Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-12-23 21:12:35

Lion86
Ez a teszt nagyon igéretes, pár nap és tuti erősödni fog a csík..
Kira84
2017-12-23 21:10:27

Tímeaaa9118 Szia nem bántotál meg inkább én kérek elnézést a kirohanásom miatt, tudod nagyon nehéz az embernek ha mindenki körülötte babásodik,.. Na meg hát ilyenkor Karácsonykor egy kicsit rosszabb ..
De lányok nem szabad erre gondolnunk fel a fejjel hiszen újra és újra talpra kell állni amíg el nem érjük a célunkat..

Drága eriksz és Amadeen
Nagyon sajnálom hogy megjött, de talán a 2018 as év lesz a miénk..Hisz tudjátok, új hónap új remény... :D
Amandeen
2017-12-23 21:07:30

Anita34, én sem szeretném, ha átmennél másik csopiba, itt olyan jól összeszoktunk, és jól kisegítettük egymást, nemcsak veled, hanem a többiekkel is, úgyhogy én szeretném, ha időnként jelentenéd, mi van veled, és remélem, olvasol majd bennünket továbbra is!

Niki111, ez rád is vonatkozik! Szabad ám mesélni, hogy vagy!!! Én nagyon szeretném, ha nem tünnétek el! Rossz lenne nélkületek.

Anita34, annyi közös van bennünk, nagyon remélem, hogy nemsokára, mondjuk 1 hónap múlva, még egy közös dolog lesz bennünk! Olyan jó lenne.

Nagyon-nagyon szép, meghitt és boldog karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek! Hozzon boldogságot, szeretetet, áldást és békességet otthonotokba ez az ünnep!
Anitacool
2017-12-23 21:06:58

Amandeen :-D :-D :-D

Anita34, nem máshova gondoltam menni, csak egy babás témájú topikot nyitni itt, ahova mindenki vágyódhat át. Isten ments, hogy ne halljunk a kedvenc kismamáinkról! Sőt, az lett volna a lényeg, hogy egy helyen legyenek az infók. Régen ez működött, de már elvetettük a témát ;-) Felfogtam, hogy nincs igénye erre a többieknek.

Barbi egész nap ezt mondtam, hogy le a fórumról, fel apára, mert a tüszőrepedés után 12 jó órája van a sejtecskének! ;-) Ha reggel emelkedettet mérsz, akkor már megrepedt ;-)
Amandeen
2017-12-23 21:00:25

Fbara, így van, senki sem felejtette el, hogy pozi lett a teszt, csakhát a babások híreire ment előbb a reakció. Örülök, hogy végre eljött ez a nap is, hiszen valóban sokat vártál rá. Remélem, hogy ezt az üzenetet már csak holnap olvasod el, mivel most elfoglalt vagy, mert apával fontos ügyeket intéztek! :)
fbara90
2017-12-23 20:57:27

Anita34 dehogy haragszom :D nehogy azt gondold. :)))))

Most viszont segítsetek... Ha reggel még pozitív volt az lh teszt most este meg nagyon erős még,de már nem pozitív, az azt jelenti megvolt ma az ovum?! :D más dolgaival kapcsolatban mindig biztos vagyok a "tudásomban" ,most viszont hogy magamrol vam szó,elbizonytalanodtam... :D sztem elég koncentrált volt ez a vizelet is. :)
Anita34
2017-12-23 20:45:51

Sziasztok!

Lion, én is látok valamit! Holnap mindenképpen tesztelj! Ott lesz a 2 csík és már erősebb is lesz, tuti! :)

Amandeen, Erikasz, sajnálom, hogy menzi lett. :( Kitartást Csajok és új erővel előre!!!!

Erikasz, légyszíves áldj meg itt Mindenkit, hogy minél előbb babás legyen!!!!!

Anitacool, én sem szeretnék másik csopiba menni, hisz ti ott nem vagytok! Én alig vártam, hogy ilyen szuper közösséget találjak! Egyezzünk meg abban, hogy ha szépen sorban "bebabásodtok" és átmentek oda, akkor én is követlek titeket. A másik dolog meg az, hogy szeretném követni az eseményeket, mert érdekel, hogy mi van veletek. Szeretnék én is veletek együtt örülni! Fbara jól mondja, aki babás lesz az már úgyis kevesebbet jelentkezik majd - így szokott lenni. (De azért a háttérben szeretnék megmaradni, persze csak ha nem bánjátok.)

Tímea, köszönöm szépen! Aranyos vagy!

Niki, ne sértődj meg, csak semmi aggodalom!

Fbara, ne haragudj rám! Tudom, hogy úgy érezted "miattam háttérbe kerültél", mert nem reagáltunk a szép pozi LH tesztedre. És igazad van, mert tényleg annyit de annyit vártál rá.......És úgy legyen ahogy mondod, a HCG-d is zebrás legyen!!!!! Drukkolok!

Köszönöm nektek a segítséget, valószínű, hogy elmegyek 27-én a dokihoz. Már csak az Utro miatt is, bevallom parázok kicsit. Tudom, hogy nem fog még látni semmit sem, de legalább biztonságban érzem picit magam.

Kisscsillagh
2017-12-23 19:12:05

fbara90 köszönöm a bíztatást. Remélem, hogy most tényleg sikerülni fog nekünk is. Nagyon pozitív vagyok :) Neked pedig Apára fel ;)

erikasz, Amandeen sajnálom a mensit :( Viszont ha egészségesen jön az újabb ciklus és nem marad ki, akkor rögtön jön vele egy újabb esély is. 2018-ban babásak leszünk mindannyian. Érzem!

Lion86 halvány csík, látom látom. Izgatottan várom a reggeli tesztet. De izgiiiii!!!
Tímeaaa9118
2017-12-23 19:10:46

Anita34 Szívből gratulálok jó babavárást kívánok.
Kira nagyon sajnálom ha megbántottalak nem állt szándékomban és igazad én szemény szerint nem érthetlek meg. Nem is fogok többet ilyet írni vagy mondani senkinek ezt életre megtanultam.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kvánok Mindenkinek! :)
Lion86
2017-12-23 18:04:10

25-ös

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!