Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tímeaaa9118: Nagyon sok örömöt,és boldogságot kivánok neked a gyermekhez,és könnyü szülést erőben egészségben !Vigyázzon rátok a Jó Isten ,kisérje minden lépésed ! Azt kivánom neked :D
fbara90
2017-12-21 19:07:37
Tímeaaa9118 szívből gartulálok! Jó egészséget kívánok nektek! :))))
Nikiiiiiiiiiiiiiiii!!! OTT A DUPLA DINAMIIIIIIIIIIIIT !!!! Ezazzzzz ! :D :D
Kár volt a felesleges idegeskedésért :( De most micsoda boldogság lehet! :DDD Gratuláloook! :-* :-*
erikasz
2017-12-21 19:04:55
Amandeen : Olyan mint a menszi görcs még erőssebb ,ha teherbeesel !!!:D Én is azt éreztem ma !
Amandeen
2017-12-21 18:38:19
Egyébként ma kezdtem érezni a hasam alját.... ha lenne valaki benn, akkor ilyen menzi előtti göröcsölést nem éreznék, vagy?
Amandeen
2017-12-21 18:33:42
Tímeaaa9118, gratulálok!!!! Igen, igaz, sohasem szabad feladni, és a legváratlanabb pillanatokban érkezik a csoda, legalábbis így mondják!
Mi már 2 éve várjuk ezt a csodát, ugyanis azóta vagyunk házasok, de sajnos még nem jött össze.
Anitacool, örülök, hogy jobban vagytok! Hogy reménykedhetünk-e? Nem tudom. Ovu előtt jó pár nappal (5-6 nap) voltunk együtt, nem hiszem, hogy az elegendő lenne.
Amandeen
2017-12-21 18:30:38
Niki, a jó Istennek hála!!!!! Ez nagyon jó hír, és ráadásul rögtön dupláztok!!!!!!! Gratulálok még egyszer! Nagyon vigyázz magatokra, most már megnyugodhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Margaréta88
2017-12-21 18:17:01
Niki: nagyon örülök hogy jo híreket kaptatok Pesten. Micsoda öröm lehet most! :) emlékszel még mikor azt írtad hogy szeretnél olyan görbét mint az enyém? Most én is örülnék olyannak mint a tied. Vigyázz magatokra!!! :)
Tímeaaa9118
2017-12-21 16:56:02
Sziasztok! A régiek talán emléxenek rám.
Röviden leírom a történetünk,hogy erőt adjak a régóta próbálkozóknak :)
3,5 éve eldöntöttük h babót szeretnénk :) Nem írok dátumokat letelt egy év és elmentünk dokihoz ahol kiderült a pm alulmüködésem van és magas prolaktin szintem kaptam gyógyszert rá szépen beállt. De csak nem jött a siker ezért elvégezték a HSg-t. Ezután clostyt kezdtem el szedni 4 hónapig szedtem mikor azt döntöttük h nem akarom gyógyszerrel tömni magam, tehát a kövi hónapba nem szedtem be és láss csodát sikerült úgy h nem is csináltam semmi praktikát csak szerettük egymást. Ma már 12 hetes és 4 napos vagyok :)
Tudom h közhely de nem görcsöltünk rá és sikerült.
Bocsi h hosszú lett de remélem egy kis erőt ad nektek.......
erikasz
2017-12-21 15:42:43
Kira : Akkor mért nem irtál be 36.4 legalább és már be is rakta volna az ovut .