Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-16 16:17:15

Kira, azt írja ki sajnos, hogy nincs jogosultságom megnézni. Esetleg print screen-nel készíts róla képet és töltsd fel képfeltöltésre, akkor meg tudnám nézni. Ha nem húzta be az ovut, az nem baj, még nekem sem húzta be, pedig megtörtént. Szerintem nagyon sok adatot vesz alapul, mire behúzza, és úgy emlékszem 5 nap emelkedett hőt is megvár, mire bejelöli. Én azért bízom benne, mivel akkor húzza csak be, amikor tényleg tuti.
Kira84
2017-12-16 14:59:59

Amadeen
Sikerült beállítanom pár dolgot, de it nekem nem rakta be az ovut,nézd csak
https://www.ovagraph.com/cycles/462860/5994994
Amandeen
2017-12-16 14:45:46

Kira, amikor indítasz egy új ciklust, bejelentkezés után a Current cycle-ra kattintva éred el a jelenlegi ciklusod. Add a day-re kattintva adhatsz meg egy új hőmérsékletet, új napot a ciklushoz. A cyle days alatt látsz egy listát a ciklusnapokról a hőkkel, mellettük az Edit-re kattitva módosíthatod őket. A Chart fülre kattintva éred el a grafikonod, ott találod ezt a kinézetet, amit az előbb átküldtem.
Amandeen
2017-12-16 14:39:04

Persze ez a link, amit küldtem nem celsius-ban van, de azt be lehet állítani, mibe szeretnéd. Én celsiusban viszem fel, celsius-ban van a grafikonom.
Amandeen
2017-12-16 14:36:38

Kira, attól függ, miket pipázol ki, hogy mit szeretnél, hogy megjelenítsen a "chart". Valahogy így kell kinézzen: http://www.ovagraph.com/chart-tags/bfp-cycles
Amandeen
2017-12-16 14:31:59

Kira, nem tudom, mi lehet a gond, nálam olyan, mint itt. Kicsi karikákban ír csak számokat a grafikonon, hogy melyik tartományba esik (pl 36,7-nél egy 7-es jelenik meg, 36,6-nál 6-os, stb..), de a grafikon alakja ugyanígy néz ki. Nem értem pontosan a kérdésed, részleteznéd?
Kira84
2017-12-16 14:18:47

Amandeen
Olvastam melyik oldalt szoktad még használni, én is beregisztráltam a
https://www.ovagraph.com
Viszont a hőmérséklettel nem tudok mit kezdeni, bár celziusban adja a mértéket de nem olyan mint ez vagy a többi oldal mit lehet ezzel csinálni?
Hgabesz
2017-12-16 13:42:01

Sziasztok Lanyok!
Igyekszem vissza olvasni, csak a kisfiam nagyon lebetegedett 4.napja lazas es siros.
Persze nalunk meg indulnak a termekeny napok, de igy szerintem kiesik a honap.
Jovok kesobb.
Szep hetveget!
erikasz
2017-12-16 13:26:56

Fbara : Hogy vagy ? Fáj még a hasad ?
Sushi
2017-12-16 13:12:31

Köszi Mindenkinek a hozzászólást és magyarázatokat. Szuperek vagytok:) Igazán sokat segítettetek. Most raktározom az infókat:D
Amandeen, tudom jól, milyen minden egyes kimaradt hónap, nekem most az előző ciklus pl ilyen volt. De próbálok előre nézni és arra figyelni ami van és lesz. Fel a fejjel! ;)
Erikasz a tiéd is szuper, vágtatsz felfelé, nagyon jó :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!