Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-24 05:53:15

Sziasztok Lányok!
Végtelenül cukik vagytok! :D megtettük, amit megkövetelt a haza! :D
Ugrott a hőm,boldog vagyok, bár akkor lett volna még jobb ha a 36.5-t át tudom végre ugrani, de remélem holnapra az is meglesz! :D
Alig várom,hogy ti is jelentkezzetek! :D Lion izgulok érted! :D
Itt a görbém :))))
Amandeen
2017-12-23 23:35:55

Kira, igen, hinni kell! Én nagyon szurkolok neked, és csodállak azokért a dolgokért, amiken átmentél.

Lion, lesz itt valami... :-)

Anita34, mi valami hasonlót szedünk, azt tartalmazza, amit a Profertil meg még más dolgokat is. Azért választottam ezt, mert ebben több minden van. Fertil Plus a neve. Most tartunk a második hónap kezdetén, egy dobozzal már elfogyott.
Kira84
2017-12-23 22:43:10

erikasz igen tudom hinni kell,, Most azért abban reménykedem hogy a 2 napi pecsételés valami újnak a kezdete,,,
erikasz
2017-12-23 22:14:16

Nem értem mi lett a baj biztos megnyomtam egy gombot ,már figyelek mert átt fogok menni a ciklus .hu hoz !!!!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-23 22:10:54

Kira :Isten mencs !
De megérzéseim vannak ,és a görbéböl következtetek !
Lionnak 1 érték ment le, hogy huztam egy képzeletbeli vonalat !
Én már tudtam 7 én volt ovu ,a nagy leesés a beágyazodás az a hirtelen magas és zuhanás utánna csak feljebb és feljebb !
A tiéd is olyan ,de kételkedsz mert kicsi a hő hinni kell !!!

Lion86
2017-12-23 22:07:37

Köszi mindenkinek a válaszokat és a biztatást, remélem holnap pozitív meglepetés fog érni :)
A bosziságom magammal kapcsolatban nem működik, mert túl sokat aggodalmaskodok :D
Kira84
2017-12-23 21:50:43

erikasz,, Hát lehet igazad van és nem ártana egy jós teszt, de miért is ne pont most nincs itthon Lh tesztem .. De nem baj pár nap és kiderül... Ja vissza térve a boszira, Pár éve én is voltam egynél mondjuk ő jósnak nevezte magát,ennek kb 4 éve akkor azt mondta 3 gyerekem lesz a mostani páromtól.hát egyenlőre még nem következet be, Régebben és is használtam a cigány kártyát, volt hogy segített az élet más területén, de ha gyereket kérdeztem le blokkolt...Te is foglalkozol ilyesmivel?
Anita34
2017-12-23 21:46:08

Amandeen, megkérdeztem ismerősömet és a Profertil kapszulát szedte. Elvileg külföldről beszerezve olcsóbb. Nem emlékszem már pedig írtad, hogy ti ezt használjátok?

Erikasz, köszönjük!!!!!
erikasz
2017-12-23 21:39:38

Lion86: Én mondtam és megcsináltam a görbéd!
Hogy lehet menszikor volt az ovud,!
Én tudtam babás vagy ,de te nem!!
Pedig te is boszy vagy azt irtad !:D
Anita34 : Mindenkire áldásom adom,!
Adja az ÚR mindenki aki itt van , hisz az ÚR- ban, legyen babás minnél hamarabb .
Kira csinálnék egy jóstesztet a helyedbe :D
Anita34
2017-12-23 21:23:08

Lányok, ezért szeretek itt lenni, öröm olvasni benneteket!

Fbara, szerintem már megvolt az ovud. Úgy érted, hogy a ma esti halványabb már, mint a ma reggeli volt? Ha igen akkor az már negatív szerintem. Na én is ugyanebben a szituban voltam amúgy, hogy kb.este 10 körül halványabb volt. De a hőm csak utána reggel ment fel.
Anitacool, akkor nem lehet, hogy nekem is este volt az ovu, mint Fbarának most?
De amúgy tényleg.........Fbara, te mit is keresel itt most? Nem apán lenne a helyed???? :D :)) Jujj, de izgi lesz ez a várakozás.

Anitacool, sehová sem megyek a jó helyről! :D :))) És nagyon köszönöm, hogy befogadtatok! Megvárunk Benneteket és együtt megyünk át a babás topicba!!!!!

Amandeen, jó volt olvasni a soraidat, aranyos vagy! És valóban sok közös van bennünk! :) Persze, időnként jelentkezem és megírom a fejleményeket mindenképpen. Olvasni biztos, hogy foglak Titeket. :))) Amandeen, adja a jó Isten, hogy úgy legyen! 1 hónap múlva kövess engem!!!!!

Kira, egy igazi harcos vagy! Csodálatra méltó a hited!

Lányok, holnap a templomban imádkozni fogok Mindenkiért, hogy minél hamarabb babás legyen!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!