Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
És számoltam 21 napja volt az ovum , ma lehetek kb 4 hét 4 napos.
Találtam egy számítási értéket , petezsak mérete , annyi nap +4 hét . Tehát ha az a folt lenne a petezsak , akkor 7+4 hét , az 5 hét. Ami meg nem lehet . Lehetetlen
Ma megyünk a Matraba , hagyjam ki a fürdőt szerintetek ?
Niki111
2017-12-20 07:52:43
Jó reggelt lányok!
Ki hogy áll ma? Chill, Amandeen ?
Én nem igazán tudtam aludni , 4-kor mar teszteltem . Olyan erős pozitív , h amint elindult a teszten a pisi , azonnal előjött a második csík. A hom 36,8.
Arra gondoltam , h ha baj lesz netán odabent , akkor gondolom kezd zuhanni , mint a vetelesnel . Hajnalban jól kibogtem magam és kertem Aput, h ne engedje , h rossz dolgok történjenek velünk :(
Amandeen
2017-12-19 23:34:14
Ja, itt a görbe is.
Amandeen
2017-12-19 23:33:50
Fbara, Anita34 csatolom még egyszer a görbém, hogy ne kelljen visszakeresni.
Mivel csak lépcsősen emelkedett ovu után, ahány oldal, annyiféle napra húzta be az ovum. Ezek szerint ma lehetek a 8. Dpo-n, 9. Dpo-n, de akár 10. Dpo-n is, sőt egyik oldal keddre tette, vagyis akkor meg ma csak 7. Dpo. Ki tudja? Én inkább hétvégétől számolnám, tehát kb. 9-10. Dpo.
Anita34
2017-12-19 23:17:38
Sziasztok!
Chill, szép a görbéd! Ne add fel, drukkolok! :)
Margaréta, te is hétvége felé nem várod? Vannak menzis tüneteid?
Lion, jól van az, ezek szerint volt PÉ.! Akkor megy a drukk a 2 csíkoshoz! :)
Erikasz, micsoda görbéd van! Nagyon szép, hogy vágtat felfelé a hőd. :D
Amandeen, a tied is szuper! :) Ma is fent állt a magasabb hőd? Nem érzel más tünetet? Beteg biztos nem lehetsz - szerintem - mert akkor már kijött volna rajtad pl. egy megfázás. Napközbeni hőben sajnos nem tudok segíteni, mert sosem mértem.
Kira, igazuk van a Lányoknak, azért nem tette még be az ovut, mert nem volt elég értéked utána. Hamarosan szépen behúzza!
Niki, micsoda szomorú hírek.... :( De én is csak azt tudom mondani amit a többiek, hogy szerintem még túl picike ezért nem látja az orvos. Ott van Csuti esete...minden rendben lesz, hidd el!
Örömmel olvastam, hogy kicsit megnyugodtál. Ez a helyes hozzáállás, pozitívan! Ott van a Picurkátok és jó helyen! Ja és megkérnélek rá nagyon szépen, hogy ne olvasgass a neten!!!!! Mert ott annyi minden van, és némelyik akkora baromság, jól beijesztik az embert. Ahány ember annyi féle eset, ne is keresgélj semmit! Biztos, hogy a dokid a másik tüszőcskédet látta ami lehet nem repedt meg és az lett ciszta. A babád meg ott van a jó helyen, csak még picike. Gondolok rátok! Pihenj egy kicsit holnap, kapcsolj ki, meglátod jó lesz!
Csuti, ez az, csak szépen nyugisan! Jól csinálod! :) Sétálgass, mozogj, ahogy csinálod, biztos, hogy jót tesz. :)
Fbara, hogy bírod még ezt a várakozó üzemmódot? Gondolom nehéz....Remélem hamarosan történik valami, mert ez a bizonytalanság a legrosszabb. Igaza van egyébként Erikasznak, hogy ha stresszes, feszült, ideges az ember lánya az befolyásolja a menzit és az ovut. Mikor nem jött a kislányunk mondanom sem kell milyen állapotban voltam minden hónapban mikor megjött. És bizony, hogy kimaradt a menzim és ovum sem volt mindig.
Hgabesz, hajrá akkor, ahogy a lányok mondják: Apára fel! :D Drukkolok nagyon! És folytasd az LH-t s gyere az eredményekkel.
Én egy fél napi vásárláson vagyok túl, nem is ecsetelem tovább, hogy milyen volt. Gondolhatjátok..... De a pozitívum, hogy megvan minden ajándék és ami szükséges az Ünnepekre. Tüneteim enyhülni látszanak, igazi enyhe menzis érzés még van. Péntekre nem várom, (vagyis a ferti szerint 27-re) de biztos, hogy jönni fog. :( Igazság szerint az ovus kavarodás miatt már azt sem tudom melyik nap "nem kellene megjönnie".
fbara90
2017-12-19 22:56:13
Úgy lesz Niki.Nem lehet másképp!!!!! Reméljük a ciszta meg felszívódik szépen.
Én nagyon szoritok értetek! Küldöm a szerencsehozó malackákat, négylevelű lóheréket meg a kéményseprőt! :))) mindent amit csak lehet. Minden ujjam keresztbe van értetek, még a lábujjam is! :)) Rendben lesztek! Le is kopogtam!!!
Amandeen hányadik dpo-n vagy most akkor? :) elveszek néha a sok info között. :)
Niki111
2017-12-19 22:48:53
Köszönöm csajok
Az van a papiromon , h korai grav hegterhesség gyanúja
Erről azt találtam , h a méhen kívüli terhesség ritka és életveszélyes fajtája
Nem vagyok túl boldog , reszket mindenem :(
Drukkoljatok lecci , h az a folt csak ciszta legyen .
Amandeen
2017-12-19 22:42:45
Fbara, bár úgy lenne, csak hát realista vagyok, nem túl sok az esély, de azért még mindig ott van a "mi van, ha mégis" :-)
Niki, megy a drukk ezerrel! Minden rendben lesz!
fbara90
2017-12-19 22:10:28
Tudom Niki hogy borzasztó érzés lehet. Bizos jó helyen van a baba, csak még aprócska! :) Megy nektek a hatamas drukk! Most ide kell a legtöbb!
fbara90
2017-12-19 22:08:51
Amandeen remélem baba bújkál benned és nem betegség! ;-)
Találtam egy számítási értéket , petezsak mérete , annyi nap +4 hét . Tehát ha az a folt lenne a petezsak , akkor 7+4 hét , az 5 hét. Ami meg nem lehet . Lehetetlen
Ma megyünk a Matraba , hagyjam ki a fürdőt szerintetek ?