Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, szerintem az nem baj, hogy elmúlt a mellfájásod. Nekem is először voltak erősebb menzi szerű görcseim, most pedig már nem. A mellfájdalom pár napja van nálam is. Lehet holnap nálad is előjön újra. Ne aggódj, a hőd nagyon szép, ígéretes görbe!
Erikasz, emlékszel, Nikinél is így kezdődött....hányinger..... :D :))) Ezt jelnek tekintem. :D Elmondom neked, hogy az utóbbi pár napban én is majd meg fagytam az ágyban. Nyakig be voltam pedig takarózva. Jó munkát kívánok neked is és vigyázz a függöny felrakással ha szédülsz! Csak óvatosan!
Fbara, köszönjük a kedves szavaidat, és úgy legyen, mindenkinek sikerüljön a baba a következő évben! Én is szívemből kívánom, mert mindenki megérdemelné már! Jó mézeskalács készítést, már érzem is az illatát. Nyammmm! Szépen elindult felfelé a hőd, holnap biztos még magasabban lesz. Most már akkor várakozó üzemmód nektek is. Drukkolok nagyon!
Anitacool, köszönöm szépen! Hát igen, jól tudod, hogy addig valószínű nem fogom kibírni. :D Örülök, hogy meggyógyultatok, akkor már az ünnepeket egészségesen töltitek. Szuper! Kicsi fiad is biztos nyugisabb így, betegen olyan kis nyűgösek, épp úgy mint mi.
Nálad év vége felé lesz ovu úgy emlékszem. Hődet nem is vezeted most, hogy beteg voltál? Látszik ilyenkor eltérés? Észrevehető a görbén, ha beteg az ember?
erikasz
2017-12-22 09:43:26
Anitacool :Épp most lettem rosszul , hányingerem lett és felfordult velem a világ . Még azt sem mondhatnám ,hogy nem reggeliztem .Már jóbb ,ittam 2 nagypohár vizet ,csak most fagyok megfele .Pedig mosni akarok fűggönyöket ,remélem lesz energiám :D Én is arra gondolok ,a kicsi bántja a nagyot ,remélem :D
Anitacool
2017-12-22 09:24:19
Erikasz én a hormonokra gondolnék. Reméljük, hogy babán dolgoznak ezerrel :-)
erikasz
2017-12-22 09:18:50
Anitacool : Nagyon örülök hogy jól van a család :D Az egészség mindennél fontosabb !
Én is olellek ,puszillak téged !
Akkor a hormonok miatt mult el a mellfájásom ?
erikasz
2017-12-22 09:09:07
Kira : Furi nekem ez a görbe ? És ha mégis a menszi utáni ovubol van valaki ? Mért nem csinálsz egy tesztet ? Vagy csináltál már ?
Anitacool
2017-12-22 09:06:30
Fbara neked is fújjuk felfelé ezerrel a görbédet! Törj a magasba és maradj ott!
Anitacool
2017-12-22 09:04:43
Anita34 szép a görbéd! Ha biztosra akarsz menni, akkor egy hét múlva tesztelj, de addig úgyse bírod ki! :-) Én is mindenhol azt hallottam, hogy a 25-ös előbb kimutatta, mint a 10-es sok esetben. De legalább a 14. dpo-t várd meg, azaz szerintem 4 nap múlva, ha nem esik le a hőd! ;-) Nagyon drukkolok!
Köszönöm a kérdést szuper jól vagyunk :-)
Remélem minden gyengélkedő meggyógyult már!
Amandeen fújom felfelé a hőd! Karácsonyi csodát kívánok nektek!
Erikasz drága, neked még kitartást pár napig, hamarosan kiderül! A cicifájás nálam szülés előtt mindig menzi előtt megvolt. 1 hétig fájt, mikor megjött elmúlt. Mikor már 2 hete fájt, akkor gyanús volt, teszteltem is egy erős pozitívat :-) Akkor még nem vezettem a hőm. Mióta szültem -lehet azért, mert szoptatok-, nincs ilyen. Abszolút nem fáj semmiféle hormoningadozáskor. Mert ez csak amiatt van, teljesen természetes ;-)
erikasz
2017-12-22 09:02:11
A teát igyad !!!
erikasz
2017-12-22 09:01:33
Fbara : Remélem felfelé fogsz vágtatni 1000000 rel azt kivánom ilyen sok várakozás után .Én is ölellek puszillak téged és jó sűtizést :D
erikasz
2017-12-22 08:57:46
Fbara ,Kira Niki ,Anitacool ,Hgabesz Lion ,Chill hol vagytok ?
Erikasz, szerintem az nem baj, hogy elmúlt a mellfájásod. Nekem is először voltak erősebb menzi szerű görcseim, most pedig már nem. A mellfájdalom pár napja van nálam is. Lehet holnap nálad is előjön újra. Ne aggódj, a hőd nagyon szép, ígéretes görbe!
Erikasz, emlékszel, Nikinél is így kezdődött....hányinger..... :D :))) Ezt jelnek tekintem. :D Elmondom neked, hogy az utóbbi pár napban én is majd meg fagytam az ágyban. Nyakig be voltam pedig takarózva. Jó munkát kívánok neked is és vigyázz a függöny felrakással ha szédülsz! Csak óvatosan!
Fbara, köszönjük a kedves szavaidat, és úgy legyen, mindenkinek sikerüljön a baba a következő évben! Én is szívemből kívánom, mert mindenki megérdemelné már! Jó mézeskalács készítést, már érzem is az illatát. Nyammmm! Szépen elindult felfelé a hőd, holnap biztos még magasabban lesz. Most már akkor várakozó üzemmód nektek is. Drukkolok nagyon!
Anitacool, köszönöm szépen! Hát igen, jól tudod, hogy addig valószínű nem fogom kibírni. :D Örülök, hogy meggyógyultatok, akkor már az ünnepeket egészségesen töltitek. Szuper! Kicsi fiad is biztos nyugisabb így, betegen olyan kis nyűgösek, épp úgy mint mi.
Nálad év vége felé lesz ovu úgy emlékszem. Hődet nem is vezeted most, hogy beteg voltál? Látszik ilyenkor eltérés? Észrevehető a görbén, ha beteg az ember?