Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara : A hőddel kapcsolatban már én sem tudom ,vagy most lesz ovud ? Nemtudom .......De az ovu teszt 3 napja halvány pozitiv... akkor most estére csináltál ?
fbara90
2017-12-16 21:21:19
Nincsen semmi baj, Nyugiiiiiiiiiiii :))))) :-* Tényleg minden ok. :)
erikasz
2017-12-16 21:19:46
Fbara : Mint a villám csapott volna meg ,mikor megláttam hogy irtál ! Nagyon megvoltam ijedve hogy valami bajod van !! HHHUUUUUU........
fbara90
2017-12-16 21:13:46
Sziasztok! :)
Erikasz ne aggódj, jól vagyok. :) Azért nem jelentkeztem,mert vendégeink voltak egész nap és Adventi vásároztunk! :D Már nem fáj a hasam, de ma teát inni se volt időm,mert elaludtam reggel,és épp hogy elkészültem így is, mire ideértek hozzánk.. :D :D (tipikus én.. :D )
Viszont nem tudom hova tenni mi történik már megint, az LH teszt azért mutat valamit, olyan közepesen erős, 3 napja kb teljesen egyforma.
Erre ma mérek egy ilyet...
hát ha ezt nekem valaki megmagyarázza.... tojcsi nyák nincs, menzi érzet nincs-nyoma sincs neki... hát csajok... ez a hónap kikészít teljesen.... üresen telnek a napok..
erikasz
2017-12-16 21:13:42
Anita34 :Képzeld el a ciklus küldte az ovu előtt 2 nappal azt, hogy ovum lesz nekem eddig a ciklus találta el :) Petig én nem LH tesztelek csak a méhnyak állapotát irom be .
erikasz
2017-12-16 18:46:59
Fbara : Még nem jelenkeztél ? Jól vagy ? A tegnapi hasfájásod aggaszt !!!!!!
erikasz
2017-12-16 18:42:26
Kira :ez gyönyörű ovu az biztos !!!!!!!!!!! :D Most már holnap felfelé :D Alig vártad, de ez a tea csinálta az biztos a Málna mert menszi ota ittad :)Kiegyensujozottab lett a görbéd szép :)
Amandeen
2017-12-16 18:41:12
Esetleg uptade-eld még egyszer, lépj ki, majd jelentkezz be újra, hátha akkor alkalmazza beállításokat.
Amandeen
2017-12-16 18:39:00
Kira84, ha görbédnél (Chart-ra kattintva) legörgetve egészen az oldal aljára, és ott rákattintva az Update Charting Preferences-re, ott pedig a Preferred Temperature Units-nál állítottad ezt be (gondolom itt állítottad át a görbét nyilvánossá is), akkor nem tudom, miért nem celziuszokat tesz a görbéd tengelyére...
Amandeen
2017-12-16 18:22:07
Kisscsillagh, igen, az én páromat is sokkolta a napi adag :-), azt hitte, hogy mindez egy tablettában van benne! De azért hősiesen szedi, nemsokára kezdjük a második dobozt. Igen, elég borsos az ára, de belegondoltam mennyi minden van benne, és ha ezeket külön-külön vennénk meg, akkor is ennyibe jönne ki kb.
Akkor hajrá!!!!! Doppingoljátok csak a katonákat!!!!