtő de lehet h nem jól
tette neked az ovut biztos amiatt h
nagyon ugrált a hőd viszont ovulációd volt
szerintem.
Detivica41
2020-07-23 16:01:04
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Málna27
2020-07-21 16:53:54
Köszönöm szépen! :)
rosie
2020-07-20 13:29:55
Óóóóóó Málnaaa gratulaaa :-)
Én bizony láttam a piciket az egyik csoportban ,csak nem tudtam hogy te vagy az :-)
Santein
2020-07-20 09:33:12
Málna szívből gratulálok és sok boldogságot a picikhez
Csilla910930
2020-07-20 08:25:16
Rosie ez jó hír ès a hőd is már kezd normális
lenni
Drukkolok hogy jó legyen az eredmèny
Málna gratulálok ès jó egèszsèget
Bár már mi is itt járnánk
Málna27
2020-07-20 08:22:46
Sziasztok!
Nagy örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy július 16-án 36+2 hétre programozott császárral megérkeztek hozzánk a kis egypetéjű jövevényeink. Botond 2505 gramm és 51 cm, Nolen 2775 gramm és 52 cm. Mindannyian jól vagyunk, vasárnap haza is jöhettünk a kórházból.
Bár 5 èv az hosszú idő azèrt
Nálunk fèl èv után kiderült h a parommal van
baj
Annyi h a sok vitaminnal ès ásványi anyaggal
vigyázni kell azèrt mert ha túl sok van az sem jó