Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olyat találtam hogy Előnyös hőmérsékleti egységek ot lehet választani, ott a Celsiust jelőltem be.
Kira84
2017-12-16 18:01:27
Amadeen , azt hol tudnám átállítani? nem találom ..
Kisscsillagh
2017-12-16 17:59:13
Amandeen igen azt azt ;) Természetesen megbeszéltem vele, meg kértem hogy olvasson utána és csak akkor vegyük meg, ha képes hinni benne. Az áránál jobban már csak a napi adag sokkolta. :D De nagyon lelkes és büszke arra hogy az elvileg jó eredményei mellé még tuningolhat is a kis katonákon.
Amandeen
2017-12-16 17:49:41
Kisscsillagh, köszi a bókot, de azért én sem értek annyira a görbeértelmezéshez! Augusztus óta olvasgatok róla mindenfélét, ami rámragadt belőle, azt igyekszem hasznosítani! :-) Szerintem Anitacool jobban ért ehhez, mint én. :-)
Oh, Orthomol Fertil Plus? Akkor mindent bele! Ártani, biztos nem árt, mert csupa vitaminnal van tele. Egy napi csomagocskában 4 bogyó van, ugye? Mit szól hozzá a párod?
Amandeen
2017-12-16 17:43:04
Kira, igen most már meg tudtam nézni. Nem állítottad át F-ről C-re, azaz celziuszra?
A mai leesés miatt úgy vélem, nem volt még ovud. Helyes hozzáálás, jobban megy majd minden, ha nem stresszelsz rajta! :-) Szorítok neked!
Kisscsillagh
2017-12-16 17:33:59
Amandeen ma megvettük a Fertilt. Indul a mandula. :) Te aztán nagyon értesz már a görbe elemzéshez. Félelmetes. :o
Amandeen
Igen én is erre gondolok hogy csak most lesz,vagy lehet hogy volt a hó elején is csak az nem tudott megrepedni. Most ebben a hónapban nem használok Lh tesztet mert kész boszorkánnyá válok mikor nem azt mutatja amit én szeretnék,szegény párom olyankor hozzám sem szól mert mindig ideges vagyok. Úgyhogy most a leszarom hónapom van uh ra sem mentem direkt,de ha hiszed ha nem ez olyan jól bevált most hogy reggel megint benéztem a mérést,szóval nagyon szórakozott vagyok mostanában,De nem is vagyok olyan ideges ingerült mint múlthónapban.Úgy vagyok jöjjön aminek jönni kell...
Amandeen
2017-12-16 17:23:29
Rájöttem, hogy miért nem húzta be nekem sem még. Szerintem megvárja azt a megemelkedett hőmérsékletet, amit 6 alacsonyabb hő előz meg, utána vár még 3 napot, hogy biztos fennt maradjon még a hő, és csak akkor húzza be. Ezek alapján nekem szerintem keddre teszi majd, mert akkor ugrott csak 36,5-ről 36,7-re, de szerintem nekem már hétvégén megvolt, csak lassan kezdett emelkedni a hőm. A lényeg, hogy ha talál ovut, akkor behúzza, és annál pontosabb lesz, minél több adatot adsz meg (nyák, LH teszt eredmény,stb...).
Amandeen
2017-12-16 16:21:39
Kira, megnéztem az itteni görbédet. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy volt ovud, gondolom az ovagraph nem hiába nem tette még be. Lehet, csak most készül! Szerintem a napokban lesz. Ma megint leesett a hőd, majd csak ezután fog emelkedni! LH tesztelsz?