Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2017-12-21 11:40:01

Niki, nagyon örülök bíztam benne, hogy Pesten mást fognak mondani :) A teszted alapján én nem nagyon akartam elhinni, hogy méhen kívüli.
Niki111
2017-12-21 11:18:01

Lányok !
Köszönöm az aggodast !! A folt, amirol azt hittük , h méhen kívüli terhesség , egy meg nem repedt tuszo !!!!
És a méhembem 4 hét 5 napos 2 darab különálló petezsak látható és minden rendben :) :) :)
Azt hiszem most mást nem is bírok írni ...
Anitacool
2017-12-21 11:09:51

Amúgy itt a görbém, ma tértem vissza az alaphőmre
Anitacool
2017-12-21 11:05:51

Amandeen nekem a hődből úgy tűnik jó helyre tette az ovudat. Van okunk reménykedni? Drukkolok neked is! :-)
Anitacool
2017-12-21 11:03:59

Lion az alaphőt igyekezni kell ugyanabban az időintervallumban mérni. Óránként 1tized fokot is nőhet a hő mozgás nélkül is, de ha már ébren voltál és mozogtál, többet is. Ettél-ittál, mozogtál, ez mind befolyásolja. Ezért nem érdemes izgatni magad semmilyen más hőeredménnyel.
Az LH tesztjeid negatívak, ezek engem erősítenek, még nem volt ovud, egyelőre nem lesz, de folytasd a tesztelést. Ha legalább olyan erős (vastag és színű), vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontroll, akkor lesz +. Ettől függetlenül szeressétek egymást nagyon, nehogy az legyen, hogy lemaradsz az lh csúcsról és az ovuról is csak utólag győződünk meg a hőből. Hajrá! :-)
Lion86
2017-12-21 10:49:02

Nem tudom ez számít -e, de aludtam még két És fél órát és megint megmértem, akkor meg 36,7 volt.

A tesztek alapján már végképp nem tudom mi van

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=879IMG_20171221_103322.jpg
Anitacool
2017-12-21 10:44:10

Lion alapvetően 36,4-36,6 között mozogsz, volt 2 kiszúrás, nem tudom, hogy azokon az éjjeleken rosszabbul aludtál, vagy voltál kint mosdóban esetleg? De ha azoktól eltekintünk, akkor stabilan alaphőn mozogsz. Szerintem tuti ez után jön ovu.

Anita34 és Erikasz szinte fej-fej mellett vágtattok, kívánok mindkettőtöknek egy-egy pozitív tesztet karácsonyi ajándéknak! :-) Szépen alakul a görbétek, maradjon fenn a hőtök jó sokáig!

Én az elmúlt hétben el voltam tűnve eléggé, mert lebetegedtünk, a hőm is emelkedett volt, így nem releváns, nincs mit megosztanom. Csak fals ovut mutatna. Gyerkőc kezdte, aztán elkapta az apukája, végül én zártam a sort. 4 éjszaka nem aludtam, úgy köhögtem :-/
Anitacool
2017-12-21 10:35:31

Sajnálom Niki. Azért még reménykedek. Ezek szerint jó volt a matek. :-(((
Hogy hogy lehet kibírni? Úgy, hogy muszáj. Lelj vígaszt a meglévő gyermekeidben! Jövőre újra próbálkozhattok, szerintem olyan pici a terhesség, hogy nektek nem kell szünetet hagyni sem. De én a closty-t messze elkerülném a helyedben. :-( Nekem az ikrek úgy mentek el, hogy már volt szívhang is. Már elhittem, hogy anya leszek. A miértjeimre nem kaptam választ soha. :-( Gyermek nélküli anya voltam, borzasztó nehéz volt. Te viszont öleld, puszild gyermekeidet! Kitartást és sok erőt kívánok!
Lion86
2017-12-21 10:19:08

Nagyon sajnálom Niki, remélem amott mást mondanak.
Amandeen
2017-12-21 09:14:16

Erikasz, még holnap is dolgozom, és utána szabi!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!