Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, úgy érzem néha hülye kérdéseim vannak és nagyon rá vagyok görcsölve az lh teszt dologra, de ma valamiért csináltam egy hcg-t is. A ma reggeli lh sokkal erősebb volt, mint az eddigiek, pedig hő alapján elvileg már túl vagyok az ovun. A hcg-n pedig halványan látszik valami. Előfordulhat, hogy a peteérés miatt van rajta halvány csík?
Anitacool
2017-12-23 17:13:05
Jajj úgy látom nem fogalmaztam jól, de mindegy is, mint írtam, csak egy felvetés volt, lépjünk is túl rajta. Azt szóval sem mondtam, hogy nem lehet írni a másik csoportba, csak sokkal rendszerezettebbek lettek volna az infók.
Régen alig vártuk, hogy a másik csoportba írhassuk a sztorijainkat, hisz azt jelentette babások vagyunk :-) Na de ez most úgy látszik nem jön be. Semmi gáz! Emiatt nem kell senkinek megsértődnie! Jó ég!
Amandeen sajnálom :-(
Viszont tudod, most már nincs semmi akadály, hamarosan beérik a gyümölcse a megpróbáltatásoknak! :-)
Barbi, akkor ma mielőbb! Ketyeg az időőő! Sipirc innen a fórumról, tessék csábítani ;-) :-D
fbara90
2017-12-23 17:04:19
Sajnálom Amandeen hogy megjött! :(
DE!! Következő hónapban már zöld a lámpa nektek! :) Úgyhogy hajrááá!!! :)
fbara90
2017-12-23 17:01:31
Anitacool tegnap nem kaptam el, tiszteletben tartottam mit szertne.
Na de majd ma! ;-D :D :D
fbara90
2017-12-23 17:00:47
Nikim, ne vedd a szívedre véletlenül sem, senkit nem zavarsz :) Anitacoolt sem, abban biztos vagyok. :) így, hogy ketten vannak odabent, kifejezetten érdekel hogy vagytok! :D
Én nagyon örülök, ha a babásokról hallok és megosztják a tapasztalataikat, mivel nekem még egy gyermekem sincs :)
Azt nem akarnám, hogy oda, a babás csoportba meg én ne írhassak, aki nem babás-érdeklődni mondjuk felőlük, mert az én hosszászólásom meg ott csinálna átláthatatlanságot.. :D Vagy hol van ez a babás csoport? Zárt?!
Mert ebben a formában kicsit kirekesztőnek érzem :D De aki ahogy szeretné. :)
Aki babás lesz, úgysem sűrűn jelentkezik itt előbb-utóbb, csak néha megírja mi van vele, hogy van. :)
Inkább azért nehéz lekövetni,mert nagyooon sokan lettünk! :D
De így még többet tanulunk egymástól! :)
Amandeen
2017-12-23 16:52:38
Sziasztok!
Személy szerint engem nem zavar, ha írnak ide a babások is, hiszen együtt követtük velük az eddigi útjukat, úgyhogy bármi további tapasztalatot is szívesen olvasok, sőt kíváncsian követem a fejleményeket. És tanulnék azoktól, akik már átestek olyan dolgokon, melyek még rám is várnak. De ahogy gondoljátok. :-)
Erikasz, nekem is megjött ma.... :(
erikasz
2017-12-23 16:40:27
Niki : Ha elmész nem fogsz jelentkezni én is ithagyom az egészet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-23 16:31:21
Niki : Nehogy megsértödj tudom Anitacool nem sértésnek szánta !
Én éreztem hogy baj lesz!
Ilyenkor mikor babás lesz valaki mindent szivre vesz sértödékeny ,sirva fakad minden megrikatja !!!
Niki :Gyere vissza és neharagudj !!!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-23 16:24:35
Anitacool :Drága vagy !!:D
Mi is lenne velem nélkületek ?
Nem járok senkihez!
Világéletemben ithol ülő voltam ,csak a családdal foglalkoztam!
Akikben megbiztam sorozatosan hátam mögött kibeszéltek !
Nem osztok már meg senkivel személyes dolgokat,mert bizalmatlan lettem !
Csak veletek :):)
Niki111
2017-12-23 16:09:39
Én nem akarok itt zavarni az az igazság .
Ha ide akarok reagálni , írjak ide , magamról meg máshova ?
Én ezt inkább nem szeretném .
Köszönöm a drukkokat , nagyon aranyosak vagytok . Sajnos kevesen vagyunk babások még .
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok és mielőbbi babásodást