Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-20 11:12:58

Amandeen a mai görbéd nem láttam csak a tegnapi van fent !!
erikasz
2017-12-20 11:08:57

Anita34 : Mit tanitok nektek ,de ti nem tanultok !!!! Hinni kell és ugy is lesz !!!!! Előre leirjátok a görbéteket ,hogy ez már nemsikerült ,pedig lehet, utolsokig hinni kell :)
erikasz
2017-12-20 11:03:49

Kira : Hazajöttem !
Gyönyörü a görbéd a tiéd is! :D köszi reménykedek ......
Megtörtént az ovud az biztos ,csak a rendszer még nem rakta be ,majd holnap :),láttad én megcsináltam a görbéd ?
Anita34
2017-12-20 09:46:09

Kira, remélem hamarosan tényleg véglegesíti az ovut. Úgy könnyebb is lenne számolni utána, ha tudnád, hogy mikor is volt pontosan.
Anita34
2017-12-20 09:39:28

Margaréta, sajnálom, hogy megjött. :( De jól állsz hozzá, új hónap új esélyek!

Erikasz, jó vásárolgatást! :) Majd jelentkezz! Szép a görbéd!

Amandeen, ebből még bármi lehet, ne add fel! Volt már benne 36.6 úgy látom és utána szépen fel is ment. Drukkolok Neked!

Chill, annyira még nem vagy lent szerintem. Drukkolok addig is! Lehet holnap szépen visszaugrik.

Az én görbém azért becsapós, mert még elvileg messzebb van a menzim, ezért is van még fent a hőm. Viszont a pozitív reménysugarak eloszlatása végett csináltam 1.pisiből egy HCG-t, ami természetesen negatív. Úgyhogy én már abszolút nem számítok babára ebben a hónapban. :( Nem mondom, hogy nem visel meg, de akkor sem adom fel!!!!! Új év új remények!
Kira84
2017-12-20 09:17:25

eriksz,
Amandeen
Anita34
Nagyon szép a görbétek igazán ígéretes, remélem lesz pár pozi teszt a fa alatt :D
Kira84
2017-12-20 09:13:26

Jó reggelt lányok. Hát megint pakolászik a rendszer,gondolom csak idő kérdése és behúzza..
erikasz
2017-12-20 08:53:05

Most megyek vásárolni ,majd jelenkezem !
Niki : Alig várom hogy visszamenj az orvoshoz , vajon mit fog mondani ! Ott sem lesz az a valami ,és mivel fogja kimagyarázni ,kiváncsi vagyok !! Isten és Édesapád vigyázz rád, csak ez járjon eszedbe !!
erikasz
2017-12-20 08:47:15

Margaréta88 : Nagyon sajnálom :((((((( Uj ciklus uj remény ,de sikerülni fog ugy is csak várrat magára !
Anita34
2017-12-20 08:46:45

Sziasztok!

Itt a görbém de csalós mert később lesz a menti mint ahogy jelöli, szóval az hogy most fent van semmit sem jelent.

Niki, minden rendben lesz és ott a Picitek Veletek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!