Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2017-12-24 07:44:08

Erikasz itt a görbém:)
erikasz
2017-12-24 07:42:33

Niki : A megbocsátás !!!
Isten szavai ,jusson eszedbe ,kérlek gyere vissza hozzánk !!!
erikasz
2017-12-24 07:40:52

Kisscsillagh :De drága vagy :D
Kisscsillagh
2017-12-24 07:39:08

Anita34 nem ijesztettél meg. Az én eszközeim is néha a küldés pillanatában nyúlnak bele egy-egy szóba. Kikövetkeztettem mit akartál írni. Persze utanaolvastam én is hogy mi lehettt ez, s nekem is vetélés volt egyértelmű. Megijedve akkor voltam. De hálás vagyok hogy hamar tul voltam rajta, nem kellett beavatkozni orvosilag és hogy ennyire az elején történt. Csúnya ezt írni, de ha pl beteg volt a baba, vagy az en testem nem allt rá készen akkor így jobb. Ezzel nyugtatom magam. Mert valamibe kapaszkodni kell. Probalkozunk tovább és persze oda fogok figyelni jobban a testem jelzéseire. Köszönöm, hogy itt lehetek és tanulhatok tőletek. Ezert is ne menjetek máshová Babások. Szeretnék veletek örülni, a várandósságot veletek megélni amíg nekem is lesz Bébim. :)
erikasz
2017-12-24 07:36:01

Anita34 : Aggodni nem szabad Isten vigyáz rátok hinni kell !!!
erikasz
2017-12-24 07:34:18

Anita34 Mivel ilyesztetted meg Kisscsillaghot ?
erikasz
2017-12-24 07:31:35

Kiscsillagh: Bár mikor most is ! :D
Had lássam a görbéd !
Kisscsillagh
2017-12-24 07:27:40

Erikasz amúgy tea függő vagyok és a inkább természetes segítség mint hormongyógyszerek. Adok eselyt neki. Most a ciklus középén vagyok, gondolom csak következő ciklustól érdemes elkezdenem. Hogyan javaslod oket inni? De persze megkérdezem a herbariaban is.

Anita34 drukkolok és küldöm a jóságos energiát hogy vigyázzon Rátok! Ne stresszelj kérlek a hődön. Szeretgesd a Babád. Ott van, érezd higgy benne és ne aggódj azt kívánom! Nagyon nagyon drukilok!

Amardeen nekem az az érzésem, hogy Te leszel a következő. Nem tudom miért, de ezt érzem nálad. Kívánom hogy így legyen. Szorítok érted! :)*
erikasz
2017-12-24 07:23:46

Anita34 Látom it vagy ,remé
lem jó lvagy ?
Hányinger van ,szédülés, mert az a jó ha van, a szervezet termeli a hormonokat a gyermek megtartásáért !
Niki :Te merre vagy ?
Nem szabad megsértődni !!!!!!!!!!!!!
Megbocsátás!!!!!!!!!!
Isten szavai ,jusson eszedbe kérlek !!!!!!

i
Anita34
2017-12-24 07:23:05

Erikasz köszi jöttél is míg pötyögtem.

Amandeen, úgy lesz ahogy Erikasz írja!!!

Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!