Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-12-19 22:08:00

Barbi : dehogyis haragszom , csak elsőre összetörtem nagyon . Azért kell az Uh követés , h lássa h nincs -e túl stimulálva a petefészek
Én is drukkolok neked !
Most persze abban bízom , amit írtatok , h korai volt még az Uh.
Tudjatok milyen szar várni , ezt itt senkinek nem kell bemutatni . Mivel magas a hőm , így igyekszem bízni . Ciszta nem okozhat pozitív teszteket . 7 mm méhen kívüli meg nem lehetséges .
Próbáltam keresgélni olyan infót , h van -e összefüggés a hő és a méhen kívüli közt , de nem igazán találtam
Amandeen : nekem is alt 37-37,2 Du lutealis fázisban
Amandeen
2017-12-19 21:56:02

Fbara, most kicsit lejjebb ment.
Szájban 37
Hónaljban 36,8

Hgabesz
2017-12-19 21:38:11

Sziasztok,
Ujra vagyok :) 13. napon vagyok, ma lett pozitiv az lh tesztem gondolom holnap v csutortokon ovu is lesz.

Niki,
Amikor terhes voltam nagyon koran mentem uhra, mert azt hittem kell progeszteron tamogatas, talan 4+5 napos voltam es csak 1-2 mmes petezsak volt lathato, de az annyira pici hogy ugy irta valoszinu az. Drukkolok! Biztos csak korai volt az uh.

Olvasok tovabb :)
Amandeen
2017-12-19 21:33:28

Fbara, mindjárt megmérem hónaljban is.
Amandeen
2017-12-19 21:32:47

Chill, a délutáni hőm 36,5-36,8 ilyenkor, max 36,9, nem szokta elérni vagy átlépni a 37-t. Jó, az is igaz, hogy nem szoktam mérni délutánonkènt, az ritka, amikor eszembe jut, akkor mérek csak, ha érzem, hogy valami nem stimmel. Most forró az egész fejem, szinte füstöl a fülem, úgy érzem, ezért mértem ma is, érdekesen azt tapasztalom, hogy 37,1.

Fbara, szájban mérek már jó ideje, nem hónaljban.

Na mindegy, csak kiderül, mi ez. Azért köszi, hogy megosztottátok, nálatok mennyi szokott lenni.
fbara90
2017-12-19 21:18:38

Anitacool köszönöm szépen,hogy írtál nekem Te is! :) Rámfér már a drukk,
meg minden támogatás, mert ettől a semmilyen állapottól begolyózom.. :D
fbara90
2017-12-19 21:17:00

Amandeen ilyenkor nekemis 37 fok körül szokott lenni szájban mérve. Hónaljban mit mérsz? :)

Erikasz, semmi baj :D már 2 napja együtt vagyunk kihagyás nélkül, most hogy leesett a hőm :D azt nem lehet mondani, hogy mi nem próbálkozunk! :D Iszom a teát is mikor felkelek éhgyomorra. De csak mézzel tudom meginni :( talán ez nem nagy gond, mert olvastam hogy nem igazán ajánlott ízesíteni ezeket a teákat. De annélkül nem csúszik le egy börgrével :D :) Amúgy ma is olyan kis nyomott, elnehezült az alhasam, de még nem történt semmi. Várok-várok-várok é várok.... :D igazad van, lehet azért tolódik ennyire mert már minden napra rástresszelek. Ezért tuti abbahagyom ezután a ciklus után a méricskélést. ez már fix, ha most nem lesz sikeres a hónap. :) Szerintem sokkal nyugodtabb leszek :D

Niki bocsánat, nem tudtam, hogy a closti mellett mi a protokoll, hogy ilyenkor többször van UH. Nem akartam semmi bántót, vagy kioktatót írni-meg a többiek sem, remélem egyikünkre sem haragszol, tudom feszült vagy most, ez a válaszodon is látszik. Örülök, hogy akkor jó orvos kezei között vagy. Lehet a kirándulás kicsit segít is elfeledtetni mi volt ma. Kapcsolj ki. Puszi :-*
Chill
2017-12-19 21:15:56

Máskor hogy alakult a délutáni hőmersekleted?
Amandeen
2017-12-19 20:38:40

Chill, nem haragszom. Tudom én, csakhogy nálam ez nem szokott így lenni, most más, de hát bármitől lehet, majd kiderül. Remélem, nem leszek beteg...bár akkor csak kijött volna rajtam valami nyavalya, hiszen ez az állapot már majdnem 1 hete tart.
Chill
2017-12-19 20:10:52

Amandeen nekem a lutealisban mindig 37,2-37,5 között mozog a délutáni hőm. Nálam nem jelent semmit sajnos.
(Ne haragudj, hogy ezt írom de ha szigorúan vesszük 37,5 felett van hőemelkedés, 38,0 fok felett láz)
Azért szorítok, hogy nálad jelentsen valamit ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!