Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-19 17:42:21

Kira :ha holnap felmegy a hőd 36.5,36.6 akkor berakja az ovut ,16,17 ére ! Ugy legyen :D
fbara90
2017-12-19 17:35:53

Csuti nagyon örülök, hogy jól vagy(tok) :) , öröm mindig jókat hallani a babásainkról! :) Milyen jó, hogy visszanézel még közénk! :)
Kira84
2017-12-19 17:35:39

eriksz, Nédz csak a ciklus 5 napját kivettem mért adatnak és ki is vette az ovut.
erikasz
2017-12-19 17:32:23

Csuti : A pörgésböl jó hogy visszább vettél !!! Gondolom senki nem csinálja meg hejetted ? Mindig kiegyensujozott legyen a napod ,reggel a nagy nyujtozkodás után buj ki az ágybol ,akkor szép napod lesz ,ne tervezz mert ember tervez Isten végez mindent ugy csinálj ahogy erődből tellik ne többet ,gondolj magadra és gyermekedre !!!!!!!:D Vigyázzon rád az Ur ,egészségben és egészségesen hozd világra gyermeked ,azt kivánom neked mert te egy angyal vagy !!!!!!!!!!!!! Puszi az orcádra drága :)
fbara90
2017-12-19 17:31:49

Niki drága ne csüggedj! Túl korán voltál csak orvosnál, mindenhol azt szajkózzák, hogy 8 hétnél nem érdemes előbb orvoshoz menni! Ezért nem láttak semmit! Gyönyörűen fent a hőd, vannak terhes tüneteid, nem lehet véletlen, ne görcsölj rá. inkább 3-4 hét múlva menj orvoshoz. Látod tényleg itt van Csuti példéja is,hogyan el volt keseredve,semmi jót nem mondtak neki sem..és rácáfolt, igenis ott az a kis élet, ahogy benned is! Hinned kell magatokban, a pici babátokban , hogy ott van. Amit meg most találtak, reméljük nem okoz majd semmi problémát. Én csak azt nem értem, voltál mostanában dokinál, ő nem látta, hogy ott van valami?! Nézesd meg más orvossal is szerintem. És fel a fejjel, ott az a baba! Szeresd, és hessegess el minden rossz gondolatot! Imátkozom értetek! Ölellek!
Csuti0925
2017-12-19 17:05:40

Erikaszi: draga vagy! Olvasok minen nap minden uzenetet, de mivel velem pillanatnyilag nem tortenik semmi, csak varakozok a kovetkezo ultrahangra, igy nyugiban, pihenesben vagyok. Ez a legjobb amit tehetek. Minden nap setalok egy orat, hogy a mindennapi mozgas es friss levego meglegyen. Fozok, majd pihenek. A tempot lelassitottam, mert eddig porogtem, jottem-mentem. A turelmet pedig egyre tobbet gyakorolom. :)
Chill
2017-12-19 17:00:15

Niki szorítunk értetek!! Minden rendben lesz!
erikasz
2017-12-19 16:44:34

Csuti hogy vagy? Imádlak aranyos vagy ,a mindenható küldütt !!!!!!!!!
erikasz
2017-12-19 16:42:26

Csuti: De jó hogy itt vagy!!! ,Niki teljesen kiborult tudod ha nem uralkodik magán el is vetélhet !!!
Meg kell nyugodni az UR vigyáz a gyermekre ,ő adta és egézséges lesz ,érted Niki !!!
Csuti0925
2017-12-19 16:34:11

Niki: Erikasz-nek igaza van. 8 het elott nem is erdemes menni, mert nem latnak semmit. Hamarabb csak akkor kell menni, ha problema van. En 6 heten vereztem, de csak azt lattak hogy van valami, de azt sem tudta megmondani, hogy mit lat, mivel olyan pici volt. Egy hettel kesobb azaz 7 hetesen tudtak megallapitani hogy jo helyen van es elo magzat. Tehat tok felesleges 4, 5 hetesen elmenni, mert csak belevagjak az emberbe az ideget. En ezt mar vegigcsinaltam. Tehat nyugi, legy turelemmel. Ket nappal kesobb sem fog latni semmit mert meg mindig 4 hetes leszel ha minden ok, akkor is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!