Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-16 22:04:25

Anita én a ciklus 17 napjára tenném és a 8 DPO n vagy :D
erikasz
2017-12-16 22:02:14

Anita34 : Hőd alapján én többre tenném 6 naptol is ,képzeld én nem hiszek az LH tesztnek ,nekem örökösen + volt majdnem egész ciklusban .
Anita34
2017-12-16 21:57:04

Erikasz, köszönöm szépen nagyon aranyos vagy és szívből kívánom, hogy téged is áldjon meg az Úr a várva várt babátokkal minél előbb! Hatalmas drukkot küldök! :)
Az a baj Erikasz, hogy ez még csak a 4.dpo, mert ez oldal korábbra tette az ovut 2 nappal. 4. dpo-n meg még semmit sem érezhetek.
erikasz
2017-12-16 21:53:08

Anita34 : Dehogy fog megjönni a luteláris 6 napján jársz inkább mást érzel a beágyazodás 7- 8-9 -10 nap azt érezheted hogy babás leszel :D :) Adja isten, Áldjon meg téged minnél hamarabb gyermekkel !:D
erikasz
2017-12-16 21:46:32

Hgabesz : Kivánom, hogy gyermeked meggyogyuljon minnél hamarabb .
erikasz
2017-12-16 21:41:27

Fbara :Dehogy kavar be ,nekem soha ! Kirának is gyönyörű a görbéje tőlle és szerintem neki is ,most lesz ovu ,de lehet neked is ! Igyad nyugodtan csak gyengébre 2 szer is ihatod nem lesz baj és 10 perc állás után ! De takard le, ha ráöntöd a forró vizet valami alátéttel jobbhatás érdekében !
Anita34
2017-12-16 21:26:33

Sziasztok!

Kira, ne haragudj, de ahogy leírtad az előzményeket, teljesen igazad van. Akkor még csak ezután lesz ovud, azért volt alacsonyabb tartományban a hőd. Megzavart, hogy a tervezettbaba már behúzta az ovut. Hajrá, nagyon drukkolok!

Amandeen, köszi megpróbálom most megcsinálni. Látom hogy Kirának magyaráztad, az alapján nemsokára neki is kezdek.

Hgabesz, jobbulást a kisfiadnak! Szegénykém már 4 napja lázas akkor? Elhiszem, hogy nehezen viseli és nyűgös.

Erikasz, bár így eltalálta volna nekem is a ciklus, mint neked. Nekem a ciklus is ugyanarra a napra teszi, mint ez, dec.10-re.

Fbara, biztos jól telt a napotok és szerintem mellé kellemesen el is fáradtatok. A görbéhez nem igazán értek, de nem lehet, hogy még most lesz ovud? Ez csak egy tipp. A csajok biztos mondanak majd okosabbat.

Nekem meg egész nap enyhe mensi szerű hasfájásom van, és érzem a derekamat is. Nem tudom mire véljem ezt. Már lehet a közelgő menzit érzem. :( Na, nem is siránkozom tovább, megyek megcsinálom az ovagraph görbémet. :D
fbara90
2017-12-16 21:25:38

bocsi a sok elírásért.. :D kapkodtam.
fbara90
2017-12-16 21:25:04

most eik le.. a teár kérdezted? :D Ma még nem csináltam. Nem kavar be ha egyszer reggel iszom,egysze rmeg este? :D :D
fbara90
2017-12-16 21:23:52

erikasz most csináltam kb fél órája :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!