Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-19 19:26:37

Csajok, pár napja írtam, hogy hőemelkedésem van esténként. Na, hát ez a hőemelkedés nem múlik. Szerintetek ez normális? Nem érzek semmit, nem vagyok megfázva. Tudom, hogy a napközbeni hőnek nincs jelentősége, de ez most eléggé zavar. Úgy érzem, ég az arcom, szinte áramlik belőle a meleg. Ma délután 5-kor 37-t mértem, most meg már 37,2, és ez így megy minden este már pár napja. Ilyen azért luteálisban nem szokott nálam jelentkezni, mert azt akkor eddig is éreztem volna. Most azért mérem, mert érzem, hogy forró a fejem. 37,2-től nem megy feljebb. Mi lehet ez?
Nem akarok reménykedni, de még az is eszembe jutott, hogy ha mégis beágyazódás, az nem jár-e napközben is megemelkedett hővel? Nem futok, nem melegszem ki, munka után a szokásos dolgokat végzem itthon, főzés, mosogatás, pakolás, stb...sőt, meg is pihenek kicsit, leülünk, beszélgetünk a férjemmel, szóval semmi megterhelő.
erikasz
2017-12-19 18:15:04

Fbara :Iszod a teát mindjárt avud lessz nyugi !,Tanuld meg az idegességtől is van olyan nő akinek a menszie kimarad, vagy az ovulációt késlelteti !Ez igaz! Élvezd Apa társaságát kedveskedj neki ,és kapcsolj ki szeretkezz vele ! Bocsi de ezt megirom remélem nem haragszol érte ! Kapcsoj ki ,szépitközz ,bájos legyél apának estére meglátod meglesz az eredménye holnapra !!!!!!!!!:)
Niki111
2017-12-19 18:05:49

Anitacool : Botival 6 hetesen véreztem be, akkor mar pulzált a szíve
Niki111
2017-12-19 18:04:36

Köszönöm a drukkolast. Kicsit megnyugodtam , megnéztem a két fiam terhes könyvet és 5 hetesen voltak 4mm
Nem viccből hívott mostanra a doki , a closti miatt muszáj az Uh követés
Nem akarok máshoz menni.
Azt mondta ránéz , ne menjünk neki úgy az ünnepeknek.
Én bízom benne ,Bálinttal megmentette az életünket , tudja mit csinál .
Meglátjuk , bízom a hőmben. Menzinek nyoma sincs és aldom az eszem , h nem hagytam abba a mérést .
Holnap elutazunk a Matraba, csütörtökön onnan megyünk Uh -ra.
Reggel csinálok még egy tesztet , biztos , ami biztos
Félek , h méhem kívüli lesz , de bízom Picurkaban
erikasz
2017-12-19 18:01:22

Kira ma lesz az ovud ! Apára fel !!!!!!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-19 18:00:28

Kira ha holnap 36.45 re fel megy berakja az ovut !
Anitacool
2017-12-19 17:46:51

Barbi a halványabb LH tesztnél lehet nem volt elég koncentrált a vizelet. Drukkolok, hogy történjen valami! ;-)
Anitacool
2017-12-19 17:45:50

Csajok egy jó géppel a 6. héten már látszik a szívcső pulzálás. Nekem is látszott. Niki 2 hét múlva lenne érdemes ránézni, minden rendben lesz, ne félj!
fbara90
2017-12-19 17:43:41

Az én girbe-gurba görbém ma ilyen.. egy tizedet megint lement. ma már megint erősebb volt az LH tesztem mint tegnap. Na ezen igazodjon ki valaki.
erikasz
2017-12-19 17:43:03

Fbara te hogy állsz ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!