Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi, hogy drukkoltok, sajnos már most nagyon rágörcsöltem, mert nagyon nehezen sikerült a két kisfiamat is összehozni és kihordani is. Bízom benne, hogy most hamarabb eredménnyel járunk.
És most már a nagymamám is segít odafentről, tegnap elment :(
Anita34
2017-12-20 12:31:26
Sziasztok!
Sushi, jobbulást kívánok, gyógyulj meg mielőbb! Kúráld magad kifelé! :)
Erikasz, ígéretes a görbéd nagyon! Remélem ott lesz a 2 csík a karácsonyfátok alatt! És nagyon köszönöm a pozitív gondolatokat, az erőt amit adsz. Tudom, hogy mindig hinni kell és nem szabad feladni, csak amikor már megjön. Pár nap múlva (ha addig nem jön meg) csinálok másik tesztet.
Niki, lehet, hogy jobb is így, hogy most nem mentek. Biztos, hogy ott is feszülten érezted volna magad a történtek miatt és csak a holnapi UH-ra gondoltál volna. Holnap elmész az UH-ra, ahol minden rendben lesz és utána bejelentkeztek valahová. Kikapcsolódtok kicsit és feltöltődsz, majd pár hét múlva ismét elmész UH-ra ahol már látszani fog a kicsike babátok is. Sokat gondolok rád, és ahogy Erikasz írta, gyere ha végeztél. Mindannyian Veletek vagyunk, nem lesz semmi baj! Hinni kell!!!!!!!
Lion86
2017-12-20 12:30:22
Sziasztok!
Ma is halványabb lett az LH teszt, úgyhogy azt hiszem már biztosra vehetem,hogy 18-a körül megvolt :)
Niki: a hőmérés,tesztelés terén még nincs nagy tapasztalatom,de sajnos a terhességek terén elég nagy van. 8 terhességből 2 baba született, hetet elvesztettem. A hcg tesztek halványodtak, mert elhaltak a babák és volt egy méhen kívüli is, akkor alig volt változás az erősségében napok után is. Tehát ha a ma reggeli rögtön pozitív volt, szerintem semmi okod az aggodalomra :) Tudom milyen nehéz ez, de a nagyobbik fiamat 5 hetesen sem látták, mondta a doki,hogy a vérteszt pozitív, de még bizonyítani kell a terhességet (nekem kellett volna, vagy mi?! :D), pár nappal később meg már azt mondta a doki, hogy "hát ott van!", mintha ő már előbb is megmondta volna. A lényeg, hogy tutira minden rendben lesz. Ő lesz a karácsonyi ajándékod :) Ja és nagyobbikkal volt egy hatalmas cisztám is, de a terhesség előrehaladtával felszívódott.
Sushi
2017-12-20 12:00:44
Sziasztok,
Alig győzlek olvasni Benneteket. Rajtam kitört a nátha, taknyom-nyálam egyben. Még jó, hogy most tömöm magam vitaminokkal:) Közben a párom is megérkezett, úgyhogy minden összesűrűsödött és próbálom magam mielőbb kikúrálni. Szerintem meg is látszik a görbémen, hogy beteg vagyok. Mensi után kicsit magasnak tartom az alaphőm..
Lányok, látom, hogy sok mindenkire ráfér a drukk, sok-sok pozitív energia és hit.
Nikinek kívánom, hogy sikerüljön megnyugtatnia magát. Hinned kell magadban és a piciben. Kívánom, hogy mielőbb elcsituljanak a kétségeid.
erikasz
2017-12-20 11:57:56
Niki : Nagyon szeretlek aranyos vagy ,de nyugi nem lesz baj meglátod ! Már nem is fog látni semmit a méhnyakon csak a méhben a picit ,jussak eszedbe !! Ugy legyen !!! Feleslegesen idegeskedel ! Vigyázz rád az Ur !! Niki : Reggel várom mitmond az orvos irj hamar ,mert nagyon izgulok értetek !!!!!!!!!!!!!!!! Jól tetted hogy lemondtad a wellneszt ,én is ezt tettem volna a hejedben !
Niki111
2017-12-20 11:45:23
Erika: 11. dpo-n mutatta ki 25 érzékenységű teszt .
Próbálok én is hinni és bízni ...
Margaréta : sajnálom :(
Mar nem tudom, h melyik várakozás a rosszabb . A megjön , de legalább tudod , h nem sikerult , vagy az ott van v nincs , jó helyen van v nincs. Pffff....idegőrlő
Lemondtuk végül a wellnest . Holnap mivel 6:45-re kell mennem, így egyszerűbb . A szálláshely normális volt , elmondtam , h mi a szitu .
Majd elmegyünk még csak derüljön mar ki , h mi a helyzet odabent .
erikasz
2017-12-20 11:24:58
Fbara : Hogy állsz most ?
erikasz
2017-12-20 11:24:02
Anitacool : De jó hogy fent vagy ! D Hol a görbéd ,mért nem rakod fel ?
erikasz
2017-12-20 11:22:10
Niki : Te mikor csináltál tesztet ,mert van egy Pepino 10 erőségű tesztem azt mikor lehet már csinálni ?
Anitacool
2017-12-20 11:16:51
Anita34 korán lőtted a hcg-t. 4 nap múlva próbáld újra ;-)
És most már a nagymamám is segít odafentről, tegnap elment :(