Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-12-16 08:23:46

Lion : bár újra nézve a gorbed annyira nem is esett le , csak a menzi hőig
Sztem a következő mérések után lehet majd jobban következtetni
Niki111
2017-12-16 08:21:42

Sziasztok!
Lion : szerintem valószínű meg volt az ovud . A 15-i tesztjeid majdnem pozitívak , lehet , h a kettő között volt az lh csúcs . Azt nagyon nehéz eltalálni.
Illetve a holeeses is azt mutatja . Egy-két napig ha most magasabb hőt mérnél akkor jobban látszik . Nyákod van ? Miért a 23. napon kellene lennie pozitívnak ? Mert hosszú volt a ciklusod ? Nem törvényszerű , h közép időben van . Nekem sem akkor volt .
Kiscsillag : teljesen normális , h ugyanannyit mersz . Ne cserélj most homerot semmiképp
Anira34: jól alakul a gorbed ;) ovu után kezd hasonlítani az enyémre nem ?
Én így állok ma :) nagyon várom mar a keddet
Kisscsillagh
2017-12-16 07:46:33

Jó reggelt mindenkinek!
Az lehetséges hogy a hőm eddig az összesen elmúlt 5 napban pontosan ugyanannyi volt? (36,5) Mindig ugyanakkor kelek és nem változik a szoba hőmérséklet sem, de a Ti görbéiteken azért van némi változás. A digihőmérő mást mér hónaljban és nyelv alatt tehát elvileg működik. Vagy vegyek másikát? Vagy már most olyanon aggódom amin nem kéne. :/
Köszi a válaszokat és mindenkinek szépséges napot kívánok! :)
Lion86
2017-12-16 07:21:52

Koszi Anita :)
Anita34
2017-12-16 07:16:46

Lion üdv itt, mielőbbi babásodást kívánok. A görbéhez annyira nem értek de a többiek jönnek majd és biztos adnak jó néhány hasznos tanácsot.
Anita34
2017-12-16 07:14:16

Sziasztok!
Itt a görbém, még most sem tette át az ovut.

Amandeen, szép a görbéd. Mi még csak ezután megyünk vásárolgatni. Már alig várom a tömegnyomort.
Amandeen
2017-12-15 23:30:37

Üdv mindenkinek!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de reggel nem volt netünk, utána munka, majd karácsonyi bevásárlótúra következett, úgyhogy csak most jutottam gépközelbe. Látom, ma is zajlott itt az élet, alig győztelek olvasni benneteket! :-)
Jobbulást a betegeknek!
Csatolom a mai görbém.
Lion86
2017-12-15 21:58:55

Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni :) Van két fiam, egy 11 éves és egy tíz hónapos, mindketten hosszú várakozást követően jöttek. Ebben a hónapban úgy döntöttünk a párommal, hogy jöhet még egy kistesó, úgyhogy az előzmények miatt elkezdtem hőmérőzni és LH tesztet is csináltam, de ezek voltak az elsők, úgyhogy nem vagyok biztos az eredmény megítélésében. A szülés óta 40 naponta jött meg háromszor, de a negyedik már 50 napra, ezért is gondoltam, hogy utána kéne járni, hogy van-e egyáltalán peteérésem. Szóval a 14.naptól csinálom a tesztet, de elvileg csak a 23.nap körül kéne pozitívat mutatnia. Ma délelőtt már kezdtem örülni, de az esti megint halványabbat mutatott, pedig mindkettőnél 3 óráig tartogattam a pisilést és keveset ittam. Kérlek segítsetek az értelmezésben.

Kép a tesztekről:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=679IMG_20171215_192207.jpg
erikasz
2017-12-15 18:37:03

Kira : Hol vagy ? Hogy érzed magad ? Nagyon szép a görbéd már meg is nyugodott ,holnap felfelé huzzon ezerrel !:)
Niki111
2017-12-15 17:23:50

Erika : semmi gond , csak nem emlékeztem ilyenre :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!