Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, a Teszt vonal sokkal erősebb, mint a Control vonal és ez a 10.DPO. Nem hiszem, hogy már ilyen erős lenne ha jósteszt lenne. Nikinek csak napról napra erősödött és nem ilyen korán. Most ideges lettem.
Anitacool
2017-12-22 12:14:36
Anita34 lehet, hogy már jóstesztként működik! Jujj de jó lenne!!! :-)
Drukkolok nagyon!
Anita34
2017-12-22 12:13:13
Lion-nak ment az előző....
Anita34
2017-12-22 12:12:54
LH tesztek mit mutattak, mutatnak? Milyenek?
Anita34
2017-12-22 12:12:17
Lányok!
Nem bírtam magammal és csináltam egy LH-t, igaz nem reggeli vizeletből, de olyan lett, mintha most lenne az ovum. Nem értem.....vagyis tudom, hogy a szervezetben a menzi előtt is van már ilyen hormon és lehet csíkos a teszt. De ez olyan, mint a csúcskor. Ha nem tudnám, hogy már volt ovum, azt hinném, hogy most lesz. Képet nem tudok feltölteni, mert nem enged beregisztrálni. :( Hülye oldal....
Lion86
2017-12-22 12:11:36
Csak az LH tesztek miatt nem értem a dolgot
Anita34
2017-12-22 12:10:05
Sziasztok!
Lion, ez azt jelenti szerintem, hogy megvolt az ovud! Jujjjj, de szépen felment a hőd, ez tiszta egyértelmű. Bárcsak nekem is ilyen tutin ment volna fel. Drukkolok nagyon! :)))
Lion86
2017-12-22 12:00:45
Ez most már tényleg nem tudom mit jelent. Semmi szokatlan nem volt éjjel
Anitacool
2017-12-22 11:23:12
Köszi Anita34, aranyos vagy :-) De vezetem a hőmet, de ki kell vennem majd az értékeket, mert így behúzta már az ovut :-) Pedig még nem volt, az kizárt lenne :-)
Anita34
2017-12-22 11:07:12
Kira, neked még külön írni szerettem volna......
Remélem nem haragszol azokért amiket írtam, nem akartalak megbántani egyetlen szavammal sem. Nem volt szándékos és ha mégis sikerült, ne haragudj érte kérlek! Elgondolni sem tudom milyen nehéz azoknak akik már vesztettek el babát, ráadásul te újra és újra átélted ezt. :((( Teljes szívemből kívánom, hogy a jó Isten minél hamarabb ajándékozzon meg Titeket egy kis csodával. :) Te nagyon erős csaj vagy tudom, újra és újra felállsz, csodállak érte!
Kitartást kívánok és sok-sok erőt!!!!!
És igazad van, akiknek már van babájuk azoknak egy kicsit könnyebb, mert erőt meríthetnek/meríthetünk belőlük, hisz már ott vannak nekünk. A történeteimmel és a saját példámmal csak azt akartam mondani, hogy történhetnek váratlan jó dolgok azok ellenére is, hogy a dokik nem bíznak nagyon benne. Mindössze egy kis reménysugarat szerettem volna adni a régóta próbálkozóknak. Nem bántásként írtam, ne vedd magadra légyszi.