Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2017-12-20 08:42:31

Niki: én sajnos saját példát nem tudok nekem mondani, de hidd el minden rendben lesz, csak így lehet! Biztos nehéz, de meglátod holnap jókat fog mondani a doki!

Anita 34: mára nem vártam volna, de tegnap megjött. :( Annyiban nem bánom, hogy nem kell sokáig feleslegesen reménykednem. Új hónap, új év, új esélyek! :) Tegnap, tegnapelőtt kicsit magam alatt voltam, de mára összeszedtem magam.
erikasz
2017-12-20 08:12:34

Niki: Nekem a Gergő fiam 5 honapos volt ! Egy pl . Bronhitisze lett ,röngenre kellett vinni ,megkaptuk az eredményt ,de nagy baj van ,a szivénél van egy csomó ! Villám csapott belém !! Mindenhova hurcolgatni kelett ,megyogyult és utánna nemláttak semmit, eltünt még az orvos is csodálkozott ! Azt mondta elsem tudja képzelni mi lehetett az ! :)
erikasz
2017-12-20 08:04:28

Anita34 : Bocsi téged majdnem kihagytalak ! Hol a görbéd ?
erikasz
2017-12-20 08:01:58

Niki : Drága ,nemszabad idegeskedni érted ,ha a Jó Isten megáldott nem engedi bajotok legyen !!! Holnap mész ultrahangra ,azt fogja mondani az biztos egy vérér volt,
és most már nem is látja,

és a bébi a méhben van !! Tuti !
Chill
2017-12-20 08:01:15

Niki neked is, annyira szép a gorbed! Szerintem rendben lesztek! Nagyon drukkolok!
Chill
2017-12-20 08:00:30

Erika szép a gorbed :D
Chill
2017-12-20 07:59:47

Jó reggelt!
Niki sokat gondoltam rád! Annyira kívánom, hogy minden rendben legyen!!

Amandeen velem is így van mindig, lépcsőben megy fel általában csak tippelni tudom melyik nap volt.

Anita34 muti a gorbedet!

Többiek?

Köszi a drukkokat, elindultam lefelé sajnos. :(
Niki111
2017-12-20 07:56:16

Basszus .... hülye vagyok mar , ez a múltkori
erikasz
2017-12-20 07:55:55

Amandeen : Én minden délután pontos időben mérek, étel ital elötte egy félórával nem szabad és ugy mérek a lutelárisban nekem 37.0- 37.4 szokott lenni ,ha zuhan 36.7,36.6 ,36.5 akkor meg is jön a menszi ! Mikor terhes lettem a hőm soha nem zuhant le . Máskülömben olvastam , kell is és hamarabb észrevenni aterhességet :D
Fbara : Nagyon örulök ,hogy nemsértödtél meg ,bántott a dolog hogy ilyet irtam !!!De lazitani kell ,te egy kicsit görcsölsz nem szabad ! Ma hogy állsz ?
Kira : Te hogy állsz ?
Amandeen ,Anitacool ,Hgabesz ,Cill ,Margaréta görbék
Én igy :)
Tegnap folyt a nyállam mint a tehénnek, páromnak az édesanyja hozott valamit!! D Nem irom ki mit a kismamák miatt :)
Niki111
2017-12-20 07:55:48

A görbe lemaradt

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!