Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-22 08:57:40

Lemaradt a görbe. :D
fbara90
2017-12-22 08:57:17

Sziasztok! Most csak röviden felnéztem. Ugrott egy tizedet a hőm. De nekem mindig komótosan emelkedik. :) Remélem innen már csak felfelé megy! :)
17-18,20-21-én voltunk együtt. Bízunk benne,hogy lesz eredménye! :)
Délután jövök még. Csak ma belecsapunk a mézeskalács nagyüzembe! :D
Ne szomorkodjatok, szívszorító olvasni a soraitokat a sok nehéz életútról,történetéről. Ennyi rossz után én mindannyótoknak szorítok ,hogy most már csak a jó következzen!
Szeretlek Titeket! Mondtam értetek egy imát! Én hiszem,hogy segít! Nikiért is imádkoztam előző éjjel! Ha ez az év már esetleg nem is,de remélem a következő már mindenkinek meghozza a boldogságot! Nagy ölelést küldök nektek és sok pozitív energiát! :-*
erikasz
2017-12-22 08:55:01

Anita34 :Köszönöm ugy legyen , neked is :D A 10 erősségű még rosszabb azt irták többen a 25 ,még hamarabb kimutatja már a 12 DPON!
Valakinek tapasztalat ? Mért mult el a mellfájásom szerintetek puhalett nem kemény tegnap a hasiszurka és nyillalás után ?
erikasz
2017-12-22 08:49:12

Anita 34 : Csak az bánt a mellfájásom teljesen elmult puha lett nem értem ?
Anita34
2017-12-22 08:47:49

Erikasz, akkor az még tényleg korai volt. Nagyon ígéretes a görbéd, én babát sejtek ott! :) Mikor ismétled meg a tesztet? Drukkolok nagyon a két csíkoshoz!!!!!!!

Ugye én teszteltem tegnapelőtt, persze, hogy negatív lett. :( Azt mondtátok korai volt, és igen mert a másik 2 oldal szerint akkor még csak a 8.dpo-n voltam. E szerint ugye már a 10.-en. Még van 2 tesztem, 10-es érzékenységű és csak akkor szeretném ellőni amikor már biztos lenne, hogy van ott valaki. Szerintetek mikor csináljam meg? Nekem a mellem duzzadt meg ahogy szokott menzi előtt és minimális hasfeszülésem, de ez csak alig-alig. Viszont annyira melegem van belül, hogy nem tudom normális dolog-e. Nincs lázam, mert ugye a hőm 36.8 volt reggel 7-kor, de úgy érzem majd szét égek. Meg a fejfájás egy kicsit. Ezeknek még nem tulajdonítok nagy jelentőséget mert minden menzikor vannak, szóval várakozás van.
erikasz
2017-12-22 08:01:46

Anita34 : 12 én volt az ovus fájdalom ,nagyon fájt ilyen még nem volt :D 13-tol számoljuk 9 DPON vagyok :D Már csináltam reggel 25 ml negativ volt ,de szerintem is korai volt .
erikasz
2017-12-22 07:52:20

Amandeen : Holnapra felfelé megindul ,már máskor ilyenkor megszokott neked jönni a gép szerint 11 DPO -n vagy !
Anita34
2017-12-22 07:51:19

Erikasz, mindig fáj menzi előtt, de adná az Úr hogy igazad legyen!
Szép a görbéd, tipikus babás! Mikor tesztelsz? Fogsz egyáltalán?
Anita34
2017-12-22 07:48:56

Amandeen, egy kis csökkenés még belefér nálad, nem esett nagyot.Holnap szépen visszamegy, drukkolok!
Bevallom, hogy este már tampont tettem be mert azt hittem reggel megjön. Még vettem is egy dobozzal vásárláskor. Pár nap csúszás van, 25 vagy 27 körül nem várom.
erikasz
2017-12-22 07:44:54

Niki : A boldogságtól táncoltam bizony !!!:D:):)
Anita34 : Terhesség és fejfájás remélem érted :D:):)
Fbara : Remélem megvolt az ovud felment a hőd :)
Kira: Senkit nem sértettél meg imádlak csajszi :D :) Hol a görbéd ?
Amandeen :Görbe ?
Itt az enyém ,feljebb ment 0,1 tizedet :)

.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!