Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool : nem bantottal meg ;) leírtam az előbb :)
Tegnap aludtam és sutottem ;)
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek
Niki111
2017-12-24 09:05:17
Sziasztok !
Erika : nem haragszom senkire . Anitacool amit irt félreérthető volt (ahogy olvastam nem csak nekem ) de semmi gond , jövök
Kicsit olyan érzésem volt , h a babások vitassák meg a dolgaikat máshol . Értem , amit Anita irt , h babas topik , jó is lenne ha egyszerre mar babas lenne mindenki és úgy nyitnank egy újat ;)
Jól felment a hod menzikor ;)
Kiscsillag: nekem a darabos vérzés nagyon korai vetélés volt azt mondta a doki . Nekem vékony volt a mehnyalkahartya , nem tudott megtapadni . Akkor kezdtem a mehpempot és e - vitamint
Barbi : veeeeegreeeeeed :) :) akkor most jön az izgi várakozás ;)
Amandeen : ez a ciklusod elvileg még nem volt teljes biztos , kellett a regenerálódás , drukkolok
Anita 34: nekem a megfagyok érzés mai napig meg van . Ma 36,9-et mertem . Az enyémben is van ingadozás . Az a gyógyszer progeszteron pótlás ?
Kira : mit mertel reggel ?
Többiek ? Liooooon ?????
Anitacool
2017-12-24 09:05:00
Lion tűkön ülünk az eredménnyel kapcsolatban! Remélem csak a boldogság miatt nem írsz!
Niki megbántottak? Úgy érzem semmi sértőt nem írtam neked, de ha mégis, hát ne haragudj érte kérlek, biztosra veheted, hogy semmi ilyen szándék nem volt. És senki más irányába sem! Remélem csak a kaácsonyi készülődés miatt nem jelentkezel :-)
Kellemes karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek! Legyen áldott, békés, szeretettel teli a karácsonyotok! Kívánom, hogy az angyalkák vigyázzák lépéseinket és segítsenek minket Babáinkhoz. A kismamákat pedig óvva kísérjék mindenhová :)
Lion ne hagyj minket parlagon! Tűkön ülve várjuk a híreket! ;)
Anita34
2017-12-24 08:03:12
Erikasz, köszönöm jól vagyok. Pici hányinger van de nem jelentős. De csak közbe közbe van ritkán. És te hogy vagy? Jó főzést. Én is kezdek neki.
Azzal ijesztettem meg hogy vetélésre gondoltam.
Kisscsillagh, köszönöm a szavaidat aranyos vagy. És amúgy igazad van, idd a teákat amit Erikasz javasolt biztos használ majd neked is!
erikasz
2017-12-24 07:50:09
Kisscsillagh: Reggel málna ,este palást !
Ha megtörtént az ovu !
Reggel palást éhgyomorra !
Minden 2. nap málna, de csak gyerek adag egy teáskanál,estére !
erikasz
2017-12-24 07:45:16
Megyek főzni csajok ,nem várom tovább Liont .
Majd jeletkezem neki meg,erősssssss +++++++++++++++++ tesztet kivánok !!!!!!!!!!!!