Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-22 07:35:26

Anita34, pedig szépen fent van a hőd! Így szokott máskor is?
Nekem ritkán éri el a 36,8-at.
Én is menzit gyanítok, elindultam lefelé.
Itt a görbém.
Anita34
2017-12-22 07:26:31

A felét meg lehagyta.

Kira, hidd el hogy lesz babátok, meglesz a gyümölcse a kitartásotoknak!
Hiszek a csodákban melyek megtörténhetnek bárkivel a lehetetlennek tűnő helyzetekben is. Nem szabad feladni!

Amandeen, Erikasz hol a görbétek? Biztos szép.

Többiek hogy vagytok?

Nekem fáj a fejem, hamarosan menti jön. Így szokott előtte.
Anita34
2017-12-22 07:20:32

Sziasztok!

Itt a görbém!

Anitacool, jobban vagytok? Kisfiad hogy van?
Jól mondod, sokszor késő mire rájönnek az okokra.
Anitacool
2017-12-21 23:54:49

Naná Anita34, sok mindenre van megoldás. :-) Szerencsére! :-) Csak addiga 3-4x vagy többször is elvetélhet egy nő, mire kiderül az oka. :-( Csak azért nem szoktam ilyen nagy bölcsességeket mondogatni, mert sajnos nem tudhatjuk, ki milyen keresztet cipel. Én sem hittem, míg nem léptem bele a cipőbe. Azóta bölcsen hallgatok. Meg nem gratulálok, csak a megszületett gyermekekhez, mert az a tuti!
Anita34
2017-12-21 23:19:11

Anitacool, igazad van, olyan esetekben tényleg nem segít sajnos. Ezeket lehet orvosolni vagy nem? Pl. a véralvadási problémát gyógyszerrel. Nem vagyok nagyon jártas a témában de valamilyen gyógymódnak léteznie kell nem? Vagyis jó lenne. Ma már olyan nagy az orvostudomány.
Lion86
2017-12-21 22:43:25

És hidd el jövőre sikerül. Azt mondják boszorkány vagyok, sok mindent megérzek:D
Anitacool
2017-12-21 22:42:06

Igaza van Kirának, aki nem élte át, el sem tudja képzelni. És ilyenkor nagyon szarul hangzik a terhes csajoktól az okoskodás. Ez van, ez így van, kár szépíteni.
Hiszem, hogy segít ez az “engedd el duma” azoknak, akiknek nem szervi vagy hormonális gondja van. De ha külső gond van, vagy pl véralvadási gond vagy trombózishajlam miatt habituális vetélő valaki, akkor sajna nem segít!!!
Lion86
2017-12-21 22:40:02

Kira, meg tudlak érteni, én annak idején "meg tudtam volna ölni" azokat a kismamákat, akik aztán mondták ne görcsöljek, nekik bezzeg az első, max. 5. hónapban sikerült. Az nagyobbik fiam az első vetélésem után 4 évvel született, a kicsi pedig 7 év próbálkozás után. Abban a hónapban iszonyú sok munkám volt, nagyon stresszes voltam, erre pont akkor sikerült.
Már előre félek, lesz-e egyáltalán még gyerekem. Bár így is örülhetek, mert 15 éves koromban azt mondták egy alapos kivizsgálás utan, hogy sosem lesz gyerekem. És igaz, hogy van már kettő, de ha az ember nagyon vágyik egy babára, így is nyomasztó tud lenni, ha sokat várat magára.
Anita34
2017-12-21 22:23:02

Niki, jaj de jó volt olvasni a soraidat hogy minden rendben. Dupla dinamit ahogy írták anno a lányok. Visszavonom akkor mert a dokid végülis tovább küldött a korszerűtlen gépei miatt. Jól tette mert belegondolni is rossz ha nem tette volna ezt. Mostmár nyugi és pihi. Jöhet a wellness, megérdemlitek.
Anita34
2017-12-21 22:17:35

Kira, mi okozza nálad ezt a sorozatos vetélést? Nincs rá valami mód, hogy megmaradjon a terhesség? Mit mond az orvosod? Bocsi a kérdésekért már lehet írtad is anno.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!