Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-19 16:27:56

Niki ha ciklus 13 napján ovud volt akkor 20 DPO ! Mit lát nemnormális jól megijesztett !!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-19 16:20:36

Niki111 : Neidegeskedj ,tudod nemtesz jót a bébinek befejezd !!! Ne hidj nekik !!!!! Nem is kelett volna még menned !!!! Csutinak mit mondtak !!! Gondolkodj ,hűjék az orvosok az még olyan kicsi nem is vehető észre!!! Ultrahang utálom nem is mutat igazat nyugodj meg kérlek ! Neked csak 8 hetesen kellene elmenni az orvoshoz ultrahangra én is akkor voltam először !!!
Niki111
2017-12-19 15:50:13

Köszönöm lányok . November 29-én volt ovum . Itt tette át az oldal 28-rá , a ferti 29-re húzta be.
Anitacool: én is olvastam :(
7mm nem lehet még és azt mondta azt a foltot nem petezsaknak latja .
Tiszta ideg vagyok , mindenem remeg .
Holnap mennénk a Matraba :(
Anitacool
2017-12-19 15:26:43

Elvileg, ha az 7mm-es petezsák volna, akkor 4hét+7napos lenne, azaz pont 5 hét a kora. Mikor is volt az ovud?
Jajj remélem méhen belül lesz, az a maszat pedig semmit nem zavar be a méhnyakon...
Anitacool
2017-12-19 15:21:53

Niki mondtad, hogy korábban volt ovud? Mert az alig 4 hetesnek nem felelhet meg a petezsák méret, de a majdnem 5 hetesnek sem? :-(
Amandeen
2017-12-19 15:21:29

Bízzunk benne, hogy csak nem látni még, de ott van, jó helyen van!
Anitacool
2017-12-19 15:18:07

Niki, az nem lehet!!! :-( Olvastam nagyon sok olyat, hogy a closty után méhen kívüli terhesség jött létre, de neked olyan nem lehet!!! Nagyon drukkolok, hogy csütörtökön jó híreket kapj, csak pici volt még, azért nem látszott. Nem is értettem, hogy a 6. hét előtt mit akar a doki látni! Ne idegeskedj, még semmi sincs veszve, minden rendben lesz, úgy kell lennie!!! Mit mondott a doki, mit vár 2 nappal később? Akkor még nem fogja jobban látni. Nekem az 5. héten petezsák, benne embrióárnyék sejthető volt ráírva. De az az 5. hét volt, nem a 4. Csak korai volt a vizsgálat! Reméljük! Ha a valódi ovunapot nézzük sincs még 5 hetes!
Amandeen
2017-12-19 15:14:20

Jajj, Nikim, ezek tényleg nem jó hírek! Lehetséges, hogy még nem látszódna a méhben?! Jajj, remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!! Most úgy izgulok érted! Kár volna, ha méhen kívüli lenne. :( Hidd el, együtt érzek veled!
Niki111
2017-12-19 15:05:58

Sziasztok!
Voltam dokinal . A méhben nem látható terhesség . A mehnyakon van vmi , ami meg nem petezsak , viszont túl nagy , h terhesség legyen , 7 mm.
Csütörtökön vissza kell mennem a kórházba , reggel 6:45-re . Ha az a 7 mm -es vmi a terhesség , akkor az méhen kívüli :(
De a dokim szerint az nem petezsak .
Szóval nem tudom , most kiborultam , kezem -lábam remeg ...
azt mondta valószínűbb , h még nem latja , mert csak november 18-an volt az utolsó menzi , eszerint még csak 4het 1 nap lennne.
Meg nem jött , a hőm magasan van .
Félek
Chill
2017-12-19 14:53:56

:D három nappal később volt az ovum szerintem, szóval a 14. napon járok, ha zuhanás lesz az holnap várható, 15 naposak a lutealisaim.
De nagyon aranyos vagy Erika :) te hogy vagy?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!