Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ahh most tudtam nyugisan elolvasni az elmúlt napokat. Ma már szabin vagyok végre.
Niki a szívem megállt mikor olvastalak h méhen kívüli. Utána megkönnyebbülve elsírtam magam. Úristen micsoda boldogság ez. Két kis csoda. Szívből gratulálok! Vigyázz magatokra nagyon és írj nekünk, hogy reménykedhessünk, hogy mi is hihessünk a csodában.
Kira a leírtakra nincsenek szavak. Elengedni és nem rágörcsölni. Erre csak akkor képes az ember ha teljesen lemond vmiről. Amikor csalódott, elkeseredett és teljesen feladta. Ezt nem tudjuk megtenni külső tanácsra, javaslatra, de akkor sem ha receptre írnák fel. Mert mi másban hiszünk. Legyen az női megérzés vagy anyai ösztön. Nekem mindkét esetre van példám, arra hogy feladták és arra is hogy nem. Mindkettőnek egészséges Babócák az eredményei. Légy hű a megérzésedhez és tedd azt amiben Te hiszel. Amit mi tehetünk érted itt, hogy meghallgatunk, igyexünk segítő tanácsokat adni, s megtisztelsz minket, ha leírod a történeted.
Mindenkinek: Nekem lelkileg sokat jelent ez a csopi. Mert körülöttem nincs senki akivel ilyen témáról érdemben beszelni tudok. Rengeteget tanulok a hozzászólásaitokból, Örömmel tölt el ahogy drukkoltok egymásnak és a pozitív tesztek életben tartják a hitemet. Hogy nekünk is lesz kisbabánk.
Lion86
2017-12-22 13:37:13
Sajnos 16-18-án voltunk együtt, azóta nem volt rá alkalom. Lehet, hogy ez a hónap ugrott
Anita34
2017-12-22 13:19:18
Sziasztok!
Kisscsillagh, köszönöm! Majd gyere ha tudsz te is!
Anitacool, jaj, nem élem bele magam. Jóstesztem sosem volt még ilyen, mindig csak negatívat láttam. Meg ugye a jósteszt az nem HCG. (Na az ovukor a csúcskor is 2 napig volt ilyen erős, úgyhogy ezért vacilláltam.) Este lehet megnézem ismét, hogy akkor is ilyen erős lesz e. Köszönöm szépen a szavaidat!
Niki, igen, én is fáztam. :) Bárcsak......a DPO-t pedig nem tudom pontosan, ez is igaz. Most meg reggel óta szétégek, az arcom annyira ég, hogy na (pedig nem piros és a házban vagyok)
Szerintem a 36.7 egyáltalán nem gáz, hisz láttuk Erikasz görbéjét, hogy alacsonyabb hővel is babás volt. Nyugalom Niki, jól vannak a babácskáitok! :) 2 Pici Pötty! :) :D
Lion, tyűha, nehéz dió tényleg. Volt benne erősebb csíkos azt láttam a 12.15-i, és a tegnapi is erős volt, ma meg halványabb. De ezek alapján lehetett ovud tegnap is, mert a hőd lent volt, teszted pozi volt. Ma felment a hőd, teszted negatív. Szerintem megvolt az ovud. Szépen fent marad a hőd és az igazolja majd az ovut. Drukkolok! Remélem akció dús estétek volt. :)) :D
Anita: nekem 10. Dpo reggel volt halványabb, este erősebb lett, és 11. Dpo hajnalban lett egyforma erős . Tudom , mert éjszakás voltam ! És a 11. Dpo reggel mar a Facelle hcg teszt halvány pozi volt
És majd megfagytam napokig ;)
Juhuuuuuuu, Anita !!!!!! Juuuuj de izgulok ;)
Nem tudhatod pontosan hanyadik dpo :)
Menet közben vagyunk , Irok még
Reggel 36,7-et mertem , remelem az még nem gáz ...
Anitacool
2017-12-22 12:32:55
Ez full pozitív! :-) Nagy reménységre ad okot!
Tudom, hogy sokaknak nem működik és nem is a legmegbízhatóbb az LH teszt mint jósteszt, de én majd reménykedem helyetted is :-)
Van, akinek még ovukor sincs ilyen erős +, szóval most örülhetsz picit :-)
Holnap reggel is lh tesztelj (vagy hcg ;-))) )
Kisscsillagh
2017-12-22 12:30:51
Anita34 MEGY A DRUUUUKKKKK!
Nekem még nem nagyon van mit írnom de igyexem követni Benneteket. :D
Anita34
2017-12-22 12:27:59
Anitacool, bárcsak úgy lenne....bele sem merek gondolni.
Anita34
2017-12-22 12:23:21
Ezen az oldalon sikerült, itt a kép. Mit szóltok?
https://www.kephost.com/image/Ejwm
Anitacool
2017-12-22 12:22:56
Anita én meg hiszem! Hidd te is! 36,8-cal nem most fogsz ovulálni ;-)
A kepfeltoltes.eu-hoz nem kell regisztrálni, told a képet oda fel ;-)
2 nap múlva szerintem a hcg is jelezni fog, ha minden igaz! :-)
Ne hasonlítsd a szervezeted máséhoz, biztos hogy más ütemben termeli a hcg-t, ráadásul a teszt is lehet hogy más márka :-)
Niki a szívem megállt mikor olvastalak h méhen kívüli. Utána megkönnyebbülve elsírtam magam. Úristen micsoda boldogság ez. Két kis csoda. Szívből gratulálok! Vigyázz magatokra nagyon és írj nekünk, hogy reménykedhessünk, hogy mi is hihessünk a csodában.
Kira a leírtakra nincsenek szavak. Elengedni és nem rágörcsölni. Erre csak akkor képes az ember ha teljesen lemond vmiről. Amikor csalódott, elkeseredett és teljesen feladta. Ezt nem tudjuk megtenni külső tanácsra, javaslatra, de akkor sem ha receptre írnák fel. Mert mi másban hiszünk. Legyen az női megérzés vagy anyai ösztön. Nekem mindkét esetre van példám, arra hogy feladták és arra is hogy nem. Mindkettőnek egészséges Babócák az eredményei. Légy hű a megérzésedhez és tedd azt amiben Te hiszel. Amit mi tehetünk érted itt, hogy meghallgatunk, igyexünk segítő tanácsokat adni, s megtisztelsz minket, ha leírod a történeted.
Mindenkinek: Nekem lelkileg sokat jelent ez a csopi. Mert körülöttem nincs senki akivel ilyen témáról érdemben beszelni tudok. Rengeteget tanulok a hozzászólásaitokból, Örömmel tölt el ahogy drukkoltok egymásnak és a pozitív tesztek életben tartják a hitemet. Hogy nekünk is lesz kisbabánk.