Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2020-07-24 12:37:28

Málna, szívből gratulálok!! Jó egészséget nektek!
Pirelli: ez az első hónap, hogy mér a feleséged? Mert úgy látom, hogy az első pár nap adatai hiányoznak. Általában 3 hónap kell, hogy hosszútávú következtetést lehessen levonni a görbékből, nagyon sok minden befolyásolhat egy egy hónapot. Az 5 év nagyon hosszú idő, nem tudom mikor voltatok vizsgálatokon, de lehet érdemes lenne megismételni, változott-e esetleg valami. Illyetve a jó időzítésről annyit, hogy a sok szexből baj nem történik :) 2naponta szokták javasolni, nekünk a másfél nap vált be - 8 hónapos a kisfiam. Onnantól, hogy megjelent a tojásfehérjés nyák (nekem előbb jött 2-3 nappal az ovuhoz képest, tehát nem esett egybe vele) tartottuk a másfél napot, hol reggel, hol este. Illetve javaslom még a fertility friend alkalmazást, igaz angol, de nem bonyolult :)
Nashua34
2020-07-24 12:37:11

Málna, szívből gratulálok!! Jó egészséget nektek!
Pirelli: ez az első hónap, hogy mér a feleséged? Mert úgy látom, hogy az első pár nap adatai hiányoznak. Általában 3 hónap kell, hogy hosszútávú következtetést lehessen levonni a görbékből, nagyon sok minden befolyásolhat egy egy hónapot. Az 5 év nagyon hosszú idő, nem tudom mikor voltatok vizsgálatokon, de lehet érdemes lenne megismételni, változott-e esetleg valami. Illyetve a jó időzítésről annyit, hogy a sok szexből baj nem történik
Kriszti0129
2020-07-24 11:11:28

Sziasztok!

Úgy néz ki, jó megérzése volt a fiatal nőgyógyásznak. Levetettük a laborokat, amiket kért, és úgy néz ki, igazolódik nálam is az IR. Homa indexem, ugye ami 2-ig jó, nekem 9,2. Az éhgyomri inzulinom meg 40,1.
Ösztradiol sem teljesen nyerő. Bár semmi nem utalt erre, hogy lenne IR, maximum a pattanásos bőrt lehetne mondani, de semmi mást.
Csilla910930
2020-07-24 07:26:52

Pirelli ha a hormonháztartás felborul ugye a vetélés miatt annak idő kell mire
helyre jön
Nekem is felborult egy majdnem terhesség miatt és 4 hónap után rendeződött
most már a görbék is jók. Szerintem nektek is rendeződni fog.
De azért én is elmennék egy másik orvoshoz, mert így csak megy az idő.
jucuss
2020-07-24 07:09:11

Pirelli esetleg ovulaciot ultrahanggal követték? Én ennyi idő után lehet H orvost váltanak vagy Szeged Kaáli intézetet megkeresnem...
jucuss
2020-07-24 06:58:10

Sziasztok véleményetek szeretném kérni. Sikertelen probalkozások és majd két évi varakozas után meg volt az első clostybeg kura. Most ilyen a görbém. A rövid ciklusaim miatt a 3. Napon kezdtem 5 napig szedtem napi 2.
pirelli
2020-07-23 21:14:32

Szia , csatolom a görbét . Ez most kimagaslóan rossznak tűnik.
Sajnálatos vetélés óta 3 hónap telt el és elvileg a méhpempő is hatással van a
hormonális háztartásra. De köszönöm és várom is a tanácsot és a véleményt is.
Detivica41
2020-07-23 18:45:29

Számban mérem, digitális hőmérővel ébredéskor.
Detivica41
2020-07-23 18:44:10

Szia Rosie
rosie
2020-07-23 18:40:53

Vica én a 17.napra datálnám az ovut... Hol méred a hőt és milyen hőmérővel?
Pirelli muti a görbét

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!