Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, egyrészt igazad van mert én pl.tényleg nem vártam éveket és nem éltem át amiket te, viszont tudom, hogy milyen nagyon-nagyon vágyni egy babára aki nem akar jönni hiába én mindent megteszek. Vitaminokat, hormonokat szedtem, egészségesebben ettem, hónapról hónapra jártam a pete érés UH-ra, majd menzikor ismét csalódás.Voltam előtte hormonokat nézetni, pajzsmirigy vizsgálaton, terheléses cukron de semmi. Stresszes voltam, kimaradtak menzijeim, nem volt normális pete érés. 10.hónapban jött a lányunk akkor mikor leszartam a na most kell együtt lenni témát és csak úgy szexeltünk. Programozás, számolgatás nélkül.
Ismerősöm 4 év után lombikkal lett babás, de sajnos elvesztette. Szünet jött aztán spontán terhes lett. Másik ismim ismét 3.sikertelen lombik után spontán, úgy hogy már feladták.
Egy másik eset hogy évekig semmi már majdnem ráment a házasságuk aztán elmentek nyaralni, olyan összerázódásra újra egymásra találásra és onnan már 3as ban jöttek haza, baba a pociban
Megértem az érzéseidet és jogos hogy így vélekedsz, hisz több év az nem kevés idő, de úgy gondolom hogy mégis van valami ebben a nem rágörcsölés témában.
Hiszem hogy az éveket várakozó pároknak is lesz babájuk, mert vannak csodák és bárkivel bármikor megtörténhetnek csak hinni kell. Lásd Niki esetét.
Nem akartalak ezekkel megsérteni Kira, ne haragudj!
Niki111
2017-12-21 21:59:07
Kira: megértem , amit írsz :(
Sajnos ma több lányt láttam , akik vonultak abortuszra ... igazságtalan az élet. Egy másik lány anyja háborgott , h mi az , h nem akarjak elvenni a kb 16 éves lánya 12 hetes babájat ?
Egy 20 év körüli csaj akkor tudta meg , h pco-s , végtelenül meg volt remulve
Szóval érdekes egy nap volt.
A dokim elővigyázatosságbol küldött fel . Azzal a géppel tényleg nem látszottak . 40 percen keresztül keresgélte őket . Hívtam utána , mondta is , h nem elég modern az Uh gép ... hat az biztos ! Alá tudom támasztani ...
Timi : szívből gratulálok ! Vigyázz magadra nagyon
Barbi : úgy néz ki ;) johetsz baby sitternek majd ;)
Amandeen: drukkolok nagyon
Margaréta : bizony emlékszem :) és kívánom , h mihamarabb neked is terhes gorbed legyen .
Erika : hat csalóka ilyen korán az Uh az tény
Niki111
2017-12-21 21:52:51
Lányok , köszönjük szépen , h drukkoltatok nekünk , és a sok jó kívánságot ! :)
Azt hiszem ezt a napot nem feledem , amíg élek.
Igaziból azt hittem megbolondulok , amikor úgy mentunk Pestre , h végre ott van, de rossz helyre tapadt , és gyógyszerrel kell “elintézni” .
Nagyon rendesek voltak velünk , mar a beteg felvételen a kis hölgy is próbált belém lelket önteni , mert ömlöttek a konnyeim .
Kira , Lion eszemben voltatok ám , h ti mi mindent kibirtatok mar ! Ez is erőt adott , tudjatok ugye ?
Az Uh -ra várva azon gondolkoztam , h mi lesz , h lesz ... megint várni kell, meg kell majd jönnie rendesen stb
Az Uh -os hölgy azt mondta , h látom jól magára hozták a frászt , jól ki vannak bogve a szemei. Azonnal megtalálta a két kis szőlő magot :)
Az addig méhen kívülinek hitt terhességet közölte , h Oh ezzel nem kell foglalkozni , az egy meg nem érett tuszo , a méh kilokte , majd felszívódik és egy pillanat múlva mar meg is találta őket :)
Mivel még nagyon picik a petezsakok , szik hólyag rajzolódik . Más még nem látszik , majd ezután . Azt mondta a hölgy , h mivel mar kezd a szik hólyag kialakulni és nem üres egyik petezsak sem, így a tendenciák azt mutatják , h megmaradnak mindketten . De persze még előfordulhat ,egyikük felszívódik .
A docens is megnézte a papírjaim és mondta , h ez egy egészséges korai iker terhesség , kettős fogantatás .
Egy hét múlva Uh kontroll .
A béta hcg 4438 volt reggel , ezért sem akartam elhinni , h ez méhen kívüli .
Szóval röviden ez volt , idegőrlő egy nap, annyi szent
Kira84
2017-12-21 21:36:12
Lányok ne haragudjatok hogy ezt írom lehet megköveztek érte, de mindenhol az olvasom hogy így meg úgy ne görcsöljünk rá a babára, majd ha jönni akar úgy is jön.. Hát ez baromira sajnos nem így van! !!! Én tényleg irigylem azokat akiknek pár hónap vagy,1-1,5 év alatt össze jön,örülök neki de sajnos, akik már több éve próbálkoznak és volt már több vetélésük is azoknak ez nem vigasz, Értem én hogy mért irtok ilyeneket hiszen akinek már ott a pocaklakó az nagyon boldog.. De ott vagyunk mi az a réteg aki kinlódik minden hónapban tesztel, teát iszik és még sem sikerül..Persze hogy szerencsétlen már totál rá görcsől én is bele estem ebbe sajnos a 7 év alatt 8 vetélés . És most előre bocsánatot kérek mindenkitől, de könnyen osszák azok az észt akik nem éltek át ilyesmit hogy majd jön meg ne görcsölj rá, lehet ez azoknak közhely akiknek már sikerült , de például nekem és még sok másik sorstársamnak nem...Hiába még csak 33 éves vagyok orvosilag alig van esélyem hogy gyerekem legyen... Bocsi lányok hogy kifakadtam, és remélem nem bántottam meg senkit sem, vagy ha még is nem volt szándékos,de ahogy jön a karácsony egyre rosszabb hogy megint eltelt egy év és nem sikerült semmi... :(
Amandeen
2017-12-21 21:31:26
Anita34, na azért te se add fel! Én is szurkolok neked, hogy ne jöjjön meg!
Anita34
2017-12-21 21:06:18
Sziasztok!
Timi, tényleg közhely, de nagyon is igaz, amit írtál. Nem rágörcsölni és jön. Mi is így voltunk a kislányunknál. Boldog babavárást kívánok Nektek!
Amandeen, most én is érzem a hasam alját, olyan feszülős és nem igazán görcsölget, csak néha néha. Szerintem pár nap és menzi. De neked nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
Csuti0925
2017-12-21 21:05:32
Timi: gratulalok, egyidoben vagyunk :)
Niki: gratulalok a kicsikhez, es most mar ne idegesked! Ez parancs! :)
Amandeen: a menzi szeru eros gorcs erzest a baba jelzi. En nekem a menzi elott soha nem goltak gorcseim, igy nem tudtam mit szenvednek ettol a nok tobbsege. Na babaodaskor viszont fetrengtem a fajdalomtol 2-3 napon meg ejszakan at. Azt mondtam hogy jojjon mar meg az a nyomorult menzi, de ne kinozzon ennyire. Ejszaka volt a legrosszabb, amikor masnap meg kellett volna jonnie. Hat nem jott meg, de elotte nagyon megkinozott.
Erikasz: lehet hogy Amandeen-nel egyutt fogtok csikosat produkalni.
Kira84
2017-12-21 20:47:55
erikasz
be írtam a 36,4, így tényleg berakta az ovut. Viszont szerintem megjön hamarabb a mensim, Ma délután olyan sötét barnás, meg enyhén rózsaszines valami jöt el tőle, és az együttlét után is élénk piros rózsaszines valami jött..
Úgy hogy lehet mégis csak jót mértem reggel. Ami fura ez még csak a 25 napom és még lenne a mensi ig legalább 10 nap
Tímeaaa9118
2017-12-21 20:17:11
Köszönöm Mindenkinek a jó kvánságokat és Szívből gratulálok Niki boldog babavárást és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok :)
fbara90
2017-12-21 19:39:25
Erikasz ma elaludtam az ébresztőt, 50 perccel később mértem.. :D Éjjel túl sokáig voltunk ébren.. ;-D
Így 36,2-t mértem.. :)
Most a délutáni LH tesztemen majdnem teljesen egyforma volt a 2 csík :D
Itt a görbém :)
Ismerősöm 4 év után lombikkal lett babás, de sajnos elvesztette. Szünet jött aztán spontán terhes lett. Másik ismim ismét 3.sikertelen lombik után spontán, úgy hogy már feladták.
Egy másik eset hogy évekig semmi már majdnem ráment a házasságuk aztán elmentek nyaralni, olyan összerázódásra újra egymásra találásra és onnan már 3as ban jöttek haza, baba a pociban
Megértem az érzéseidet és jogos hogy így vélekedsz, hisz több év az nem kevés idő, de úgy gondolom hogy mégis van valami ebben a nem rágörcsölés témában.
Hiszem hogy az éveket várakozó pároknak is lesz babájuk, mert vannak csodák és bárkivel bármikor megtörténhetnek csak hinni kell. Lásd Niki esetét.
Nem akartalak ezekkel megsérteni Kira, ne haragudj!