Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Te drága azért a kis leesésér nem kell agodni ,csak akkor ha ,0,4 ,05 tizedet zuhan, akkor azonnal orvos érted !!!
Amandeen
2017-12-22 15:27:47
Erikasz, rendben.
Titkon azért reménykedem.
Palástfüvet azért ihatom a kamillával együtt, ugye?
erikasz
2017-12-22 15:23:22
Kira : Szerintem megjönni nem fog ! Barna pecsét beágyazodáskor van ,és ha ciklus 16 ,napján volt ovud ?
erikasz
2017-12-22 15:18:15
Amandeen: Még most sem hiszel benne ,hiába tanitlak hinni kell ! Nekem is elmult a hasiszurka és nyillalás után!
Irtam is nem fáj a mellem hirtelen elmult megpuhult ,most megint kezdi a fájdalmat ezt én is hormonok hatására gyanakodtam ,de Anitacool megerősitette!
Amandeen :Igyál már egy kis kamilla teát ösztrogén tartalma miatt estére ,az ismét megfogja emelni a progeszteront és hátha a sárgatest nem fog sorvadásnak indulni ! Én is iszok mindig ha kevesebbet mérek reggel ,akkor estére!
Amandeen
2017-12-22 14:39:20
Sziasztok csajok!
Na, vagyok újra! Mostantól indulhat a szabadság.
Rendesen el leszünk foglalva a hétvégén, sütés-főzés, faállítás, takarítás, vendégek..... mint minden karácsonykor. Fárasztó a sok jövés-menés, de annyira imádom. Szeretem az ünnepeket! :-)
Lh tesztem van itthon 2 db, de én még várok. Nem jóstesztelnék, hanem ha nem jön meg a napokban, akkor hcg teszt, az is van itthon 1 db. De nem reménykedem igazán. Kicsit fáj a hasam, de nem nagyon érzem, menzi még nem jött. Nálam mellfájdalom ovu óta van, de érdekes módon elmúlóban, azaz ovu utáni napokban sokkal jobban fájt, mint most. Most ez akkor mi? Kezd elmúlni a fájdalom. Gép szerint 11.dpo, vagyis akkor van még egy napom, ha a luteálisom 11 nap. Szóval erős a gyanúm, hogy holnap meg fog jönni. Meg hát a hőm se felfelé tart, hanem lefele, az se biztató. :(
Erikasz, Anita34, nektek több esélyetek van, nagyon szurkolok nektek!!!!!!!
Kira84
2017-12-22 14:03:31
Sziasztok lányok..
Anita34 igen már tudjuk az okát a sok vetélésnek de ehhez több év kellett mire kiderül és másik megyébe mentem hogy végre vége legyen, ÍR, Pm alulműködés (,PCOS de ez nekem enyhe mert ettől függetlenül minden hónapban megjön), Trombocita hajlam, vérhigitót kell szednem, endometriózis amit kezeltek tavaly de bármikor vissza jöhet ha már nem történt persze meg.Ja és hab a tortán a sorozatos vetélések és gyulladás miatt a bal petevező elzáródása.Mint a múltkor irtam most másik endokrin dokim van aki előről nézett mindent, megemelte a gyógyszerem és most várunk hogy lesz e változás..Anita nem bántottál meg egyáltalán, sőt jó olvasni hogy megértitek és megértik az embert..
Lion86 ,Szia köszi a biztatást igen nagyon nehéz,főleg amikor az ember lánya egyedül van és túl sok ideje van gondolkodni a miértekről.
Nagyon nehéz, de hogy a sok kudarc után még honnan veszek erőt felálni és újra kezdeni na azt magam sem tudom..
eriksz Tegnap csináltam egy 25 Facelle tesztet de negatív, Viszont tegnap 2 is volt barbás pecsételés, meg ma is volt de csak a wc papíron látszik. Meg most is olyan mindjárt megjön érzésem van..
erikasz
2017-12-22 13:51:04
Képzeljétek !!! Megint fáj a mellem hirtelen ,még ilyet de fura .....:O
Fbara köszönöm hogy aggodtál értem , sikerült felrakni a függönyt ,hála az Úrnak !!
erikasz
2017-12-22 13:46:56
Anita34 : huuuuuu ez igen ! Gratulalok:D én megmondtam ....!
Amandeen : Neked van LH teszt jóstesztként mert a tiéd is nagyon biztató !!!