Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Már rendeztem a hugomnak az aposa méhekkel foglalkozik ,már nemsokára lesz :D
fbara90
2017-12-23 14:11:34
ÓÓÓÓ Erikasz nagyon-nagyon sajnálom :(((( Pedig mikor én csak fogászati röntgenre akartam menni, még arról is lebeszéltetek. :( jajj.. :(
Sushi azért gondolom, hogy 12-én volt neki, mert LH-csúcs tüszőrepedés előtt van én úgy tudom. Ha már megreped, nem termelődik LH. azért negatív már az LH-teszt. ebből gondolom, hogy 11-én még nem repedt meg Anita34-nek.
Niki111
2017-12-23 14:09:12
Anitacool : jogos igen , próbálok nem parázni . Egyelőre igyekszem vigyázni , pihenni , ami tőlem telik. Eszem egészségesen , iszok eleget , szedek vitaminokat , mehpempot . Nem emelek , óvatosan csinálok mindent . Azt hiszem mást most nem tudok tenni , igaz ?
Nem veszek be gyógyszert sem , bár nem is kell szerencsére , pl fejfajasra gondolok
Niki111
2017-12-23 14:05:37
Erika : ohhhh basszus :( ez nem jól hangzik
Nem akarod megpróbálni a mehpempot ?
Anitacool
2017-12-23 14:05:21
Niki neked inkább most nem írom le, ne is olvasgass rémsztorikat a témában kérlek!
Anitacool
2017-12-23 14:03:42
Mindenkinek köszönöm a kedves, bíztató szavakat. Jó kis közösség ez :-)
Barbi én is láttam ám a + LH teszted, ha otthon vagytok mindketten, akkor uzsgyi le ne maradjatok ;-) Nagyon drukkolok, különösen figyellek, mert nekem is gigaciklusaim vannak néha. Legyen szerencsés az évzárásotok!
Minden közeljövőben ovuláló tagnak nagy adag babavarázsport kívánok! Hajrá! :-)
Anita34 menj el feliratni az Utrót, megvizsgálni ráér később is! 6. betöltött hét után javasolják, akkor már látni megnyugtató dolgokat. A lényeg, hogy elteljen az ovutól számítva egy hónap ;-) Minden rendben lesz! De szerintem az ovud 11, vagy 12-én volt, akkor elvileg 25-én lett volna esedékes a menzesz. Január első hetében már látszódhat, hogy valami alakul a petezsákban. :-)
Én is nézegettem a tesztet naponta 100x :-D Cuki vagy!
Sushi
2017-12-23 14:03:39
Jaj Erikasz nagyon sajnalom. Tenyleg annyi mindenre kell figyelni. Vigyazz magadra es fel e fejjel!
Niki111
2017-12-23 14:03:39
Anita34: hát a saját példámbol okulva sztem várj a dokival és az Uh -val
Azt az érzést, hogy “a méhében nem látszik terhesség “ senkinek nem kívánom :(
Amíg a hőd jó elvileg minden ok , nem? Mármint a progeszteron termelés is. Én mondjuk nem hagytam abba a mehpempot biztos , ami biztos .
Esetleg hívd fel a dokid . Amúgy sztem is 12 volt a nyerő .
Barbi : akkor úgy tűnik , h ma hajnalban volt az ovu ?
Lion : igen Bogyó és Babóca lelassít kicsit . Meg az emelyges is rám tört Teregetes közben
Anitacool : írtad , h vesztettel el iker terhességet , ha nem nagyon fájó (biztosan az ) megírod , h mi volt a baj ? Ha nem , nem baj .
Sushi : nagyon sanszos , amit írnak a többiek v legalábbis gyanúsan leesett a hod a menzi alatt
Sushi
2017-12-23 14:00:27
Lanyok, Anita34 az ovud most nem 10 es 11en volt? Miert lenne 12 szerintetek?