Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-12-23 15:49:35

Erikasz ne ostorozd magad, egyáltalán nem biztos, hogy volt ott bármi is, egy fiktív dologgal kapcsolatban meg aztán pláne ne! 2018 a ti évetek lesz! A lényeg, hogy jól legyél!

Niki igazából ez minden, amit tehetsz, mint ahogyan a többi kismama is :-)
Sajnos a természetes szelekció lezajlik, ha le kell neki, akkor is, ha meg sem moccansz és makk egészséges vagy.

Barbi végül elkaptad a párod? :-))
Zebrás leszel 2 hét múlva :-))

Csak egy javaslat, de ha nem akarjátok nem kell. Van egy babások csoport, esetleg lehetne úgy, mint régen volt, mikor babásodtunk, hogy a sikeresek oda írják le, hogy állnak, mi van velük, a próbálkozók itt maradnának. Mert ez így kezd átláthatatlan lenni, és elsiklunk sok kérdés és hsz felett. Mit szóltok?
erikasz
2017-12-23 15:03:59

Anita34 :Ma van a nagy emelkedés, tegnap kellett volna megjönnie ez tapasztalat nekem is igy volt nézd a terhesgörbém !
ciklus 22 napján kellett volna megjönnie de másnap felment 36.9 re és visszazuhant 36,5 re ,utánna emeledett !
erikasz
2017-12-23 14:50:01

Drága Kira nem már darabos a vérzésem ez menszi :(
erikasz
2017-12-23 14:48:00

Igazad van Fbara !
Köszönöm hogy megnyugtattál ,tudom nem játék az egészség!
De magam okoltam !
Nem is zaklattalak fel benneteket a gondjaimmal nem is irtam mi történt velem ,csak most mert bántott a dolog nagyon lelkileg !
Irtam Kámory Enikőnek szerintem meg fogja erősiteni amit irtam neki ,ami történt!
Hogy e miatt lettek rövid ciklusaim !

fbara90
2017-12-23 14:46:07

Sushi itt az oldalon is írnak az LH-rol
"LH
A luteinizáló hormon (LH) az FSH-hoz hasonlóan a petefészkekre hat és az FSH által előkészített tüszőt érleli tovább, majd amikor az LH termelése eléri a maximumát (LH csúcs) akkor kiváltja az ovulációt. Az FSH-val együttműködve kiváltja az ösztrogének termelődését. Hozzájárul a sárgatest képződéhez, majd a luteális fázisban hozzájárul a sárgatest fennmaradásához, így lehetővé teszi a sárgatest progeszteron- és ösztrogénkiválasztását. (Férfiaknál a spermiumok érésére hat.)
FSH vagy LH hiányában a tüszőérés gátolt."

:)
fbara90
2017-12-23 14:36:14

Erikasz fontos a saját egészséged is, azt sem szabad a háttérbe szorítani, a szívritmuszavar amúgy sem játék. Ezért ne ostorozd magad. Legközelebb biztosan sikerrel jártok-érzem :), akkor már nem kell talán semmilyen vizsgálatra menned! :) Egészséges anyukára van szüksége a babának, és a már meglévő gyermekedinek is! :) Egy kis csöppség mellett amúgy is bírni kell a strapát! :D :D

Szívesen Sushi :)
Kira84
2017-12-23 14:24:19

erikasz, csak most olvasom amit irtál, biztos hogy ez mensi? Nagyon sajnálnám olyan szép a görbéd,az nem lehet hogy csak beágyazódás?
Sushi
2017-12-23 14:22:29

Koszonom Fbara igy mar ertem :)
erikasz
2017-12-23 14:20:23

Fbara : Meggondolatlan voltam ez az én hibám ! Az értékelés január 15 én lesz nem tudom mi lesz, de a szivem néha roszul üt rebeg lehet a gyogyszer sok vagy szivritmus zavarom van ! De a magasságos az seggit gyermekein :)
fbara90
2017-12-23 14:14:08

Anitacool köszönöm. :) Azt hittem nem nézte meg senki, mert senki nem írt :(
De hát persze eltörpül ez egy olyan hír mellett, hogy ismét babásodott az egyikünk. :))))
Remélem hamarosan a hcg is zebrás lesz! :D Akkor nem fog érdekelni hány napig vártam az ovulációt... :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!